Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Wellness hétvége" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
kpal26 2014-05-22 15:23
Feleségemmel érkeztünk egy kis pihenésre. Junior suite szobát tudtunk foglalni, mert már csak az volt szabad. A leírásokban mindenhol azt írják, hogy ehhez a szobához fürdőkád van zuhanyzóval vagy csak kád. Ennek ellenére a mi szobánkban csak zuhanyzó volt. A rozsdamentes lemezből készült mosdó nem valami szép az amúgy elég igényes fürdőszobában. A tapéta meglehetősen ódivatú és több helyen látszanak a falat díszítő képek cseréjéről tanúskodó régi lyukak. A szobában a tv valóban lapos, de nem plazma az biztos és az asztalon hagyott tájékoztató szerint központilag beállított csatornakiosztás ellenére a képminőség csapnivaló, már-már élvezhetetlen, de nem tévézni mentünk, ezért különösképpen nem zavart. Az ágy nem volt kifeküdve ami plusz pont, de a matrac nagyon puha, a második éjszaka után már éreztem a hátamon. Az ételekkel teljes mértékben meg voltunk elégedve, bár az italok árát kicsit sokalltam, illetve hiányoltam az asztalról egy kancsó vizet. Ezzel kvázi rá van kényszerítve az ember a drága italok megvásárlására. A wellness részleget szerintem már a tervezéskor nagyon elrontották, mert a víz az élmény medencében is 150 cm és még elég hideg is, nem is nagyon volt benne senki a két nap alatt. Egy kisiskolás korú gyerek abszolút nem tudja élvezni, mert túl mély neki. A 80 cm-es medencére meg ki van írva, hogy 12 éven felülieknek. Tehát egy 10 éves gyerek vagy tempózik egész nap vagy nem fürdik.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam