Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "MenDan értékelés" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
jtoth59 2014-05-20 22:03
A szálloda hozza ami a négy csillagtól elvárható. A környezet csodálatos,a hallban a növények nagyon szépek. Az étterem hatalmas, nem gond asztalt találni még akkor sem, ha mindenki egyszerre akar enni. Egyszer sem találkoztam kifogyott étellel, ez az első ilyen esetem, pedig már sok helyen jártam. Kellemes meglepetés a látványkonyhában grillezett húsok illetve reggelinél a frissen készített különféle tojás ételek. Esküszöm én nem tudok jobbat csinálni. A vacsorához ajánlott italoknak megkérik az árát,de ez annyira nem lepett meg, más szállodákban is hasonló volt. A bor választék kitűnő. A szoba rendben volt, semmi extra de jó minőségű. A wellness részleg épületen belül a legjobb, amit eddig eben a kategóriában láttam. Ez volt az első alkalom, amikor egyszerre 3 óránál többet töltöttem a wellnessben, konkrétan 12-t és nem úntam meg. Ebben nagy szerepe volt Tibinek, aki egészen kiváló szauna szeánszokat vezetett, minden órában megjelenve. Jól mutaja az érdeklődést, hogy a szaunában, ahol 15 ember fért el kényelmesen egy alkalommal még 27-en is voltunk. Fenomenális, aki szereti a szaunát nem szabad kihagynia. Ha másért nem, de ezért mindenképpen el kell menni. Sok jó szaunázásban volt már részem, de ez kiemelkedik mind közül. Kültéri medence ugyan nincs, de a rossz idő miatt nem is hiányzott. Nagyon élveztem a hidegvizes medencét, szerintem olyan 25-26 fokos lehetett. Két szauna közötti fél órában ideális volt úszásra. Ha külső medencére van igény, a szálloda hátsó ajtajától nincs 100 méterre a fürdő bejárata, bár azért külön fizetni kell. A szálloda mellett van kerékpár bérlési lehetőség, mi a rossz idő miatt nem használtuk ki, de kiváló túra lehetőségeket kínáltak. Ha legközelebb megyek tutira leterek 40km-t a Kisbalaton körül. Csak hogy valami negatívumot is mondjak, az internet sebessége az pocsék volt, a tabletem 0,5 MBit/sec letöltési sebességet mért, e-mailt alig lehetett letölteni, szörfözésre alkalmatlan volt, inkább mobil netet használtam, bár az is igaz, hogy az egyéb szórakozási lehetőségek mellett azért a netre sok szükség nem volt. Még egy rossz pont, hogy az első reggelinél egy fél tojás héjat találtam a rántottámban. Ilyenre kevéssé vagyok érzékeny, mindenki hibázhat, de azért fontosnak tartom megosztani. Ettől a rántotta még jó volt és túl is éltem. Szóval ezt a szállodát egyszer ki kell próbálni. Ha meg kedvezményt is adnak, akkor bűn kihagyni, az ár érték arány verhetetlen volt. A két negatív megjegyzés ellenére 10-ből 10 pont, csak ajánlani tudom. Ja, és biztos, hogy visszamegyek.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam