Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
123456...

kgabriella134 2017-08-20 15:05

Kellemesen retro hely, jokat lehet mosolyogni a panelekbol ismeros furdoszoban komintas pvcvel, a kulccsal nyilo huton, a sokat latott olvasolampakon. A betonpadlos, butormentes erkelyrol viszont gyonyoru a kilatas, az ingyenesen igenybe veheto strand kozel van, es uszni vagyoknak, gyerekeknek is szuper, a faklyas seta hangulatos, a felpanzios ellatas megfelelo, bar idonkent varni kell az utanpotlasra. A szobakat tisztan tartjak, a recepcion keszsegesek, sok programot ajanlanak a prospektusokon. Aki modern luxusra vagyik, nem lesz elegedett, de ha vki jol akarja erezni magat, ahhoz is minden adott.

konyaneolgi 2017-08-19 15:06

Kedves, segítőkész személyzet, tökéletes tisztaság, finom, változatos ételek!

bbalazs110 2017-08-18 20:39

Svédasztalos reggeli,bőséges és változatos,vacsora úgyszint...Szoba tiszta,minden nap takarítva,fürdő felújított,klímás,erkélyes,kényelmes més tiszta ágynemű...Pici welness részleg,de nagyon korrekt és modern...Parkolás ingyen.A Thermál Fürdő nem a legmodernebb,és az összes kismedence/gyermekkel/ thermál,ami hosszú időtöltésre nem alkalmas,és azért borsos a belépő ára is,de ez nem feltétlen a szálloda hibálya...Szép a Lipóti fürdő,Hédervár,és Dunakiliti zsilip és vizlépcső,valamint Móváron a vár,de nagyjából ennyi.Kellemes 3 napot töltöttünk itt...A személyzet rendkívül kedves és segítőkész...10-ből 10-es

tadrienn39 2017-08-18 00:31

Nagyon jól éreztük magunkat. A szállás, az ételek, maga a hotel tökéletes gyermekes családok részére. Mindenki kedves és segítökész. Csak ajánlani tudom másnak is ezt a csodás helyet. Köszönjük a csodás nyaralásunkat!

takos17 2017-08-16 14:11

Kellemes hétvégét töltöttünk itt, maximálisan meg voltunk elégedve. Kedves személyzet, tiszta szoba fogadott minket. Az ételek finomak! Meg voltunk elégedve!

sadrienn41 2017-08-11 16:47

A szálloda szép, tiszta, a wellness részleg is kifogástalan volt. Az ételek finomak, ízletesek voltak. A személyzet segítőkész, kedves. Egyedüli probléma az volt, hogy a foglaláskor egybenyíló szobákat kértünk, ehelyett egymás melletti szobákat kaptunk.

htibor 2017-08-08 12:42

htibor 2017-08-07 13:29 A nyár legmelegebb hetén töltöttünk néhány napot a szállodában. Összességében nagyon jól éreztük magunkat. A Zsuzsanna szárny tökéletes elhelyezést biztosított, a szolgáltatások tömkelegét vehettük igénybe, rendkívül kedves és szolgálatkész személyzettel.Remek a környék, remek a kültéri és a beltéri wellness szolgáltatás, az egyebek - bowling, ping-pong, billiárd, asztali foci, kerékpár, parkolás stb. Magasabb kategóriájú szállodák sem nyújtanak ennyi szabadidő eltöltési lehetőséget (kicsiknek és nagyoknak) és ilyen színvonalon. Ami javítandó/fejlesztendő az az étkezés megoldása és a választék bővítése. Ebben a hőségben a régi szárnyban lévő étteremben történő étkezések, a nagy üvegfelületekkel - légkondicionálás nélkül - igazi megpróbáltatást jelentettek a vendégeknek, de a dolgozóknak is. A vendégek kulturált kiszolgálására a terület viszonylag kicsi és szűk mérete és az egy soros svédasztalos tálalás igazából egyébként sem alkalmas. Ebből eredően bizonyos időszakokban eléggé feltorlódtak a sorok és a meleg hatására felfokozott volt a hangulat. A személyzet mindent megtett a helyzet kezelésére, de néha már erőn felül sem tudták megoldani a szituációkat. Gondolom ez a szálloda vezetése számára ismert és dolgoznak a megoldáson és akkor nem nagyon lehet kritikai észrevétel. Javaslom továbbá átgondolni a Zsuzsanna szárnyban lévő büfé nyitva tartását. A kezdő időpontot lehetne 11.00 óra helyett 09.00 órára áttenni, sok vendég a reggeli után, vagy már fürdés közben szívesen fogyasztott volna valamit.

slajos84 2017-08-07 15:47

A szállodával teljes mértékben meg voltunk elégedve,bátran ajánljuk ismerőseinknek. A személyzet, udvarias, szolgálatkész, nem volt olyan kérés a vendégek részéről amit ne oldottak volna meg. Többek között példa erre, a kisvasút nem jött be a szállodához amivel a gyógyfürdőhöz szerettünk volna menni. A recepción felajánlották, hogy ingyen elvisznek bennünket, amit rövid időn belül teljesítettek. Köszönjük a gondtalan élményekkel teli napokat!

sedit65 2017-08-07 14:56

Harmadjára tértünk vissza és most sem csalódtunk. A személyzet nagyon kedves, full tisztaság van mindenhol, az ételek kiválóak. Egy kicsit csalódtunk a wellness részben, mert pont amikor megérkeztünk nem működött a jakuzzi, ill. a pihenőhely teljesen szét volt verve beázás miatt. A jakuzzit megjavították, a beázásról nyilván nem tehetnek, de így nagyon zsúfolt volt a medence rész. Mindenképpen javasolnám a wellness bővítését, mert nagyon kicsi egy ekkora forgalmú szállodának. Ettől eltekintve csodálatos 6 napot töltöttünk el, remélem jövőre sikerül megint ellátogatni a Sziesztába.

htibor 2017-08-07 13:29

A nyár legmelegebb hetén töltöttünk néhány napot a szállodában. Összességében nagyon jól éreztük magunkat. A Zsuzsanna szárny tökéletes elhelyezést biztosított, a szolgáltatások tömkelegét vehettük igénybe, rendkívül kedves és szolgálatkész személyzettel.Remek a környék, remek a kültéri és a beltéri wellness szolgáltatás, az egyebek - bowling, ping-pong, billiárd, asztali foci, kerékpár, parkolás stb. Magasabb kategóriájú szállodák sem nyújtanak ennyi szabadidő eltöltési lehetőséget (kicsiknek és nagyoknak) és ilyen színvonalon. Ami javítandó/fejlesztendő az az étkezés megoldása és a választék bővítése. Ebben a hőségben a régi szárnyban lévő étteremben történő étkezések, a nagy üvegfelületekkel - légkondicionálás nélkül - igazi megpróbáltatást jelentettek a vendégeknek, de a dolgozóknak is. A vendégek kulturált kiszolgálására a terület viszonylag kicsi és szűk mérete és az egy soros svédasztalos tálalás igazából egyébként sem alkalmas. Ebből eredően bizonyos időszakokban eléggé feltorlódtak a sorok és a meleg hatására felfokozott volt a hangulat. A személyzet mindent megtett a helyzet kezelésére, de néha már erőn felül sem tudták megoldani a szituációkat. Gondolom ez a szálloda vezetése számára ismert és dolgoznak a megoldáson és akkor nem nagyon lehet kritikai észrevétel. Javaslom továbbá átgondolni a Zsuzsanna szárnyban lévő büfé nyitva tartását. A kezdő időpontot lehetne 11.00 óra helyett 09.00 órára áttenni, sok vendég a reggeli után, vagy már fürdés közben szívesen fogyasztott volna valamit.

bmihaly52 2017-08-06 06:57

Meg voltunk elégedve mindennel. Ajánlom mindenkinek a szállodát,és a fűrdő is tökéletes szép modern és nagyon tiszta.

khajnalka75 2017-08-05 08:10

A szobák nagyon szépek,tiszták. A személyzet kedves, segítőkész. A wellness kicsi, de a gyerekeknek megfelelt. A játszótér fantasztikus, reggel ott kezdtük a napot, este ott fejeztük be, nem lehet megunni! Minden ígért szolgáltatást megkaptunk. Kisgyerekes családoknak ideális!

hlaszlo184 2017-08-02 20:18

Szuper négy napot töltöttünk el a párommal Harkányban. Az Ametiszt hotelban szálltunk meg,csak ajánlani tudom mindenkinek.

aattila41 2017-08-02 16:20

Tulajdonképpen nem tudok rosszat írni a szállodáról, bár nrem tudom mi volt a szuperior szoba és más (már látogatott) szálláshely standard szobája közötti különbség. Nagyon furcsálltuk viszont azt a gyakorlatot, hogy a számla összegét előre kérték. Ilyet még nem tapasztaltunk. Az is furcsa volt a számlázási rendszerükben, hogy 23. tól 26.-ig voltunk a szállodában mégis 4 éjszakát számoltak. A fizetendő összeg stimmelt, csak a 4 éjszakát nem értettük. (szerintüK ilyen a számláézási rendszer). Ha a NAVNAK megfelel nekem is.

kagnes209 2017-08-01 15:39

Tisztelt www.wellnesshetvege.hu Csapata ! Egy pár napot töltöttem el párommal a hotelben. Első wellnessezésünk volt, nagyon vártuk, hogy egy kicsit kikapcsolódjunk.Amikor megérkeztünk a recepciós hölgy biztosan elfoglalt volt, mert nem igazán ért rá velünk foglalkozni..:( Igazán jó lett volna, ha megkérdezi: "Miben segíthetek? " Mivel intelligens emberek vagyunk megkérdeztük, amit szerettünk volna és felmentünk a szobánkba. A szoba tiszta, szép, csendes és a kilátás is gyönyörű volt,(leszámítva a főzőkonyha tetejét..:( )klímája megfelelő volt. Sajnos az ágy kényelmetlen..:( mind két reggel derékfájással ébredtünk, amit igyekeztünk a jakuzziban pihentetni, de sajnos technikai okokból nem működött, vagy ha igen , akkor csak egy ülőhelynél..:( A szaunák nagyon kellemesen lazítottak és tették gyógyító hatásukat..:) Jó volt utána a pihenés. Nagyon nagy hiányosságnak tartom, hogy nem volt a belső és a kinti fürdőtérnél medence őr, vagy úszómester..:( nem tudtunk nyugodtan fürdeni, azt néztem, hogy a medencébe ugráló gyerekek közül mely fog úgy elcsúszni, hogy betörik a feje vagy eltörik valamije..:( A szülők sem szóltak rájuk sajnos , az hogy ki van írva nem számít..:( Az étteremben az egyik pincért "magunkénak" éreztünk, nagyon kedves volt és igazán a vendég kívánságát nézte.Sajnos volt egy hölgy, aki nagyon udvariatlan volt és mogorva..:( Kellemetlenül éreztem magam , amikor utólag jegyezte meg ,nem oda kellett volna ülnünk..:( Kérem ha időben szól , csak pár lépés és oda foglalunk helyet, ahova kérni szíveskedett volna... Az ételek finomak, ízletesek. Ezeket az észrevételeket azért írtam le, mert egy pillanat alatt lehet rajta változtatni, hogy más vendégnek ne legyen belőle kellemetlensége. Félreértés ne essék ez nem egy panasz levél volt. :) Köszönjük szépen a pihenés lehetőségét..:) Üdvözlettel: Kaszás Ágnes

htamas111 2017-07-30 21:10

Gyönyörűen felújított kastély, kellemes szoba, hatalmas, fás park mind a pihenést szolgálja. Igen figyelmes kiszolgálásban volt részünk a személyzet részéről. Köszönjük szépen. Valószínűleg visszatérünk: Emőke és Tamás

mdezso_zsolt 2017-07-27 19:32

A szoba és felszereltségé teljesen rendben volt, a wellness részleg is, bár a medencék kissé koszosak voltak. A személyzet a négy *- hoz képest közepesen teljesített. A reggeli rendben volt, bár inkább három*-nak felelt meg. Sajnos a vacsora mindkét nap egyáltalán nem volt jó, nagyon gyenge minőség volt, és ez kicsit elrontotta a pihenésünk.

merzsebet62 2017-07-25 20:06

Retro szobát választottunk és egy kicsit féltünk tőle, de kellemesen csalódtunk.A szoba ugyan nem felújított, de teljesen rendben volt és ami a legfontosabb tiszta, jó illatú. Az ellátás teljesen jó, a személyzet kedves, figyelmes, gyors. A szálloda által nyújtott szabadidős tevékenységeket, wellnesst nem reklámozták, nem hívták fel rá a figyelmet, ezt egy kicsit hiányoltuk. Teltház volt, talán ezért.Azt viszont nagyon sérelmeztük, hogy szombat estére, éjszakára az étteremben lakodalomnak adtak helyet. Egész éjszaka a nyitott ajtónál( hisz meleg volt) kellett hallgatnunk, hogy mulat a násznép. Nem gondoljuk. hogy ez összeegyeztethető egy piheni, aludni vágyó vendéggel. Másnap utaztunk haza 500 km-re.

takos17 2017-07-24 19:20

4 napot töltöttünk a hotelben, a szobában forróság fogadott,nincs szobaszéf,de tisztaság volt. Az ételek finomak változatosak,a felszolgálók zöme kedves! Nagyon tetszett a hatalmas játszótér,kisgyermekes családoknak ideális!Az állatsimogatóban nincsenek állatok. A visszaigazolt foglalásban több minden szerepelt,mint amit ténylegesen kaptunk. A környezet egyébként csodás.

biren4 2017-07-24 18:14

Csodás környezet, tisztaság, jó programok, nagyétküeknek való adagok :), segítőkész, barátságos személyzet. Minden tökéletes volt, bátran ajánlom!

Oldalak:
123456...

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam