Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Mosonmagyaróvár" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
kAgnes105 2015-02-10 09:08
Először voltunk ebben a hotelben. Úgy kerestünk rá, hogy termálfürdője legyen vagy fürdő közelében helyezkedjen el. A hotel egyszerű, csendes, a masszőr hölgy keze nagyon jó. Az épület maga igazi szocreál, mind belül, mind kívül. A vacsora kínálata nagyon szűkös ( egyfajta leves és egyfajta desszert). Ha nem érkeztünk hét óráig meg, akkor a főételek már elhűltek. A gond annyi volt, hogy a fürdőszobai víz hűvös, néha hideg volt. Ez télen elég gáz. A lenti jakuzzi nagyon kellemes, de a hőfok itt is hagy kívánnivalót maga után. Hiányoltam a kis térképet a településről, amin a recepciós könnyebben el tudta volna magyarázni, mikor merre induljunk. A BIO Flexum "fürdőkomplexum" max. nyáron lehet alkalmas több órás kikapcsolódásra, ugyanis a szabadtéri medencével egybekötött belső termálmedence hőfoka (habár kiírva 36-37 fok) meg sem közelítette a 30 fokot. Én azt gondolom, hogy télen nem ajánlanám jó szívvel a helyet, mert a hotel és a fürdő közötti kb 50 m-t futva kell megtenni fürdőköpenyben, ugyanis nincs fedett átjáró.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam