Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Vélemény " témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
dkrisztina62 2014-05-22 22:54
3 napot töltöttünk ott a férjemmel és a 11 hónapos kisfiammal. Pozitív: A svédasztallal teljes mértékben elégedettek voltunk. Az alábbi hozzászólókkal ellentétben mi megfelelőnek találtuk mind az ételek választékát, mind a minőségét, különlegességét. A wellness részleg számunkra megfelelő volt. A gyerekmedence hőfoka is teljesen ideális volt a pancsolásra. Átlagosan véve tisztaság volt, a takarító személyzet kiemelkedően kedves és segítőkész!!! Az étteremben a gyerekeknek etetőszékek, tányérok, evőeszközök, poharak és mindig tiszta partedlik voltak. Úgy láttam hogy kismotorok és babakocsik is rendelkezésre álltak volna, de ebben nem vagyok biztos, mert mi nem igényeltünk ilyen szolgáltatást. Játszószoba is van, de azt mi nem néztük meg, pedig szerettük volna. Negatív vélemények amiket máshol olvashattunk részben igaznak bizonyultak. A pincérek udvarias, de mégis távolságtartó és kedvtelen kiszolgálása elég elkeserítő volt. Illetve igaznak bizonyult, hogy a fürdőszobai tükrök magas embereknek lettek felszerelve, ami nekünk (lévén mindketten 180 cm felettiek vagyunk) nem okozott gondot, de egy alacsonyabb vendég, nem tudom hogyan oldotta volna ezt meg. Az étteremben lévő gyerekülések mindig koszosak voltak. A gyerekbarát megoldás annyi, hogy egy kétágyas szobában beraktak egy kiságyat és egy babakádat. Egyéb gyerekbarát szolgáltatásról, lehetőségekről (esetleges babakocsi bérlés, játszószoba, stb. a bejelentkezéskor nem kaptunk semmilyen szóbeli tájékoztatást) Előre kértük, hogy amennyiben megoldható biztosítsanak nekünk a szobába egy mikrót az esetleges éjszakai etetések miatt, de ezt nem tudták megoldani (mikró a földszinti étteremben volt azt nem tudom hogy éjjel hogyan lehetett volna használni, végül mi megoldottuk éjszaka máshogy). Még egy érdekesség, hogy bár 2014 van, de wifi csak a hotel halljában volt elérhető. A szobákban a laptopokhoz kábelt tudtak biztosítani. Összességében mi jól éreztük magunkat! Nekünk a wellness és a gyerekmedence illetve a SZÉP kártya elfogadás volt fontos szempont a választásnál.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam