Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "értékelés" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
Hotel Atlantis****superior 2015-01-14 15:10
Kedves mrobert50, sajnálattal olvastuk a rossz tapasztalatokat. Az esetet kivizsgáltuk, a rendszert ellenőriztük. Ebben a téli időszakban nehezebben melegszik fel a szoba, de a kártya folyamatos bennléte esetén 3-4 óra alatt a fűtés eléri a megfelelő hőmérsékletet. Amennyiben kollégánk nem megfelelő stílusban próbált segítséget adni, azért elnézését kérjük. Visszavárjuk Önöket! Üdvözlettel, Hotel Atlantis
 
mrobert50 2015-01-13 08:53
A szállodai szolgáltatás kritikán aluli. Megérkezés után szembesültünk vele, hogy a szobában 15 fok van a tv nem működik. Telefonáltunk a portára ahol azzal intézték el az egészet, hogy tegyem be a kártyát a helyére majd fűt. Mindezt kioktató hangnemben, de legalább a tv-t sikerült központilag elindítani. Este 10 órára lett elfogatható ( 20 fok) a szoba hőmérséklete. A reggeli elfogatható színvonalú volt, csak egy kicsit kevesebb sóval főzhetnének. Senkinek nem ajánlom a téli időszakban.
 
Oldalak:
1