Csodálatos 3 napot töltöttünk el párommal Bükfürdőn. A hotel szobái kényelmesek, tágasak. Az ételek nagyon finomak voltak,nagyon bőséges a reggeli és a vacsora választék. Különösen tetszett a vacsoránál a Wellness-sarok, ahol mindenféle friss zöldséget és husit lehetett grilleztetni. A wellness: háááát... ott..."/>

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Csodálatos 3 nap " témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
kuka.c 2013-11-15 11:52
Csodálatos 3 napot töltöttünk el párommal Bükfürdőn. A hotel szobái kényelmesek, tágasak. Az ételek nagyon finomak voltak,nagyon bőséges a reggeli és a vacsora választék. Különösen tetszett a vacsoránál a Wellness-sarok, ahol mindenféle friss zöldséget és husit lehetett grilleztetni. A wellness: háááát... ott lehetene egy ici-picit fejleszteni, pl: sajnos csak az egyik élménymedence tudott "bugyogni" és egy kicsit hidegek is ezek a medencek, de aki melegre vágyik, menjen át a gyógyfürdőbe :-), ahol szintén jól éreztük magunkat,a hotel szaunái nagyon jók (infra, gőz, finn), minden igényt kielégítenek. Köszönjük a kellemes kikapcsolódást.


Répce GOLD Bükfürdő , Hotel Répce GOLD akciók,  Hotel Répce GOLD vendég vélemények
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam