Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Zalaegerszeg Semira Day Hotel" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
slaszlone24 2009-07-08 17:10
Kedves Vargáné T. Márta! Érdeklődtél a fenti Hotel iránt. Mi a férjemmel a két ünnep között / 2008.12. hó karácsony-szilveszter/ töltöttünk ott egy kis időt. A hotel barátságos az ellátás jó ,bár az étterem része nem olyan nagy. Félpenziós ellátást vettünk igénybe, reggelire és vacsorára is általában 7-8 féle lehetőségből tudtunk választani, ami izletes és finom vol. Nekem nagyon tetszett a wellnes rész, ill. az amit mi igénybe vettünk belőle. Ez a szaunákra / többféle van/, az élmény medencére és a Jaccuzira korlátozódott. Arrol nem tudok ,hogy lenne úszómedencéje, szeretünk úszni, így az számunkra általában fontos. Véleményem szerint van annyi elfoglaltsági lehetőség, hogy hűvösebb nyári napokra is ad kikapcsolódásra lehetőséget. Maga az egész Wellnes részleg keleties jellegűen van berendezve, ami szintén érdekességként jelentkezik. Összegezve: jól éreztük magunkat, egy pár napos kikapcsolódásra szerintem élményt nyújt. Üdv: Cika
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam