Wellness Wellness
Telefonszámaink munkaidőben: (30)530-0756 vagy (30)508-3266
Hotel Silver Resort
WELLNESS BONUS CLUB HÉTVÉGE - Pótszilveszter
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2015 Január 9 és 2015 Január 11 között
Ellátás: Félpanzió
Silver standard erkély nélküli szoba 2 fős elhelyezés esetén
12 900 helyett
9 900 Ft
/fő/éj
Hunguest Hotel Hőforrás
Nyugodt pihenés Hajdúszoboszlón
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2014 November 20 és 2015 Február 28 között
Ellátás: Félpanzió
2 ágyas szobában 2 fő esetén
6 225 Ft
/fő/éj
Aqua-Lux Wellness Hotel
Év eleji szuper Last minute ajánlat hétközben
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2015 Január 4 és 2015 Január 31 között
Ellátás: Félpanzió
2 ágyas szobában 2 fő esetén
7 475 Ft
/fő/éj
Palace Hotel Hévíz
Szuper Last Minute ajánlat
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2014 December 4 és 2015 Január 19 között
Ellátás: Félpanzió
2 ágyas szobában 2 fő esetén
9 900 Ft
/fő/éj
Aquarell Hotel
Téli kiruccanás 2 éj hétközben
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2014 November 2 és 2015 Január 31 között
Ellátás: Félpanzió
Kétágyas balkon nélküli Stúdió szobában 2 fő esetén
9 975 Ft
/fő/éj
Ramada Hotel & Resort Lake Balaton
Wellness DeLux hétvégén
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2014 November 14 és 2015 Január 31 között
Ellátás: Félpanzió
Kétágyas szobában 2 fős elhelyezés esetén
7 225 Ft
/fő/éj
Hunguest Hotel Panoráma
Panoráma WELLNESS deLUX (min. 2 éj) 49% kedvezménnyel HÉTVÉGÉN IS
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2015 Január 1 és 2015 Január 31 között
Ellátás: Félpanzió
Standard kétágyas szobában 2 fő esetén
15 500 helyett
7 900 Ft
/fő/éj
Ramada Hotel & Resort Lake Balaton
Wellness Delux hétköznap
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2014 November 14 és 2015 Január 31 között
Ellátás: Félpanzió
Kétágyas szobában 2 fős elhelyezés esetén
6 225 Ft
/fő/éj
Hotel Magistern
Téli Vakáció a Hotel Magisternben
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2014 December 28 és 2015 Január 4 között
Ellátás: Félpanzió
Kétágyas szobában 2 fő esetén
9 900 Ft
/fő/éj
Hotel Silver
WELLNESS deLUX Silver Szuper akció hétköznap - 2015. előszezon
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2015 Január 4 és 2015 Március 31 között
Ellátás: Félpanzió
Standard 2 ágyas szobában 2 fő esetén
9 650 Ft
/fő/éj
Oldalak:
123456...

Aloe Vera hatása az allergia ellen BLOG

Ígéretemhez híven, ebben az évben is beszámolok allergia ellenes próbálkozásaimról. Mint egy blog napló, hónapról hónapra összefoglalom az eseményeket, várhatóan 6 részben mivel nálam az allergiás szezon 6 hónapig tart, kezdődik a fűzfával és csak novemberben szűnik meg amikor a feketeüröm is elfagyott.  ( virág-, fa-, fűpollen, házi por allergia)Ha jönnek a virágok

Április:

A 3 hónapos zéró diétát, mely egyszer kiválóan bevált, ebben az évben nem csináltam meg. A tiltás a lisztre, minden kenyér és tésztafélére valamint a tej és tejtermékekre vonatkozik az én esetemben. Ugyanúgy nem tudok lemondani a csokoládéról sem. Tél végén mikor mindenki rossz kedvű, stresszel teli, lelkileg nem bírtam magam rávenni ilyen szintű megszorításokra. Néhány kevésbé drasztikus változtatást vezettem be.

- Ha csak lehet tészta helyett zöldséget választok köretként.
- Ha nagyon éhes vagyok akkor puffasztott rizs szeletet eszem. Semmi péksütemény.
- 1 hónapig borzongtam a hideg meleg vizes váltott zuhanyozástól, de tavaszra szeretnék feszes bőrt, így komolyan erőt vettem magamon és a hét 5 napján ez a reggeli ébresztőm. 2 hét után már elég jól megszokja az ember.

Újabb allergia ellenes kúrát találtam. Állítólag akik alkalmazzák azok 99 %-ban tünet mentesek. Gondoltam végére járok az esetnek. Részt vettem egy Forever Living bemutatón, melynek végén megkérdeztem az előadót, mi a véleménye az én helyzetemről. Szerinte NEM lehetetlen. Felirt nekem egy „receptet” Forever Bee pollen tabletta (melyre rá van irva hogy allergiások nem fogyaszthatják - a szokásos amerikai nem vállalunk felelősséget duma.. ) Aloe Bery nektár és a gyógytea napi 2 liter !!!!!

Május:

ALOE VERA a természet gyógyitó ereje, más növények által okozott allergiákra Második felvonás: A Forever living kúrát mindenképpen még az allergiás szezon előtt el kell kezdeni, mert később már nem igazán lesz hatásos. Ha jól értettem, a hatásmechanizmus úgy működik, hogy a pollen tabletta mint valami Vírus elleni injekció, az immunrendszer felé az allergiás pollenek bevitelét jelenti és azonnal megkezdődik az ellentámadás. Így később a valódi pollen szennyezés már nem váltja ki a szokásos tüneteket. Az immunrendszer munkáját támogatja az Aloe Berry Nectar és az Aloe Blossom Herbal tea. Ezek csökkentik a szervezetben lévő gyulladásokat és segítik a méregtelenítést. Az első 2 hétben nagyon soknak tűnik a 2 liter tea. Egyben megfőzőm, és egész nap benne hagyom a filtert. Kicsi üvegben cipelem magammal amikor munkába megyek.

Kedves olvasó, a kúrát ne kezdje el a leírtak alapján, kérjen személyes tanácsadást, mert a kúra kezdete és a dózisok, lehetnek személyenként eltérőek. Szándékosan nem írtam le, hogy mekkora adagot alkalmazok az egyes termékekből. (a szerk.)

Tudom, mindenki kíváncsian várja az eltelt 6 hét tapasztalatait !
Jó híreim vannak. A tavaszi virágzás ezerrel beindult. De én jelenleg semmilyen változást nem tapasztalok. Nincs tüsszögés és nem piros a szemem. Eddig nem vettem be sem Zirteket sem Claritint. Erről jut eszembe. Ki találta ki azt hogy a csökkentett hatóanyag tartalmú Claritin akut majd hipp hopp megszünteti az allergiát? A napi dózis alatt nem lesz megfelelő hatása ezért aki allergiás az 1 helyett 2 szemet fog bevenni. Ez a gyógyszergyár ügyes trükkje.. Pont ez történt velem is amikor egy új német gyógyszert próbáltam ( a fexofenadine tartalmú Telfast gyógyszert - Telfast 120mg és Telfast 180 mg - az Aventis gyártja) és egyik nap nagyon rosszul éreztem magam. Megnéztem a dobozt és véletlenül az orvos a 18o mg helyett a 12o mg kiszerelést irta fel. Láss csodát, ebböl a napi 1 szem nem működött !!

Mivel a Forever Living kúra elég költséges, gondoltam egyet és 3 napig a tea helyett sima ásványvizet ittam a szokásos 2 litert. Sajnos a csere nem jött be. Úgy tűnik a kúra mindhárom pillére fontos . Másik kísérletem, 3 órán keresztül kint tartózkodtam a szélben , növényekkel teli parkban, ahol egyértelműen belobban a tavaszi légúti allergia és másnap vártam a hatást. Nos, a kúra még betartja a hozzá fűzött reményeimet. SEMMI bajom. Hál istennek….  Közben elmentem egy Biorezonancia vizsgálatra is, ami nagyon érdekes dolgokat mutatott, ezeket is beépitettem a napi allergia ellenes tevékenységeim közé. ( Rendszeres testmozgás és táplálkozási változtatások.)

Augusztus:
2006-ban pont Augusztus elején a Parlagfű virágzásának kezdetén kellemes esős idő volt. Talán ennek is köszönhető, hogy a legerősebb allergén növény, a Parlagfű hatására sem indult be nálam az allergiás jelenség.  Egészen Augusztus 15.-ig.  Ez volt az első nap amikor égető késvágás szerű fájdalom öntötte el a torkomat és a fülemet.  Meggondolatlanul vagy talán pánikszerüen,  bevettem a tavalyi gyógyszer adagomból 1 szem Telfast 120 mg tablettát.  Reggel,  mielött elindultam a munkába. Egy óra múlva olyan szédülés és hányinger fogott el, hogy komolyan gondolkodtam egy nap szabadság feláldozásán, hogy haza mehessek...  A gyógyszer  hirtelen hatása ugy 2 óra múlva kezdett elcsitulni.  2 db kávé segitségével.  Konzultáltam az  "Aloe Vera szakértömmel"  aki a Forever living termékek használatával kapcsolatban szokott nekem tanácsokat adni. Javasolta, hogy a Pollen tablettát függesszem fel, hogy csökkenjen a terhelés az immunrendszeremre.  Remélem ez segiteni fog.  Megtanultam a leckét,  lehetöleg tartózkodom a gyors megoldást igérő erős gyógyszerektől. Ha pedig mégsem birok megbirkózni a Parlagfűvel, akkor este lefekvés előtt veszem be a tablettákat. 

Amennyiben szeretne tájékoztatást kapni
az ALOE VERA természetes készitményekröl, 
hivja tanácsadónkat:

   06 30 4109032 

 


 

Aloe Blossom Herbal Tea
A világ különbözô tájairól, Kínából, Jamaikáról, Egyiptomból, Amerikából és Indiából származó különös gonddal válogatott alapanyagokból készült e gondosan megkomponált teakeverék. A frissítő fahéj, narancshéj és szegfüszeg meleg, gyümölcsös zamatot kölcsönöz, jamaikai szegfűbors és gyömbér tartalma miatt pedig kellemesen nyugtató hatású. Saját ültetvényeinkrôl származó aloe vera bimbóval kiegészítve egy alacsony kalóriatartalmú, frissítô teakeverék áll rendelkezésünkre, a Forever Lite testsúly kontroll program nagyszerû kiegészítéseként.

ÖSSZETEVÔK: fahéj, narancshéj, szegfûszeg, földi szeder, levél, szegfûbors, ánizskapor, gyömbér, kardamom, Aloe bimbó, Gymnema Sylvestre, kamilla.


Cikkeink a következö témákban jelentek meg:

Wellness 1.   Elektromagneto-akupunktúra

Wellness 2.  Allergia ELLEN Zéró Diéta    Allergia ellen  

Wellness 3.   Akupunktúra

Wellness 4.   A Gyógymasször Tanácsai

Wellness 5.   Instant Színterápia