Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "A hétvégénk" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
karanka6 2015-08-12 17:22
Nagyon szép, és kellemes hétvégét töltöttünk párommal a Laroba Wellness Hotelbe! A Hotelhez tartozó étterem dolgozóiban, egy nagyon jó humorú, vidám, kedves és rutinos pincéreket volt szerencsénk megismerni. Jól esett figyelmességük, vidám jelenlétük. A Hotel dolgozói, mindig kedvesek, segítőkészek és figyelmesek voltak velünk. A Mi hétvégénknek egy csomagot választottunk, és ott derült ki, hogy van még egy pár, akikkel meg kell osztoznunk a helyszínekben. Ezeket is mindig jól koordinálták a dolgozók, hogy mindenkinek jó legyen! Képeket nem készítettünk, mert ezt szerettük volna csak magunknak, saját emléknek megőrizni. ;) Még ellátogatunk ide... Köszönettel! A,Á.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam