Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
123456...

gjanos79 2018-02-11 15:47

Személyzet udvarias,mosolygos.Ételek finomak.Szoba kellemes tiszta ,fürdöszoba ok.Ami zavaro volt a bowling/zajos/ a szoba alatt.Összességében jól éreztük magunkat másoknak is szivesen ajánljuk.

ukaroly2 2018-02-10 07:51

Már harmadik alkalommal voltunk itt. Szeretünk ide jönni, mert közel van, jó a szoba, a wellness és az ételek.

cmaria40 2018-02-07 13:29

A **** túlzás, nem tudom, hogy kik döntöttek így, és azt sem, hogy milyen szempontok alapján. Talán igényesebbek lehetnének! Sem a wellness részleg, sem a szobák, sem a menü nem volt ****. Egyébként semmilyen negatív élményünk nem volt: tisztaság, rend, ehető menü, szolgálatkész recepciós hölgy.

ckatalin63 2018-02-05 13:50

Nagyon jól éreztük magunkat a hotelben,hibákat lehetne találni,de nem érdemes. Mi mindennel nagyon elégedettek voltunk,a személyzet nagyon figyelmes és segítőkész,az ételek finomak,minden adott egy kellemes hétvégéhez.

kalbert6 2018-02-02 14:29

Ár érték arány megfelelő. Tiszta, kényelmes. A kiszolgálás tökéletes. A wellness korszerű. Egyedüli hiány, hogy nincs nem fűtött pihenőpad, vagy nyugágy.

Hotel Piroska Bük
biren4 2018-01-29 10:24

Az első benyomás nagyon negatív volt! Csomagunkba korai érkezési lehetőség is volt, ezért dél körül már ott voltunk a szállodában. Közölték, a szoba csak kettőkor áll majd rendelkezésünkre! Így még sohasem jártunk, hogy két órát várakoztassanak bennünket! Volt már olyan, hogy nem volt kész a szobánk (mi szeretünk korán érkezni), de kezüket-lábukat törték, hogy minél előbb a biztosítsák! Itt semmi segítőkészség nem volt e téren! Biztos, hogy soha többé nem fogok ide visszajönni, s ismerőseimnek sem ajánlom! Annak ellenére sem, hogy nagyon jól éreztük magunkat, tetszett a kinti jakuzzi, s az élőzene mind a két este! A konyhával sem volt gond, a személyzet is udvarias, s a tisztaság is megvolt. A szoba felszereltsége is jó volt, bár a négy * -tól kicsit elmarad. Összességében jó véleménnyel lettem volna, de a fogadtatás mindent lehúzott! Erre nagyon oda kellene figyelni!!!

ftunde12 2018-01-29 09:35

Egy hétvégét töltöttünk a hotelben, de vegyes érzelmekkel távoztunk. A szobában a szőnyegpadló felpúposodva és több helyen elvált a szegély a faltól, a tapéta több helyen sérült, foltos. A fürdőszobában nem működött a törölközőszárító, hűvös volt, a WC papír tartó rúdja hiányzott, a papír használatkor kiesett a tartóból. A szobában is hűvös volt, csak akkor működik a fűtés (ami rendkívül hangos), ha a kártya benn van a tartójában. Ezt nem tudtuk, és miután jeleztük problémánkat, a recepciós minősíthetetlen hangnemben közölte, hogy miért nem szólunk, ha elmegyünk, hogy kapcsolják be. A wellness túlzsúfolt volt, a szaunalepedő elfogyott, a törölközőnket nem tudtuk sem székre, sem ágyra letenni. Az ételekkel és választékkal alapvetően elégedettek voltunk, a pincérek kedvesek voltak. Egyedül a sütemények esetében volt az az érzésem, hogy a felszolgálás előtt nemsokkal lettek a fagyasztóból kivéve. Egy négycsillagos szállodától véleményem szerint ennél sokkal több várható.

tpeter126 2018-01-29 09:18

Sziasztok! Pozitív: - nagyon(!) finomak az ételek; - jó a szauna, és a beltéri wellness is; - tisztaság van; - kedves-, és segítőkész a személyzet; - könnyen megközelíthető, bőven van parkoló, közel a büki gyógyfűrdő; - kifogástalan az ágyakban a matrac. Negatív: - a szoba felszereltsége inkább *** alá. Gyenge a bútorzat, kicsi a fürdő, kicsi a tv, rossz az ajtószigetelés ( a folyosói zaj olyan, mintha nem is lenne ajtó); - a szobák egymástól való szigetelése nagyon rossz. A környező lakók összes fürdőszobai tevékenységét hallani; - kulcsos az ajtó (nem jártam még olyan 4*-os hotelben, ahol nem kártyás ajtónyitás volt).

dsandor103 2018-01-29 07:58

Egy hosszú 7végét töltöttünk el a hotelben. A konyha, wellness részleg nagyon jó. A hogy már más is írta, a TV műsorok nagy része német nyelvű, ráadásul össze-vissza vannak a csatornák, egy magyar, egy német... egyébként pozitív szájízzel távoztunk, jól éreztük magunkat! A recepciós hölgyek nagyon kedvesek!

klaszlo468 2018-01-27 14:57

Két év után újra próbálkoztunk és bejött. A szálló tiszta, a szoba jó volt, a wellness rendben, bár kifogtunk egy arrogáns úszómestert. Az ételek minősége újra tökéletes. Visszatérünk.

hviktor14 2018-01-25 19:39

Már harmadjára voltunk, még mindig nagyon super és még biztos fogunk jönni :)

epeter22 2018-01-24 15:11

Szép környezetben igényesen felújított kastély. Figyelmes és udvarias személyzet. A wellness részleg is nagyon jó, igaz nem voltak nagyon sokan. Melegen ajánlom mindenkinek.

csizmadiaj3@gmail.com 2018-01-24 09:08

Nagyon jól éreztük magunkat,még januárban is ,a fürdőbe kellemes átjutást biztosít a zárt folyosó. Személyzet ,konyhai dolgozók is kedvesek,segítőkészek !

lizabella3 2018-01-23 14:11

Hárman voltunk egy szobában.A pótágy csak azért volt jó mert kis növésű a lányom.Normál magasságú felnőttnek kicsit rövid lett volna.A szoba máskülönben rendben volt.Tisztaság,felszereltség rendben.Az ételek nagyon finomak voltak,kedvesek a felszolgálók.A wellness részleg éppen kellemesen telítettségű volt.Szaunák,kabinok megfelelőek.15 év után talán egy kis külső festés nem ártana főleg a fa részekre. Összességében meg voltunk elégedve.

dferenc114 2018-01-23 00:06

Jól éreztük magunkat!

ktimea150 2018-01-22 16:58

Egy 1 és egy 7 éves kisgyerekkel töltöttünk el egy hosszú hétvégét itt. A szoba mérete megfelelő, még a kisággyal és a pótággyal együtt sem volt zsúfolt (de luxe szoba). Tisztaságból jeles. A személyzet kedves és segítőkész. Az ételek nagyon finomak és bőséges a választék. A szolgáltatások is nagyon jók (wellness-részleg, játszószoba). Remélem még lesz módunk jönni.

kanett41 2018-01-22 12:43

Nagyszerűen éreztük magunkat ezen a spontán wellness hétvégén. Szinte az utolsó pillanatban döntöttük el, hogy a két kisgyerekünkkel (16 hó és 4éves) leugrunk megünnepelni az 5 éves házassági évfordulónkat. Nem bántuk meg! Szuper bababarát szálloda, rugalmas kellemes kedves személyzet! A nagyfiammal 3-szor mentünk vissza vacsizni, mert először csak levest kért, aztán egy falatot evett, végül este fél 9-kor vacsorázott meg rendesen. Természetesen nem szóltak ránk. Távozás napján még fürödhettünk ameddig kedvünk volt a szoba leadás után is. Nagyon tetszett, visszajövünk!

sendre16 2018-01-22 06:19

Két kellemes éjszakát töltöttünk 3 gyerekkel a Pelionban.A környék lebilincselő. A parkolás a szobák minden igényt kielégedettek.Az ételek változatosak és finomak voltak.A wellness kiváló és nagy. Az esti és reggeli kinti medencében való kényeztetés kihagyhatatlan. A sokféle alternatív szórakozási lehetőség és az összbenyomás feledteti azt is, hogy bizony már helyenként ráférne a szállodára egy kis ráncfelvarrás.Nagyon ajánlott !

kgabor297 2018-01-13 17:55

Csodálatos ellátás a személyzet kiváló aki itt kötözködik a galambokkal és a gőzkabinnal az csak nevetséges kifogásokat keres mert a mi teraszunkon semmi probléma nem volt.Szívesen megyünk ide máskor is.

kcsilla99 2018-01-12 08:14

A Luxury Spa Conference Hotel krritikán aluli minősítést érdemel, mind takarítás,higiéniai szempontból, a zárt wellness részleg kicsi.Találkoztunk penészes kenyérrel, koszos tányérral, az ételek sem voltak valami gusztusosak és finomak. A pincér hölgy mikor már majdnem teljesem megvacsoráztunk kegyeskedett odajönni megkérdezni, kérünk-e valamit inni.Fürdőköntös nem volt bekészítve.Soha többé nem megyünk oda!

Oldalak:
123456...