Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "l" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
dlaszlo205 2015-09-13 08:04
2 napot töltöttünk, a pozitívumokról nem írok, mert a sok negatívum lehúzza őket. Szerintem ennyi pénzért oda kellene figyelni az apró részletekre is. Kezdjük: kicsi parkoló, sárban parkoltunk, jacuzzi a kert végében 31 fokos, nem ültünk bele, wellnes 31 fokos, hideg, 15 percenként működik csak, minden túlárazott, kicsi az ételválaszték, kicsi a luxusszobájuk, a lifttel szemben van, régi csoki megérkezéskor, csak kispárna van, kérhetsz elvileg másikat(köszi), éjjel kint 10 fok alatt volt, bent nem lehetett beindítani a melegítést, mert elzárták, csak a klíma ment, szerintem nem vették észre, hogy vége a nyárnak, a takarónk egy vékony nyári volt, egész éjjel fáztunk, a fejünknél az ágy mellett nem volt konnektor, a TV-t vagy bekapcsolni, vagy kikapcsolni sokszor nem lehetett, random módon működött, egész éjjel nyikorgott valamelyik csap a mosdóban, a mennyezett sokhelyen leázott, úgy hagyták, a fürdőben a festék sokhelyen lejött a falról, a szoba mini jacuzzijáról, köntöst külön bérelni kell, mert napi 30000 ft-ba ez nem fér bele, széfért külön fizetni kell, a forró víz éppen csak hogy langyos, stb., most kb. ennyi jut eszembe, és mindezt úgy mondom, hogy voltam már jópár négycsillagos hotelben itthon, van összehasonlítási alapom. Soha többet ide. Gratulálok Hotel Ködmön!!!
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam