Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Hosszú hétvége" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
kovacscs73 2014-05-21 20:31
A MenDan egy nagyon jó szálloda. A szobák alapjába véve nagyon szépek, kényelmesek és hatalmasak, egy két apró felújítás azonban ráfér mert a karnis egy része le volt szakadva ill. a tapéta pár helyen szakadt volt. A fürdőrészleg is nagyon jó volt, bár az alsó hideg vizes medence nagyon hideg volt, három embernél több nem is tartózkodott bent de inkább senki, ennyi erővel nem is kéne feltölteni. Az étel sem volt rossz, ez a része rendben volt. Az italt azt viszont horror áron adták, 0,7 liter ásványvíz 800 Ft, 0,5 liter sör 1190 Ft, 2 dl Cola 550 Ft, sajnos ebből a szempontból nem magyar barát szálloda, mondhatnám, felháborító... Összességében nem volt rossz, kislányomnak nagyon tetszett az éjszakai fürdőzés discoval, élete legszebb napja volt. Minden pozitívum ellenére nem leszek egy visszatérő vendég.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam