Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "." témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
ltibor37 2014-05-20 11:26
A hotel rendkívül kellemes, ideális a pihenésre és kikapcsolódásra. A szoba tágas volt, jól felszerelt, hasonlóan a szálloda többi kiszolgáló részlege is. Az ülőgarnitúra már kicsit kopott, de lehet, hogy csak a mi szobánkban volt extra igénybevételnek kitéve. Az étterem konyhája remek és változatos minőséget produkált. A svédasztalon a kihelyezések sorrendje nem szerencsés, a zöldségek és a meleg ételek egymás mellett állandó (folyamatos) sort jelent. Kedvezőbb lenne megszakítva, így nem kellene a meleg ételre váróknak a zöldséges sort is végig sorakozni. (és fordítva) Összességében, a személyzet rendkívül udvarias, segítőkész, gratulálok "magamnak" a választáshoz.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam