Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Hétközbeni pihenés a Balaton partján" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
hgyula19 2013-04-28 08:39
Szeretünk túrázni a Badacsonyon, a szálloda kiváló hátteret biztosított a kirándulásnak. A modern szobában kaptunk elhelyezést, a szoba felszereltsége, tisztasága, a személyzet kedvessége - ahogy az egy négy csillagos szállodánál elvárható - megfelelő volt. Az ételek finomak és gusztusosak voltak, egyedül a halételeket hiányoltam... A szállodai italfogyasztáshoz kapcsolódik egy 10 %-os szervizdíj. Hát mit is gondoljak erről? Egy vendég aki a szállodát választja és a szállodai italfogyasztás mellett dönt megérdemelné, hogy az egyébként is négy csillagos áru italokat plusz terhek nélkül kapja meg. A híres badacsonyi borozó soron bizony nincsenek sem ilyen árak, sem ilyen plusz költségek... A nap süteménye - ha már van ilyen - lehetne egy egész süti, a fél süti olyan furcsa... A wellness részleggel elégedett voltam, a napozó terasz viszont problémás: kicsi, az utcától csak egy tujasor választja el, valamint délután már árnyékban van. Talán szerencsésebb lett volna az épület belső udvarára nyitni... Mindent egybevetve kellemes három napot töltöttünk el a szállodában. A Badacsony bejárása, valamint a helyi borospincék kínálatának megkóstolása után jól esett fáradt izmainkat kiáztatni a jakuzziban és elfogyasztani a finom vacsorát. Bátran ajánlom minden balatonimádó embernek.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam