Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Vélemény a Hunguest Hotel Flóráról" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
temese13 2015-03-25 22:11
Eger csodálatos város, ezért gondoltuk, hogy a Hotel Flóra is az lesz. Hatalmas csalódás volt számunkra a szálloda, ahhoz képest, amit a fotókon láttunk. A hotel nagyon lepukkant, lelakott szobákkal, nagyon ráférne a felújítás. Első nap du-án megérkezésünkkor, megkérdezés nélkül elhelyeztek bennünket egy dohányzó szobába (igen itt még van ilyen!), amikor kértem a recepcióst, hogy legyen kedves egy nem dohányzó szobát adni, nem tetszett neki és közölte, hogy nincs tiszta szoba, mindez du-án 5 órakor. Aztán csak sikerült egyet találni, az első emeleten a folyosó legvégén az utolsó szobát, ami rosszabb volt mint az előző. A szobában nem volt fűtés (újra szólni kellett, hogy csináljanak valamit), az éjjeli lámpákon vastagon állt a por, szerintem ezt a szobát nem használták már elég régóta és ami a csattanó, a WC-ben nem működött a ventilátor, csatorna szag áradt szét végig a négy napos ott tartózkodásunk alatt. A hátsó lépcsőkön közlekedtünk (mivel ahhoz volt közelebb a szobánk) a korlát poros, a lámpákon vastagon állt a pókháló, a folyosó padlószőnyegei pecsétesek, fel vannak púposodva. De ezt a nagy csalódást valamelyest ellensúlyozta az ellátás, és az éttermi kiszolgálás, ami a szobához képest klasszisokkal jobb volt. Úgy gondolom ha valaki rászán egy bizonyos összeget (ami jelen esetben nem kevés pénz - persze ez is relatív)egy pár napos pihenésre, az a minimum, hogy részletesen leírják, hogy átlagos, vagy átlag alatti az a hely, amit a vendég le szeretne foglalni, és nem olyan fotókat feltenni pl. a szobákról, ami vagy nincs, vagy akár több éve készült és már nincs is ilyen állapotban. Lehet majd évek múlva visszatérünk Egerbe, de valószínű nem ebbe a szállodába.Hunguest Hotel Flóra    Hotel Flóra Eger akciók    Hotel Flóra vélemények 
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam