Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "2015. Tavasz" témához eddig érkezett hozzászólások:
Hotel Narád & Park Hotel Narád & Park Hotel Narád & Park Hotel Narád & Park Hotel Narád & Park
Oldalak:
1
degereg2 2015-04-23 13:09
Két napot töltöttünk el a Hotel Narádban. Alapvetően elégedettek voltunk, minden tiszta volt. Az egyik kényelmetlenséget az okozta, hogy nagyon spórolnak a fűtéssel. A szobánk sem volt elég meleg, illetve a folyosók is hidegek voltak miközben vizes fürdőruhában, vizes hajjal közlekedtünk. De a legrosszabb az volt, hogy a wellness részleg levegője is hideg, ha nem vízben van az ember, akkor fázik. Több alkalommal hideg volt az infra szauna, a 2. nap mind a kis sós vizes medence, mind az élmény medence vize lényegesen hidegebb volt, mint az 1 napon. A recepcióról csak a legjobbakat tudjuk mondani, kedvesek, segítőkészek. Az étel választék jó volt, lehettek volna ízesebbek a mi ízlésünknek. Minden meleg volt, ami más wellness szállókra gyakran nem jellemző.(mikró is van) Tipp: akinek hosszú haja van, vigyen hajszárítót, mert ami a szobában van, az gyorsan lekapcsol. Összességében az egészre 5-ből 4 pont.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam