Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Hétvége Hajdúszoboszlón" témához eddig érkezett hozzászólások:
Hotel Atlantis
Oldalak:
1
trenata21 2014-10-14 16:33
Csodás hétvégét töltöttünk férjemmel a hajdúszoboszlói Atlantisz hotelben. A képek alapján, az ár-minőség viszonyát vizsgálva ez a hotel tűnt a legmegfelelőbbnek. Nem is csalódtunk. Újonnan épült szálló, minden elképzelhető kényelmet biztosít. Tiszta, elegáns, a személyzet kedves. Az ételek nagyon változatosak és finomak. Ilyen széleskörű választékkal büférendszerben Magyarországon mi még nem találkoztunk. A wellness részlegben egy úszó, egy meleg gyógyvizes és egy pezsgőfürdős medence van. Tiszta, hangulatos hely. A szauna részleg is változatos: bio, finn, gőz, infra, van só és jégbarlang is. Jó szívvel ajánlom mindenkinek ezt a hotelt, mi nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatásokkal.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam