Hotel Spa Hévíz****, Hévíz

Hotel Spa Hévíz szoba Hotel Spa Hévíz Hotel Spa Hévíz, wellness

Wellness Csomag árak
SZÉP Kártya elfogadóhely!
Héviz wellness hotel vélemények

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy ebben az évben Szállodánkban 5 hónapon keresztül gépészeti és légtechnikai (fűtés- hűtés-szellőzés) felújítás lesz, 2017. áprilistól, előre láthatólag szeptemberig.
A felújítás alatt a szálloda üzemel majd, de az épület két részletben le lesz zárva, és egyes szolgáltatások biztosítása is szünetel majd, a következő ütemezés szerint:
 
2017. április - május - június hónapokban a Classic épület, recepció, étterem kerülnek lezárásra. Ez idő alatt a Recepció és az Étterem is a Standard épület -1 szintjén, a Nympheae bárban lesz. A Standard épület szobái rendelkezésre állnak, illetve a Terápiás és wellness részleg is zavartalanul működik majd.
 
2017. július - augusztus hónapokban a Standard épület lesz lezárva, ez idő alatt a Wellness és terápiás részleg üzemelése szünetel. Vendégeinknek a terápiás kezeléseket a Tófürdő Festetics Fürdőházában biztosítjuk. Ebben az időszakban a Recepció már újra a megszokott helyen lesz, és a Platán Étterem is zavartalanul üzemel majd.

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!