Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Pihenés a Hunguest Erkelben" témához eddig érkezett hozzászólások:
Hunguest Hotel Erkel
Oldalak:
1
dedina16 2014-12-06 19:56
Csodálatos négy napot töltöttünk a Hunguest Hotel Erkelben. A szálloda gyönyörű. A Dürer szárnyban foglaltunk 3 éjszakára. A szoba nagyon szép és tiszta. A szálloda nagy előnye, hogy közvetlen átjárás van a gyulai Várfürdőbe és az Aquapalotába. De a szállodai wellness szolgáltatás is tökéletes. A személyzet nagyon kedves. Az ételválaszték bőséges és nagyon nagyon finom. Folyamatosan töltötték fel az ételeket, a desszerteket. Még az utolsó percekben is! Köszönjük az élményeket és az előre megbeszélt születésnapi üdvözlőüzenetet is :) Még visszatérünk!
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam