Aqua-Lux Wellness Hotel ***
Cím: 5465 Cserkeszőlő, Fürdő utca 27.

Előfoglalási akció főszezonra félpanzióval

Érvényes: 2021 július 1 és 2021 augusztus 25 között
Minimum eltöltött éjszakák száma: 5
Ellátás: Félpanzió
Fizetési lehetőségek: Készpénz, Bankkártya, OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya


"Előfoglalási akció főszezonra félpanzióval" elnevezésű ajánlat tartalma:

szállás,
svédasztalos reggeli
(Külön térítés ellenében igényelhető kedvezményes svédasztalos vacsora,*az árak lentebb láthatóak )
a szálloda wellness részlegének használata: finn szauna, gőzkabin, pezsgőfürdő és fitneszterem használata,
ÁFA.
 
Az ajánlat 2021.07.01 –től 2021.08.25 -ig vehető igénybe, minimum 5 éjszakás foglalás esetén, 30% foglaló befizetése esetén, melyet a foglalás írásos visszaigazolása után, 8 napon belül szükséges utalni.
 
Felárak, és egyéb információk
Idegenforgalmi adó 2020. évben: áraink nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, ennek mértéke 500 Ft/fő/éj, 18 éves kor felett.
 
Zárt parkoló használata: 800 Ft/ éj / gépjármű
+10% szervízdíj: 2020.07.01-től 10% szervízdíj félpanzió, étel, ital 

Az Aqua-Lux*** Wellness Hotel Cserkeszőlőben, közvetlenül a Gyógy- és Strandfürdő mellett található - közvetlen átjárási (A fürdőbe való átjárás udvarunkon keresztül, [10 m] szabad ég alatt történik) lehetőség biztosított.
 
Lemondási feltételek
A foglalóval megerősített foglalások lemondása esetén az alábbi szabályok érvényesek.
Foglalót NEM áll módunkban visszaadni. Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőzően legalább 14 nappal korábban írásban lemondja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 1 éven belül felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásánál. A vendég az általa befizetett foglalót tehát nem veszti el!
Példa: 160 000 Ft értékű 3 éjszakás foglalás esetén a foglaló 48 000 Ft. Legalább az érkezés előtt 14 nappal történő lemondás esetén a 48 000 Ft foglalót egy következő (1 éven belüli) 160 000 Ft értékű foglalásba tudjuk beszámítani.
Ezért kérjük a vendégeinket, hogy az esetleges következő foglalásuknál ennek az összegnek a felhasználását jelezni szíveskedjenek. Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőző 14 napon belül mondja le a foglalását, a foglalót csak a szállodavezető engedélye alapján használható fel az előzőekben leírt módon. Egyéb esetben a foglaló a Aqua-Lux Wellness Hotel illeti.
 
Az Aqua-Lux Wellness Hotel semmilyen esetben NEM jogosult a foglalón felül egyéb lemondási díj (mint például a szállásdíj bizonyos százaléka vagy a teljes összege) megfizetésére kötelezni a vendéget.
A foglaló a szerződést biztosító mellékkötelezettségként a szerződéskötéskör a kötelezettségvállalás jeleként átadott pénzösszeg vagy más dolog.
A foglaló biztosítékszerepe szerint, ha annak a félnek a hibájából nem teljesül a szerződés, aki a foglalót kapta, akkor a foglalót vissza kell adni és ezen felül a foglaló értékének megfelelő összeget kell fizetnie. Ha annak a félnek a hibájából nem teljesül a szerződés, aki a foglalót adta, akkor a foglaló nem jár vissza.
A foglaló minimum-átalánykártérítés funkciója szerint ha a félnek kisebb kára keletkezik, mint a foglaló mértéke, a foglalót akkor is megkapja, mint egy kárátalányt. Ha nagyobb kára keletkezett, mint a foglaló érteke, akkor azt bizonyítania kell, hogy megkaphassa a foglaló értékét meghaladó kárát.

Egyéb kedvezmények

Gyermek kedvezmény
0 - 5.99 éves korig ingyenes,
6 - 13.99 éves korig 3500 Ft/fő/éj (reggelivel)
6 - 13.99 éves korig 6000 Ft/fő/éj ( félpanzióval)

A wellness csomag árai:

2 ágyas szobában 2 fő esetén
11250 Ft/fő/éj-től
Franciaágyas szobában 2 fő esetén
11250 Ft/fő/éj-től
Lakosztály 2 fő esetén
14250 Ft/fő/éj-től
Apartmanban 2 fő esetén
15250 Ft/fő/éj-től
Pótágy 6 éves kor alatt
0 Ft/fő/éj-től

Aqua-Lux Wellness Hotel *** szolgáltatásai:

SZABAD IDŐPONTOK:

Színmagyarázat:
mai nap
szabad
foglalt
a csomag nem érvényes, de más áron foglalható

Ajánlott linkek

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x