Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "korrekt" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
teva75 2014-02-18 09:57
másodszorra voltunk. valentin hétvége volt , sokan voltak . Erről nyilván nem a szálloda tehet , de sorba kellet állni a szauna világban szinte minden hova, a vacsoránál is sokat kellet várnunk a megrendelt borunkra . . :( sok volt a gyerekes család , nyüzsi volt mindenhol . nem volt emiatt pihenésre alkalmas a szálloda . persze azért jól éreztük magunkat , nagyon tetszett pl. az is , hogy mire felértünk a reggeliből már beágyaztak és kitakaritották a fürdőszobát is . Hamarabb érkeztünk meg és beengedtek a szobánkba . Ez is szép gesztus volt . a szobából remek kilátás volt a tóra . korrekt volt a kiszolgálás . Köszönjük
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam