Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Eger -Flóra" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
ksandorne37 2015-07-30 09:04
Többször voltunk már az Egri Flórában, de nem kánikulában. Jól éreztük magunkat, leszámítva két apró problémát. Történetesen a légkondícionáló berendezés kültéri egysége éppen a mi erkélyünkre került, ami 4-5 szobát látott el. A berendezés hangos volt és szabályszerűen fűtötte az amúgy is forró erkélyt, ezáltal az éjszakai szellőztetést is megakadályozva.Kértünk valamilyen megoldást, mivel a foglalás alkalmával nem kértük a légkondícionálást, (sem a fütőtt erkélyt)mint szolgáltatást 2000ft/éjszakánként). Megoldásként kaptunk alégkondihoz távirányítót, és "természetesen" minden szó nélkül a számlázáskor ezt fizetni is kellett.Hőségriadó és folyamatos kánikulánál nem tartom jó üzletpolitikának ezt az eljárást, mint azt sem, hogy az Önökön keresztül történt foglalás miatt nem kaptuk meg a HUNGUEST Hotel Törzskártyára járó potjainkat sem.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam