Hotel Európa Fit ****
Cím: 8380 Hévíz, Jókai utca 3.

Adventi pihenés

Érvényes: 2021 november 21 és 2021 december 23 között
Minimum eltöltött éjszakák száma: 2
Ellátás: Félpanzió
Fizetési lehetőségek: Készpénz, Bankkártya, OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya


"Adventi pihenés" elnevezésű ajánlat tartalma:

A szálloda a foglaltság függvényében naponta változó árakat alkalmaz. Ajánlatkérés esetén a Tájékoztató naptárban jelennek meg az aktuális napi árak.

A Covid-19 vírushelyzetre vonatkozóan fokozott higiénés készültséget vezetünk be, amely folyamatosan megfelel a kormányzati ajánlásoknak, jogszabályoknak.

A kormányrendeletnek megfelelve szállodánk jelenleg a Magyarországon kiállított védettségi igazolvánnyal vehető igénybe 18 év felett.
 
szállás félpanziós ellátással: bőséges vitál büféreggelivel és vacsorával, magyaros és nemzetközi ételekkel, diétás- és ínyencválasztékkal, délben ízletes hazai leves 12:00-14:00 óra között (2021.06.20-08.29. kivételével)
üdvözlőital
a megújult uszoda- és szaunarészleg korlátlan használata
(élményfürdő, gyógymedence, whirlpool, kültéri- és beltéri uszoda, beltéri gyermekpancsoló, Acapulco családi élménymedence 270m2 vízfelülettel (júliusban és augusztusban), modernizált földszinti szaunavilág: finn szaunák, gőzfürdő, herbárium, sókamra, ReneSanarium újdonsült emeleti, naturista szaunarészleg: finn panoráma szauna, gőzfürdő, trópusi élményzuhany, pihentető jóga-és relaxációs tér, vezetett szaunaszeánszok és szaunajógák)
fürdőköpeny használat
fitneszterem
kültéri játszótér
 
változatos ingyenes aktív és szórakoztató programok heti programajánlatunk részeként, kiemelt időszakokban gyermek és felnőtt animációs program
 
Az idegenforgalmi adó külön fizetendő: 530 Ft / fő / éjszaka (18 éves kor felett)
 
Parkolás: 2 900 Ft / autó / éjszaka
 
Fizetési feltétel: A tartózkodás teljes díját kérjük előzetesen átutalással vagy érkezéskor a szálloda recepcióján készpénzzel, bankkártyával (VISA, MasterCard, MAESTRO) vagy azt helyettesítő cafeteria eszközökkel (SZÉP kártya: K&H, MKB, OTP) kiegyenlíteni.
 
Utalás esetén a közleményben a foglalási számot, illetve annak a nevét, akinek a nevén van a szobafoglalás, szíveskedjenek feltüntetni, valamint a számlázási címet elküldeni.
 
Bankszámlaszámunk Forint átutalása esetén: Hévinvest Spa-Golf Zrt.
Oberbank AG. 1840 0010 1000 0231 1297 0770
 
Esetenként eltérő mértékű előleget is kérhetünk, erről foglalás után haladéktalanul e-mailben értesítjük a vendéget!
 
Lemondási feltétel: Egyéni foglalás esetén 3 nappal érkezés előtt a foglalás kötbérmentesen lemondható, 3 napon belüli lemondás esetén 50% kötbér kiszámlázásra kerül.
Amennyiben a foglalás a kötbérmentesen lemondható időszakban kerül lemondásra, a befizetett előleget visszautaljuk, vagy annak összegéről szabadon felhasználható ajándékutalványt állítunk ki.
Az érkezés előtt 3 napon belül történő lemondás esetén az előleg kötbérként kerül beszámításra, és az összeg nem kerül visszautalásra.
 
Amennyiben a foglalás a vendég vagy közvetlen családtagjának súlyos megbetegedése illetve megfertőződése miatt (különös tekintettel a COVID19 vírusra) meghiúsul,  illetve esetleges szállodákra vonatkozó kormányzati rendelet miatt nem valósulhat meg, a vendég részére a befizetett előleg összegéről szabadon felhasználható ajándékutalványt állítunk ki, illetve a foglalás lemondható.

Egyéb kedvezmények

Gyerekárak
0-6,99 éves korig grátisz. Az ingyenes gyermekár annyi gyermekre vonatkozik, amennyi teljes árat fizető vendég velük egy szobában lakik. Minden további gyerek esetén a fizetendő ár 6,99 éves korig: 14 000 Ft / gyermek / éj.
7-13,99 év: 14 000 Ft / gyermek / éj
14-17,99 év: 22 000 Ft / gyermek / éj

Felnőtt pótágy standard és superior apartszobában: 25 900 Ft / fő/ éj

A wellness csomag árai:

Standard 2 ágyas szoba
25900 Ft/fő/éj-től
Pótágy 7 év alatti gyerek esetén
0 Ft/fő/éj-től

Hotel Európa Fit **** szolgáltatásai:

SZABAD IDŐPONTOK:

Színmagyarázat:
mai nap
szabad
foglalt
a csomag nem érvényes, de más áron foglalható

Ajánlott linkek

 

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x