Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Mosonmagyaróvár- Termál Aqua" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
eistvan20 2014-03-18 19:37
Szevasztok! Március közepén 4 napot töltöttünk a nejemmel a szállodában.Tapasztalataim a következők: - Személyzet szolgálatkész,kedves,csak jót tudok róluk mondani. - Szoba tiszta,kultúrált,jól felszerelt,a 3 csillagos besorolás korrekt. - Étkezés tekintetében:Íz,mennyiség kíváló,a választék is jó.Igaz,nem lehet kétszáz féléből választani mint sok helyen,de nekünk ez is bőven elég volt,és nem azért mert igénytelenek lennénk.Talán az étkező milliőjén lehetne egy kicsit fejleszteni,enyhén retrósnak éreztem.Furcsa volt hogy a vacsorához rendelt ital árát nem lehetett a szobaszámlához íratni,hanem rögön kellet fizetni. - A fürdő nagyon jó,minden igényt kielégít.Az egyebekről /szauna v.egyéb/nem tudok írni,mert soha nem veszek igénybe ilyesmit. - Parkolás kényelmes,ingyenes,biztonságos. - Első délután csavarogtunk egy kicsit a városban,lehet hogy bennem van a hiba,de nem voltam elájulva.Mintha megállt volna az idő a 90-es évek közepén.Minden sarkon és azon túl is fogorvos,/hajazva a turistákra/az utak állapota siralmas.Egy-két főút volt csak európai állapotban.Részletekbe nem mennék bele,mert nagyképűnek tűnnék. Összefoglalva nálam a szállás az "ajánlott kategória"! Üdvözlettel: Erdős István
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam