Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Bükkfürdő válasz Bogoka" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
slaszlone24 2009-04-10 17:33
Kedves Bogoka! Látom márRozsa írt Bükkfürdőről neked, csak megerősíteni tudom a véleményt. Mi 2008.08. hó végén voltunk ott. Szauna, jaccuzi, fitneszterem és egy nagyon szép úszómedencéje van, tehát oké.Egyetlenegy dolgra kell esetleg felkészülni, " egy nagy pusztaság " közepén va. Na nem kell megijedniezt csak képletesen írtam, de tény hogy igazán még nincs beépítve, ha ez nem zavar, pihenni csodásan lehet, minket ez azért nem zavart, mert kifejezetten pihenni szerettünk volna. Ha ezt, vagy bármelyik másik szállodát választod, jó pihenést.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam