Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "pihenés és születésnap" témához eddig érkezett hozzászólások:
Hotel Atlantis
Oldalak:
1
DettiCica 2013-12-20 07:58
Nem szerettünk volna Hajdúszoboszlóra menni, mert Pesttől elég messze van, de mivel a kiszemelt szállodában már nem volt hely, így az utolsó pillanatban foglaltuk a Hotel Atlantis-ban. Szinte végig autópályán kellemesen utaztuk, végül nem is bántuk, hogy nem kellett a téli hegyi utakon autókáznunk. Nem voltunk sokan a szállodába, amit mi kifejezetten élveztünk, így kényelmesen pihenhettünk és a wellness részleget szinte magunkénak tudhattuk. Ez egy új szálloda, így minden nagyon szép, tiszta és modern volt. A wellness részlegben nagyon kényelmesek voltak a pihenőágyak és a szobánkban is kifejezetten jó volt, úgy aludtunk, mint otthon.  Ez az a szálloda ahová biztos vissza fogunk még menni, nagyon jót pihentünk. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam