Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
123456...

Palace Hotel Hévíz Palace Hotel Hévíz Palace Hotel Hévíz Palace Hotel Hévíz
lobello 2017-12-13 20:01

Nagyon szép exkluzív szálloda. A szoba szép, tiszta és tágas, a takarítónők is nagyon kedvesek ! Az ételek többnyire finomak, a választék bőséges. Az étterem is nagy, bőven van helye a vendégeknek. A kiszolgálás is megfelelő,sajnos az ital árak nagyon magasak az étteremben. A wellness részleg egy picit kicsi, de nagyon szép és tiszta az is! A wifi a szobában is jól működött.Sajnos a 11 éves gyerek után 2 éjszakára 19900 Ft-ot soknak találom. Nagyon szuper volt a Mikulás zenés esti fürdőzés.Sajnos a parkoló nagyobb autóknak kicsi, de ez más Hévízen lévő szállodánál is így van. Összeségében megvoltunk elégedve! Biztosan visszamegyünk még !!!

judakandi 2017-12-12 16:01

2 éjszakát töltöttünk a szállodában. Decemberhez képest jéghideg szobába érkeztünk meg. Kb. 4 órakor indult be a fűtés.A recepciós hölgy nagyon kedves volt, kaptunk elektromos radiátort amivel sikerült viszonylag meleget varázsolni. A jakuzzikban viszonylag hideg volt a víz. Első nap kapott törölköző 1 használat után jéghideg és vizes maradt, amit már nem lehetett használni. 2. nap reggel 9:30 h-kor a wellness részlegen nem tudtak törölközőt adni, mert még mosásban vannak. Kaptunk helyette egy vékonyka szauna lepedőt és amikor a hölgyet megkérdeztem, hogy du-n szeretnénk visszajönni, ad majd másikat, erre azt válaszolta, hogy vigyük fel a szobába megszárítani, mire én megkérdeztem hol gondolta a hideg radiátoron, erre nem tudott válaszolni. 2. nap is kb. 4-kor indult a fűtés, így du-n esélyünk se volt visszamenni a wellnessbe azzal a lepedővel. A wellness részlegben is hideg volt, az összekötő folyosón, ahol köntösbe a wellnessbe lehet jutni jégverem. A wifi konkrétan használhatatlan volt. Megmutatták hogy kell csatlakozni, de folyamatosan megszakadt az internet kapcsolat. A szoba pókhálós volt és a fürdő büdös. A szállodai részleg recepciósai és a szakács néni rendkívül kedves és segítőkész volt, ami némileg tompította a felháborodásunkat. Ami a lényeg, a három csillag is erőteljesen túlzás. Most voltunk először, de utoljára is.

germariem 2017-12-11 21:02

Csatlakozom az előttem íróhoz. Fantasztikus hétvégét töltöttünk a szállodában. A menüsor jól átgondolt, minden igényt kielégítő, választékos volt. A személyzet barátságos, kedves, figyelmes és segítőkész. A szálloda tisztaságára mindenhol ügyeltek.

turitunde 2017-12-11 15:26

Mindennel megvoltunk elégedve. Nagyon jól éreztük magunkat. A hotel színvonalas. Én, ha pontoznám 10/10 pontot adnék! 😊

bzsuzsanna181 2017-12-11 06:34

2 éjszakát töltöttünk férjemmel a Karos Spa-ban superior, erkélyes szobában. A szoba tágas, tiszta, rendezett, a fürdőszoba is mindennek megfelelt, szép kád, zuhany résszel, külön elszeparált wc, a 4+ csillagnak megfelelt. Az ellátás is nagyon jó volt, az ételek minősége, mennyisége mind megfelelő volt, és nagyon finom. A wellness részleg kiváló, több medence, stb. Adventi díszítés a kertben nagyon szép volt. A gyerekeknek mikulás műsor, ajándékkal. A személyzet kedves, segítőkész. Biztosan még visszatérünk.

krita77 2017-12-06 11:53

Kellemes volt az ott tartózkodás, 3 napot, 2 éjszakát töltöttünk el a szállodában a két gyermekünkkel. A szauna szekció nagyon hangulatos volt, tágas, és sok különböző teremmel. A kiszolgálás kifogástalan volt, csak ajánlani tudom mindenkinek.

fildiko86 2017-12-05 09:33

Egy hosszú hétvégét töltöttünk a szállodában. Minden igényt kielégítő szolgáltatásban volt részünk. Változatos finom ételek, programok, a telt ház ellenére sehol sem volt tömeg, a szobák és folyosók csendesek. Foglaláskor javaslom kérjék előre a dohányzásmentes szobát, bár nem tragédia, ha mégis azt kapják, az enyhe dohányszagot meg lehet szokni. Legélvezetesebb lehetőség a barlangi pihenés, ami korlátlan a nyitvatartás idején. Megfizethető ár, kiváló szolgáltatás. Minden korosztálynak csak ajánlani tudom.

klaszlone_ildiko 2017-12-05 08:43

Nem csak gyermekes családoknak hanem minden korosztálynak ajánlom a szállodát és a fürdőt. ha valaki itt nem érzi jól magát akkor saját maga tehet rola.

pjozsef_attilne 2017-12-04 14:28

22. évfordulónkat ünnepeltük férjemmel a Solaris Apartman & Resort-ban. A szoba nagyon szép, ízlésesen berendezett és tiszta volt, a recepciós hölgyek pedig kedvesek és segítőkészek voltak. Az étkezést az apartmanházzal szemben lévő Elizabeth étterem biztosította, az étel finom volt, a személyzet pedig gyors és kedves. A fürdő is tiszta, nem volt nagy tömeg. Jól éreztük magunkat.

dmihalyne5 2017-12-04 08:50

Mi már sokadszor vagyunk itt, minden kivánságunkat teljesitették, rugalmasak, csótányokat hírből sem láttunk... ha lehet egy javaslat: sűrűbben kellene a medencéket fertőtleniteni, akkor nem lenne a szélén pár db fekete csempe... Az étkezés körültekintő, még rizstej is volt... a 8-ast nagyon ritkán szoktam adni.

hkrisztian38 2017-12-04 08:40

Egy csodálatos hétvégét töltöttünk a hotelben kettesben a feleségemmel. Igazából mindennel nagyon elégedettek voltunk. A Hotel nem tegnap épült, de minden ízlésesen lett valamikor felújítva, és nagyon jól karbantartott szálloda. A szoba tiszta, elég tágas volt, a személyzet nagyon kedves, türelmes, tisztelettudó és mindenki tudja a dolgát. A legjobb szaunafelöntésben volt itt részünk, pedig jártunk már pár helyen... Az ételek finomak és változatosak. Gyerekekkel is ideális hely, mi is biztosan jövünk még!

dtunde44 2017-12-01 18:14

Egy 4plusz1 éj/csomagot vettünk igénybe. Nagyon kedves kiszolgálás, segítökész személyzet; külömbözö kivánságok gyorsan és problémamentesen lesznek elintézve. Tiszta, nagy szobák álnak rendelkezésre. A wellness-részleg lehetne valamivel nagyobb, de itt is nagyon tiszta. Köszönet ez úton is.

femreni 2017-11-27 10:13

A szoba elviselhetetlenül meleg volt. Reggelinél a kávé ihatatlan, a "forró" teavíz hideg, amennyiben rántottát szeretne valaki enni külön díj ellenében hajlandóak sütni. A választék a hasonló wellness szállodákét erősen alulmúlja. A wellness 6-ig működött, de már 20 perccel korábban közölte a hölgy, hogy bezár a wellness, távozzunk. Az infra szauna szintén térítés ellenében volt használható. Köntöst nem biztosítottak. A 3,5 csillag erős túlzás.

nyuszicoma 2017-11-27 09:43

Már évek óta járok Gyulára pihenni, de csak most volt az első alkalom, hogy a Park Hotel Gyulát választottam. Nagyon kellemmes hétvége volt, a szálloda gyönyörű, a dolgozók kedvesek, segítőkészek, a vacsora változatos és finom volt. Ide még visszatérek! Tamasi Éva Királyhegyesről

gsandor9 2017-11-24 14:17

Először voltunk itt,de lehet hogy nem utoljára. Kiváló a wellness és az ételek is. Minden nagyon tetszett.

nregina4 2017-11-22 14:09

Gyönyörű kastély, gyönyörű kert. Kedves, figyelmes kiszolgálás. Pihenésre tökéletes. Regina

Ancsiilengyel 2017-11-22 08:28

Első este nem volt jó a fűtés a szobában. A vacsora nem igazán az elvárásainknak megfelelő volt, a reggeli is éppen kielégítő. A Wellness részen a medence vize 30 fokos, ami nem mondható melegnek. Nem hozta az elvárt 4csillagos követelményeknek megfeleő szolgáltaásokat.

jgpiri 2017-11-20 18:36

2 éjszakát töltöttünk a szálloda aparthotel részlegébe.A szoba szép és tágas volt,igaz a fűtés nem működött mindig,a teraszajtónál 1cm-es résen jött be a hideg.Az ágy olyan volt mintha teknőbe feküdnék.Wellness részleg nagy és tiszta volt,a szauna szuper volt, A étel választék nagyon silány,ha a gyerekek is ott lettek volna,nem tudnak mit enni,nem voltak hagyományos ételek.Sok szállodában voltunk már,de ez nem érdemli meg a 4 csillagot.Kijelentkezéskor 1 órát álltunk sorba,elég bosszantó.

hlaszlo231 2017-11-20 09:49

Egy éjszakát voltunk. Alapjában véve tetszett. Az épület egyes részein látszanak a hanyag kivitelezés nyomai, pontosabban nem lett eléggé kitalálva némelyik megoldás.

fbernadett28 2017-11-20 08:37

3 napot töltöttünk a szállodában. A szoba szép, tiszta és tágas. Nagyon jó volt, hogy volt kártya, csocsó és pingpongozási lehetőség is. A személyzet is kedves, segítőkész. A wellness részleg is jó volt. Azonban az ételek sem választékban sem ízben nem tükrözték a 4+ csillagot. Ha nem ér oda az ember időben, már csak messzebb tud parkolni, ha nem akar 1800 Ft-ot kifizetni éjszakánként a mélygarázsos parkolásért. A kijelentkezés nagyon hosszadalmas volt, több mint 1 órát várakoztunk, ajánlatos a reggeli előtt megtenni.

Oldalak:
123456...

x WellnessHétvége