Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Mosonmagyaróvár- Termál Aqua" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
papóca 2010-04-06 19:06
Hat napot toltottunk az unnepek alatt a hotelban, és bátran ajánlom mindenkinek. Személy szerint nagyon meg voltam elégedve a szállással, jó volt az ellátás, a pincérek, szakácsok kozvetlenek, segítokészek voltak. Maga a furdo nagyon szép, nagyon sok a lehetoség a kikapcsolódásra. Igaz, hogy hétfon kint hideg volt, így a benti termekben nagyon sokan voltunk, de ez természetesen értheto. A presszóban a kiszolgálás nagyon jó volt.Maga a város is nagyon szép, foleg az óváros, engem személy szerint csak az zavart, hogy lépten- nyomon fogorvosi rendelo van a német-ajku turisták számára. Tudom, ez az uzlet,na de azért.. Amit javasolni tudnék a hotelnek az, hogy a dohányzóhely ne a folyosón a liftnél legyen kijelolve , mivel a budos érezheto volt az egész folyosón, és az ajtó alatt a szobákba is bejott.Ha esetleg a jovoben épulne egy ossszekoto kis folyosó a furdovel, akkor már tokéletes volna a kényelem.Egy szó mint száz, kellemes napokat toltottunk el, és bárkinek merem ajánlani, hogy látogassa meg a szállodát.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam