Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Erkel Hotel" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
dangelika4 2015-06-29 08:50
A szálloda szép tiszta, a személyzet kedves, a fürdő is nagyon szép. 4 napig maradtunk 2 gyerekkel. A recepciós kicsit béna volt, mert előre szóltam, hogy szeretnénk az utolsó napon is maradni fürdeni mit kell tennünk? Azt hajtogatta, hogy ő nem tud gyerekjegyet adni és a végén elvette az óráinkat, amiről kiderült, hogy nem kellett volna leadnunk, mert így ki kellett mennünk külön a fürdőbe megvenni a jegyeket (esett az eső fújt a szél, annyira nem örültönk). Elkérték a köntöseinket is (3 x küldtek fela 6.-ra a szobába köntösügyben ez liftezéssel együtt 20 perc volt, mert mindenki akkor csekkolt ki és sokáig kellett várni. Először csak a köntösért küldtek, majd kiderült, hogy törölközőt is le kellett volna hoznom, majd nem jó színű törölközőket hoztam le és megint visszaküldtek, jó hogy a minibár tartalmát nem kellett lehoznom, hogy ellenőrizzék nem ittunk e valamit) majd később kiderült, hogy a köntösöket nem is kellett volna leadnunk csak mikor a fürdőből távoztunk és a parkolóban is maradhattunk volna a fürdőzés ideje alatt, csak nem mondták. Ezt a kis kört leszámítva minden szép és jó volt.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam