Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Vélemény" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
kjolan2 2015-08-22 19:07
A kiírásnál már megtévesztő! A szálloda képeinél a mi szobánk (14) a 4 csillagosnál mutatja. A összes törölköző koszos volt az érkezésnél, és ami vicc a kinti szobákhoz nem adnak köntöst,holott éppen rossz idő volt. Rengeteg reklamálás ami van itt a fórumon most olvastam el, korábban kellett volna, semmi sem lett javítva. A mi szobánkban konkrétan az zuhanykabin ajtaja a kezemben maradt és mig ott voltunk nem is került javitásra,pedig csak egy görgő hiányzott. A wellness részlegen egy hölggyel találkoztam ,egyszer, a három napból, de hozzánk sem szólt, de gondolom ő volt a felelőse a részlegnek. A jakuzzi vize minden volt csak tiszta nem. A szaunák nem működtek.Az étteremben egy szemüveges hölgy volt,aki ott létünk alatt mosolygott és kedves volt. A felszolgálók unottan jöttek mentek. Az ételek választéka kevés volt, de nem volt vendég nagyon kb.20 fő rajtunk kívül, gondolom ez ezért volt.Összességében azt éreztem itt , hogy felhúztunk egy szállodát tart ameddig tart,lelakják majd bezárjuk.Itt nem csak a három és 4 csillag a probléma, de szívesen jelezném ezt máshol is,hanem a vendégekhez való hozzáállás is.A köntös is koszos volt,amiért mivel 50000-ért csak 3 csillagba jutott szoba, és fizetnem kellett. A rossz idő miatt cserét kértünk de csak elvitték reggel , a másik köntösért már nekem kellett a recepcióra mennem. Sosem voltam még ilyen helyen, ahol ennyire nem számít a vendég. Azért nem ajánlom senkinek, mert a törülközők ,köntösök tisztasága a dolgozók kedvtelensége változni nem fog. Mindenkinek csak ajánlani tudom a korábbi bejegyzéseket olvassa el és tanusíthatom most is minden igy volt pedig hónapok óta jelzik a problémákat a szálloda felé. Sajnálom, hogy ezt a helyet választottam.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam