Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

krenata61 2018-01-03 18:30

A szálloda nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, koszos , borzasztó szagok terjengenek az egész épületben, az ételek rosszak, a wellnessrészleg elhasználódott koszos a medence vize minden. Pocsék szálloda 1 csillagot sem ér.

reszter29 2016-10-18 19:27

Köszönjük szépen a három napot, összességében jól éreztük magunkat. Egyetlen kifogásolni való részemről, hogy rendes kávét csak külön díj ellenében tudtam inni reggelente, mivel a reggelihez csak valami gyenge kávé van eredetileg. De a termálmedence, a szauna, a gyógyászati részleg jó, a személyzet udvarias, kedves. Tisztaság volt. Köszönöm.

gpeter96 2016-02-08 23:10

Köszönünk mindent nagyon jól éreztük magunkat mindennel megvoltunk elégedve. Nagyon kedves személyzet és jó ételek.

hstefan 2015-06-15 08:50

Köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedves, segítőkész volt, az ellátás bőséges az ételek nagyon finomak a szakácsok külön dicséretet érdemelnek. A medencéjében a viz minősége kifogástalan volt. Négy éjszakát töltöttünk ott. Még elmegyek oda.

CE QUELLE Hotel CE QUELLE Hotel CE QUELLE Hotel CE QUELLE Hotel CE QUELLE Hotel
siposmerci 2015-02-20 11:51

Mindennel meg voltunk elégedve. Nagyon kényelmes volt az ágy, fantasztikus jól főznek, és kellemes volt a wellness részleg is. Kipihenve tértünk haza.

vidaedit 2015-01-05 18:19

Jól éreztük magunkat, csak hideg volt a wellness részlegen és a szállodai szobában is. Legalább is mi fáztunk. A konyha kitűnő, és bőséges volt a választék is.

apecsi 2012-07-19 13:11

Köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedves, segítőkész volt, az ellátás bőséges, a szállodsa medencéjében a vizet minden nap lecserélték, így minősége kifogástalan volt. A szoba egy kicsit pici volt, de aludni így is bőséges :)

Oldalak:
1