Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Kicsit kellene csak figyelni" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
szsolt191 2015-03-04 22:13
Lehetne jó és kellemes. Viszont az apró bosszantó dolgok elrontják az összképet. A szálloda helye nagyon jó. Minősége sima 4 csillag, ma már vannak jobbak is itthon. Viszont az, hogy a hotel előtti (nem garázs) parkolásért fizetni kell ilyen árszínvonal mellett olyan "magyaros". Főleg, hogy a parkoló fele sorompóval zárt, de azon kívül is fizetős. Talán nem így volt tervezve??? A legnagyobb baja a mérete. A főépületben konferenciateremből van kialakítva étterem, ezért messziről kell mindent odavinni. Ettől ha elfogy valami (tányér, vagy kiskanál, vagy épp valamelyik étel) akkor hosszú idő mire pótolják. És a személyzet bár kedves a felszolgálás nagyon szervezetlen. Volt este amikor az italt (ami ráadásul tényleg 4 csillag+ árú, de nem ez a baj) már nem is kértük, mert a desszertre lehetett csak pincért találni hozzá, mivel nem figyelte hol volt és hol nem volt még rendelés. Nagycsaládosoknak sok gyerekkel tényleg ideális, sok figyelmességgel, de aki odamegy fogadja el ami ezzel jár. A gyerekeknek kiváló. Méretéhez képest kicsi a recepció így ha egyszerre többen akarnak ki chek-kolni akkor akár 10-15 percet is sorba kell állni, ami nem passzol ehhez a színvonalhoz.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam