Bellevue Konferencia és Wellness Hotel ****
Cím: 2500 Esztergom/Búbánatvölgy, Őrtorony utca 49.

Családi vakáció

Érvényes: 2021 június 16 és 2021 augusztus 31 között
Minimum eltöltött éjszakák száma: 4
Kivéve: 2021. augusztus 20. és 2021. augusztus 22.  közötti napokon
Ellátás: Félpanzió
Fizetési lehetőségek: Készpénz, Bankkártya, OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya


"Családi vakáció" elnevezésű ajánlat tartalma:

Ajánlatunk különleges tartalma:
- belépő az esztergomi Vármúzeumba 
- frissítő házi gyümölcs-szörp vagy limonádé – személyenként 1 alkalommal (0, 5 l)
- kisebbeknek Lurkó Kuckó, nagyobbaknak X-Box szoba használat 
- gyermekek részére minden délután uzsonna
 
Tartalom: 
- szállás a választott szobatípusban 
- félpanziós ellátás: svédasztalos reggeli és svédasztalos vacsora* 
- wellness szauna világ az egészség megőrzéséért: gőzkabin, sókabin, illatkamra, finn- és bioszauna, jégkása kút, dézsazuhany
- wellness vízi világ az élmények jegyében: pezsgőfürdő, élménymedence sodrófolyosóval és élmény zuhataggal, melegvizes pihenőmedence, gyermekmedence vízi sünnel, napozóágyak,
- kültéri medence használat (május 1 - szeptember 30. között)
- fürdőköntös használat felnőttek részére, törölköző bekészítés, 
- ingyenes Wifi használat, parkolás, ÁFA. 
 
További extra kedvezmények:
- 5 éj esetén Szülők részére személyenként 1 alkalomra szóló 1. 500,- Ft értékű wellness-kupon, amely felhasználható masszázs-szolgáltatásokra
- 6 éj esetén Gyermekek részére személyenként 1 alkalomra szóló alkoholmentes koktél a vacsorához, Szülők részére személyenként 1 alkalomra szóló 500,- Ft értékű italkupon a vacsorához.

* italfogyasztást nem tartalmaz 
Csomagban foglalt étel áraink 10% szervizdíjat tartalmaznak.
 
EGYÉB INFORMÁCIÓK
- A szobát az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni és a távozás napján 10:30 óráig kérjük átadni. Szállodánk a szobát érkezéskor 18:00 óráig tudja fenntartani, így amennyiben Vendégeink később érkeznek meg, kérjük, szíveskedjenek ezt előre jelezni.
- A szoba korábbi elfoglalását, vagy későbbi átadását térítés ellenében tudjuk biztosítani, a szabad szobakapacitás függvényében. 
- Korai érkezés 5. 000,- Ft / szoba (10:00 órától), késői kijelentkezés 8. 000,- Ft / szoba (17:00 óráig), melyek tartalmazzák a szoba árát és szállodánk wellness részének használatát. 
- Utazás napján, a szoba elhagyását követően vendégeink 2. 500,- Ft / fő áron használhatják wellness szolgáltatásainkat.
 
Csomagajánlataink kiemelt illetve ünnepi időszakok kivételével érvényesek. 

 
Dunára néző, erkélyes standard kétágyas szobáink korlátozott számban állnak rendelkezésre, nem pótágyazhatóak, illetve a szabad kapacitás erejéig, előzetes egyeztetést követően foglalhatók! 
Dunai szoba felár: 2. 500,- Ft / szoba / éj
 
Fenti csomagáraink Dunára néző szobafelárat nem tartalmaznak! Ezen típusú szobáinkra vonatkozó megnövekedett érdeklődés miatt, foglalási igényét hétvégi tartózkodás (péntek-szombat) esetén az érkezés napjától számított 4-6 héttel korábban ajánlott jelezni, hétköznapokra vonatkozóan pedig kb. 2-3 héttel előre! 

 
FOGLALÁSI, FIZETÉSI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK
Szobafoglalás
A szobák az aktuális foglaltság függvényében, előzetes megrendelés alapján foglalhatóak. Vendégeink szobafoglalási igényüket jelezhetik előre telefonon, vagy e-mailben. Amennyiben írásban küldünk árajánlatot, abban az esetben írásban várjuk megrendelésüket. 
 
Fizetési feltételek
Áraink nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 18 éves kor fölött fizetendő, díja: 450,- Ft / fő / éj. Az idegenforgalmi adó mentességet az erre jogosító hivatalos bizonylattal kérjük igazolni céges megrendelés esetén!
 
Széchenyi Pihenőkártyát (SZÉP) elfogadunk: OTP, MKB, K&H! (idegenforgalmi adó kivételével)
A megrendelést kiemelt időszakon kívül 30%, kiemelt időszakban 50% ELŐLEG befizetése esetén áll módunkban garantáltnak tekinteni, melyet a visszaigazolástól számított 8 napon belül kérünk átutalni. Ajándékozás esetén a teljes csomagár előre fizetendő. 
Az előleg fizetése történhet banki utalással, vagy SZÉP kártyával. 
 
Banki adataink:
Bankszámlaszámunk (HUF): 10400188-50526581-56891005  K&H Bank 
Kedvezményezett név: Victus és Tsa Kft.
Külföldről történő utalás esetén:
IBAN: HU94 1040 0188 5052 6581 5689 1005 K&H Bank
SWIFT: OKHBHUHB
 
Szép kártyával történő fizetés esetén az elfogadóhelyek között keresendő: Bellevue Konferencia és Wellness Hotel.
Átutaláskor a közlemény rovatban, kérjük, szíveskedjen feltüntetni a befizető címét és a foglalási számot. A fizetést követően, kérjük, szíveskedjen elküldeni e-mailben az átutalási bizonylatot!
 
A visszaigazolt ár fennmaradó része a helyszínen fizetendő, legkésőbb az utazás napján, kijelentkezéskor.  
Amennyiben Vendégeink a visszaigazolásban szereplő utazási dátumnál korábban szeretnék elhagyni az általuk elfoglalt szobát, abban az esetben is a teljes tartózkodási időre érvényes szállásdíjat kötelesek megfizetni.
 
Módosítási és lemondási feltételek
Kiemelt időszakon kívül, kötbérfizetési kötelezettség nélkül a foglalás az érkezést megelőző 3. napig mondható le, illetve módosítható. Az írásos lemondásnak a megjelölt időpontig meg kell érkeznie szállodánkhoz. A 3 napon belüli lemondás, illetve meg nem érkezés esetén a szálloda a befizetett előleget kötbérként kezeli, ez esetben ennek összegét nem áll módunkban visszafizetni. 
Az érkezés napjához viszonyított 3 napon túli lemondás esetén a befizetett előleg bruttó 2% kezelési költséggel csökkentett összegét szállodánk visszautalja. Szép kártyával történő előlegfizetés esetén, az előleget szállodánk foglalóként kezeli, melyet lemondás esetén nem áll módunkban visszautalni.
Amennyiben Vendégünk előre láthatóan nem tud megérkezni szállodánkba a lefoglalt érkezési napon, abban az esetben térítésmentesen időpont módosításra (a szabad szobakapacitás függvényében) van lehetőség az érkezést megelőző 3. napig. Ez esetben a befizetett előleg felhasználható egy későbbi (max. 6 hónap) időpontra történő átfoglalás alkalmával.
Kiemelt időszakban a megrendelt szolgáltatás kötbérmentesen az érkezést megelőző 14. napig mondható le. Az írásos lemondásnak a megjelölt időpontig meg kell érkeznie szállodához. Határidőn túli lemondás esetén a kötbér mértéke (a befizetett előleg díjából kerül levonásra) az érkezés előtti:
- 14-10. nap között 30%
- 9-5. nap között 50%, 
- 4-1. nap között 80%
- no show esetén 100%

Egyéb kedvezmények

Családi csomagunkhoz MÉG NAGYOBB MÉRTÉKŰ gyermekkedvezményt biztosítunk!
Szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén
- 6 éves kor alatt babaágyban, illetve pótágyon térítésmentesen,
- 6-14 éves kor között pótágyon 50% engedménnyel biztosítjuk a szállást és az étkezést.
 
Amennyiben Vendégeink nem kérnek pótágy bekészítést a 6-14 éves kor közötti gyermek részére, a pótágy díja (amely az étkezés és wellness használat díját egyaránt tartalmazza) ebben az esetben is fizetendő!
- Gyermekek részére (6-14 éves kor között) alapágyon, szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén 25 % kedvezményt biztosítunk a felnőtt árból.
- Gyermekek külön szobában történő elhelyezése esetén 10 % kedvezményt biztosítunk a felnőtt árból. 
 
Az árváltoztatás jogát szállodánk fenntartja.

A wellness csomag árai:

Kétágyas classic szobában 2 fő esetén
17800 Ft/fő/éj-től
Egyágyas szobában 1 fős elhelyezés esetén
18500 Ft/fő/éj-től
Háromágyas szobában 3 fős elhelyezés esetén
18900 Ft/fő/éj-től
Kétágyas standard szobában 2 fő esetén
19800 Ft/fő/éj-től
Pótágy 0-6 év közötti gyerek
0 Ft/fő/éj-től

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x