Hotel Európa Fit ****
Cím: 8380 Hévíz, Jókai utca 3.

Kedvezményes nyári hétköznapok

Érvényes: 2021 június 20 és 2021 augusztus 31 között
Minimum eltöltött éjszakák száma: 2
Kivéve: 2021. augusztus 19. és 2021. augusztus 22.  közötti napokon
Az akció nem érvényes az alábbi nap(ok)on: Péntek, Szombat
Ellátás: Félpanzió
Fizetési lehetőségek: Készpénz, Bankkártya, OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya


"Kedvezményes nyári hétköznapok" elnevezésű ajánlat tartalma:

szállás félpanziós ellátással: bőséges vitál büféreggelivel és vacsorával, magyaros és nemzetközi ételekkel, diétás- és ínyencválasztékkal, délben ízletes hazai leves 12:00-14:00 óra között (2021.06.20-08.29. kivételével)
üdvözlőital
a megújult uszoda- és szaunarészleg korlátlan használata (élményfürdő, gyógymedence, whirlpool, kültéri- és beltéri uszoda, beltéri gyermekpancsoló, Acapulco családi élménymedence 270m2 vízfelülettel (júliusban és augusztusban), modernizált földszinti szaunavilág: finn szaunák, gőzfürdő, herbárium, sókamra, ReneSanarium újdonsült emeleti, naturista szaunarészleg: finn panoráma szauna, gőzfürdő, trópusi élményzuhany, pihentető jóga-és relaxációs tér, vezetett szaunaszeánszok és szaunajógák)
fürdőköpeny használat
fitneszterem
kültéri játszótér
változatos ingyenes aktív és szórakoztató programok heti programajánlatunk részeként, kiemelt időszakokban gyermek és felnőtt animációs program
 
Az idegenforgalmi adó külön fizetendő: 530 Ft/személy/éjszaka (18 éves kor felett)
Az idegenforgalmi adó fizetése az érvényben lévő rendelkezések szerint visszavonásig felfüggesztésre került.
 
Változatos ingyenes szórakoztató és aktív programok a heti programajánlatunk részeként.
 
Az üdülőhelyi díj külön fizetendő, 530 Ft / fő / éj (18 életév felett).
 
Parkolás: 1 900 Ft / autó / éjszaka
 
Check in: 15:00-tól, check out: 11:00-ig. Parkolni a szálloda mélygarázsában lehet díj ellenében, vagy a fizetős városi parkolóban. Foglaltságunk függvényében késői kijelentkezést térítés ellenében biztosítunk.
 

Fizetési feltétel: A tartózkodás teljes díját kérjük előzetesen átutalással vagy érkezéskor a szálloda recepcióján készpénzzel, bankkártyával (VISA, MasterCard, AMERICAN Eхpress, MAESTRO) vagy azt helyettesítő cafeteria eszközökkel (SZÉP kártya: K&H, MKB, OTP) kiegyenlíteni.
 
Utalás esetén a közleményben a foglalási számot, illetve annak a nevét, akinek a nevén van a szobafoglalás, szíveskedjenek feltüntetni, valamint a számlázási címet elküldeni.
 
Bankszámlaszámunk Forint átutalása esetén: Hévinvest Spa-Golf Zrt.
Oberbank AG. 1840 0010 1000 0231 1297 0770
 
Esetenként eltérő mértékű előleget is kérhetünk, erről foglalás után haladéktalanul e-mailben értesítjük a vendéget!
 
Lemondási feltétel: 
3 nappal érkezés előtt a foglalás kötbérmentesen lemondható, 3 napon belüli lemondás esetén a foglalási díj 50%-a kötbérként kiszámlázásra kerül.
Amennyiben a foglalás a vendég vagy közvetlen családtagjának súlyos megbetegedése illetve megfertőződése miatt ( különös tekintettel a COVID19 vírusra ) meghiúsul,  illetve esetleges szállodákra vonatkozó kormányzati rendelet miatt nem valósulhat meg, a vendég részére a befizetett előleg összegéről szabadon felhasználható ajándékutalványt állítunk ki, illetve a foglalás lemondható. 
Egyes ajánlatoknál eltérő lemondási feltételek előfordulhatnak, minden esetben a foglalási folyamatban található információk, valamint a visszaigazolásban szereplő feltételek a mérvadók.
 
Az aktuális pandémiás helyzet függvényében a szálloda, a vendég illetve a közvetítő partner 7 nappal az érkezés napjáig elállhat a foglalástól kötbér megfizetése nélkül.

Egyéb kedvezmények

Gyerekárak
0-6,99 éves korig grátisz. Az ingyenes gyermekár annyi gyermekre vonatkozik, amennyi teljes árat fizető vendég velük egy szobában lakik. Minden további gyerek esetén a fizetendő ár 6,99 éves korig: 14 000 Ft / gyermek / éj.
7-13,99 év: 14 000 Ft / gyermek / éj
14-17,99 év: 22 000 Ft / gyermek / éj
 
Felnőtt pótágy standard és superior apartszobában: 24 500 Ft / fő/ éj

A wellness csomag árai:

Standard 2 ágyas szoba
31900 Ft/fő/éj-től
Superior 2 ágyas szoba
34200 Ft/fő/éj-től
Standard Apartszoba
35350 Ft/fő/éj-től
Superior Apartszoba
39150 Ft/fő/éj-től
Pótágy 7 év alatti gyerek esetén
0 Ft/fő/éj-től

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x