Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Wellness hétvége" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
fgyorgy21 2013-01-25 15:56
Két hete töltöttünk el egy hétvégét a szállodában. Már a fogadtatás is tökéletes volt, ami később csak fokozódott. Amellett, hogy az épület, a szobák, az étterem jól van kitalálva, a személyzet rendkívül segítőkész. Minden kérdésre választ adtak, segítettek eligazodni a közelben található pincék között. A programok is vonzóak, két borkóstolón is részt vettünk és -, amit nem gondoltunk - ismét sikerült valami újat tanulni a borokról is. Az ételek fantasztikusak voltak, a legjobb éttermekkel vetekedett a színvonal és a választék. A párom vegetariánus, de ő is talált magának finomságokat minden étkezéskor (anélkül, hogy előre be kellett volna jelenteni) - és itt nem a rántott sajt, rántott karfiollal kínálatra gondolok :) A wellness-részleg is nagyon kellemes volt és a "teltház" ellenére nem volt zavaró "tömeg". Mindenkinek merem ajánlani, de különösen azoknak, akik értékelik a jó ételeket és borokat, de nem vetik meg a szaunázást, lubickolást sem. A hab a tortán, hogy mindezt kedves, barátságos emberek teszik még élvezhetőbbé.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam