Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Thermál Hotel Aqua Mosonmagyaróvár" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
akosz.akosz 2009-07-20 10:02
Mivel Mártival beszéltünk telefonon és itt is biztatott, hát leírom az ott tapasztaltakat de most már csak tényszerűen. Ugyanis megpróbáltam egy kerek beszámolót írni de vagy az INFO vagy a gép nem engedte tovább. MENJETEK MERT A VÁROS IS A FÜRDŐ IS EGYSZERŰEN CSODÁLATOS! A városi gyógyfürdő területén 2 szálloda található. A fürdő két végén helyezkednek el, mintegy lezárva a területet. Mi az aquába voltunk 4 éjszakát töltöttünk el.Véleményünk, szállodának kicsi panziónak nagy. /60 szoba/ A szobák mértete és berendezése megfelel a 3 csillagnak.Mindennap takarítottak. A fölszinten a szálloda saját gyógymedencével rendelkezik.A reggeli és a vacsora büférendszerben müködött és mind a mennyisége és minősége kifogástalan volt és szintén megfelelt a csillagok számának. Az épület hátsó kijárata a kertbe és onnan rögtön a városi fürdőbe vezetett át egy kapun. Na itt várt ránk a csoda. A fürdő területén előre jelzem, hogy mind a 8 medence a legkorszerűbb előirásoknak felelt meg. Nem láttunk egyetlen pici medencét sem mind a 8 rendkivül tágas volt. 1 db. fedett úszómedence - 1 db. nyitott úszómedence és 1 db. ugynev. kisúszó. 2 db. fedett gyógyvizes medence - l db. nyitott gyógyvizes - 1 db. kevert gyógyvizes élménymedence és 1 db. hatalmas gyerekmedence. Igaz nem számoltam meg, de legalább 150-200 db.napozóágy /a legmodernebbek/ sorakoztak a medencék körül /mindig jutott/ és külön zárt pihenő csarnok is volt szintén ágyakkal ellátva. Természetesen az étel ital választék is jelen volt. Bár most épül a területén uj vizesblokk és étterem, de ezeket a munkákat olyan diszkréten végezték és elkülönitve, hogy semmi problémát vagy kényelmetlenséget nem okozott. Hát ezek most tényleg csak tények és adatok voltak de ha valaki még kiváncsi valamire mert kedvet kapott mint Mártiék akik mennek hamarosan szivesen válaszolok kérdésekre. MENJETEK!!! Sziasztok - üdvözlettel Akosz.Zsóka
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam