Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "értékelés" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
Hotel Atlantis****superior 2015-01-14 15:10
Kedves mrobert50, sajnálattal olvastuk a rossz tapasztalatokat. Az esetet kivizsgáltuk, a rendszert ellenőriztük. Ebben a téli időszakban nehezebben melegszik fel a szoba, de a kártya folyamatos bennléte esetén 3-4 óra alatt a fűtés eléri a megfelelő hőmérsékletet. Amennyiben kollégánk nem megfelelő stílusban próbált segítséget adni, azért elnézését kérjük. Visszavárjuk Önöket! Üdvözlettel, Hotel Atlantis
 
mrobert50 2015-01-13 08:53
A szállodai szolgáltatás kritikán aluli. Megérkezés után szembesültünk vele, hogy a szobában 15 fok van a tv nem működik. Telefonáltunk a portára ahol azzal intézték el az egészet, hogy tegyem be a kártyát a helyére majd fűt. Mindezt kioktató hangnemben, de legalább a tv-t sikerült központilag elindítani. Este 10 órára lett elfogatható ( 20 fok) a szoba hőmérséklete. A reggeli elfogatható színvonalú volt, csak egy kicsit kevesebb sóval főzhetnének. Senkinek nem ajánlom a téli időszakban.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam