Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Rövid kikapcsolódást!" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
kilona45 2015-07-17 16:02
4 napot töltöttünk a összességében a Thermál Hotel Mosonmagyaróvárban, ami hirtelen ötlet volt, de különösebben a vártakhoz képest alakult minden megfelelően egy 3 csillagos szállodához. A szállás maga teljesen rendben van, ágyak bútorzat minden. A wellness részleg igen kicsi, de jó hogy lehet privát időt foglalni, és így nem kell osztozni senkivel. Járt a csomagunkhoz fejenként egyalkalmas fürdőbelépő, ami csak kívülről lehet megközelíteni, fürdőköntösért pluszban kell fizetni (nekünk nem kellett). A fürdő szépen felújított tiszta, teljesen rendben van. Ami maga után hagyott kivetni valót az az étterem és az ételek. A reggeli még rendben is volt viszont a vacsora menüválasztós volt ahol sikerült kifogni egyik este egy vargányás Gnocchi ami tele volt kukaccal, felajánlották hogy válasszunk az étlapról bármit, de már nem volt nagyon bizodalmunk semmihez sem. Számunkra ez egy kicsit hihetetlen volt, hogy így tálalták igen sok embernek, előttünk és senki nem vette észre, majd mikor mi szóltunk másoknak is elkérték a tányérját. Az étterem személyzete amúgy nagyon kedves, viszont a minőség hagy kivetnivalót jócskán.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam