Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Hotel Divinus értékelés" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
histvan144 2015-01-03 21:18
Ami tetszett: A hotel tiszta, a személyzet udvarias, a berendezés igényes, illik a hotel struktúrájába, a reggeli és vacsora bőséges, a választék minden igényt kielégített, az ételeket profi módon készítik, nagyon ízletesek, az italok nem olcsók, de kifizethetőek. Negatív élmények: A személyzet udvarias, de a mindenre kiterjedő tájékoztatás elmaradt, ezért mindent kérdezni kellett. A csomagban foglalt ajánlattal nem voltak tisztában, ezért az ajánlatban szereplő italokat nem kaptuk meg (pezsgő, melange). Kérdésemre arról tájékoztattak, hogy az erkélyen nem lehet dohányozni, mert törvény tiltja, (pedig minden szobának külön nyitott erkélye van), emiatt kénytelenek voltunk a bejárat előtt az út szélén kijelölt dohányzó helyet látogatni minusz tíz fokban. Az ajánlatban a szálloda szolgáltatásai között szereplő filmletöltés csak angol, német, olasz, spanyol nyelven érhető el,Magyarországon, Debrecenben a saját anyanyelvünkön nem tudtunk filmet nézni. (Én nagyon jól beszélem a németet, a feleségem középfokú angol nyelvvizsgával rendelkezik, de közösen sajnos csak a magyart beszéljük) A fent felsorolt negatív élmények miatt ezt a hotelt mégegyszer nem választanánk!
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam