Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "4 nap a Heliosban" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
tgabor71 2015-09-01 08:06
Kellemes napokat töltöttünk a szállodában. A szolgáltatások magas szinvonalúak, a személyzet segitőkész, kedves, jól képzett. Az étterem minden igényünket változatosan kielégitette. A wifi a 6. emeleten is jól működött, a tv-n csak az alapcsatornák érhetők el magyar nyelven, de nem is tv-zni jöttünk. :) A város szolgáltatásainak árai (éttermek,szórakozás,divatcikkek) a jelentős számú német és oroszajkú vendég miatt magasabb az indokoltnál, de a kereskedelem már csak ilyen. Biztos, hogy vissza jövünk.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam