Ft -tól   Ft -ig / fő / éj

A keresés a(z) Szegedi kifejezés(ek)re 13 db bejegyzést
talált a szállás, szálloda, wellness hotel, wellness szolgáltatás adatbázisban.

Oldalak:1

Hunguest Hotel Forrás, Szeged
szállodák

Hunguest Hotel Forrás****,  Szegedi gyógyfürdő szegedi aquapark élményfürdő SzegedenA Hunguest Hotel Forrás****
Gyógy- és Wellness Szálloda Szeged mediterrán hangulatú belvárosától 10 perc sétára, kertvárosi zöldövezetben, a Tisza partján várja vendégeit küAkcióvadász akciós wellness ajánlatoklsőleg és belsőleg teljesen megújulva, négycsillagos szobákkal és szolgáltatásokkal! A szálloda vendégei zárt folyosón keresztül közelíthetik meg Magyarország egyik legnagyobb gyógy-, wellness és élmény fürdőkomplexumát, a Napfényfürdő Aquapolis Szeged-et. A "Szépségfarmon" belül Zsidró Hajszalon, kozmetika, szolárium, manikűr, pedikűr várja a Vendégeket.
SZÉP Kártya elfogadóhely!


Hotel adatok   Ajánlatkérés  Wellness akciók  

Tavasz Váró,
hír

Mohácson a busók eljárták táncukat, és elijesztették a telet. Egyre hoszabbak a nappalok, gyakrabban süt a nap, megpezsdül a vérünk és érezzük, hamarosan ujra itt a tavasz. Ideje kicsit barkácsolni a garázsban, elövenni a téliálmot alvó jármüveinket, megtisztogatni és elökésziteni öket a startra, hogy amint kibujnak az elsö rügyek, és megszólalnak a madarak, készen álljunk egy vidám kirándulásra. Márciusban inditjuk uj rovatunkat, melyben kirándulási javaslatokat, útvonalterveket, látnivalókat kinálunk Önöknek, a hétvégék tervezéséhez. Rövidebb távokat, hoszabb körutazásokat, Autóval, motorral , vagy esetleg kerékpárral, kinek kinek ideje és pénztárcája szerint.

Szegedi aquapark élményfürdő wellness ajánlatok ,
hír

SZEGEDI KIKAPCSOLÓDÁS
HÉTKÖZBEN

Érvényes: 2012 április 5-ig,
2 éjszakás tartózkodás esetén
hétköznap
Kivéve: kiemelt időszakok
Ár: standard kétágyas szobában
20.150 Ft / fő / éj
Tartalma: Szállás félpanzióval, ingyenes WIFI internet csatlakozási lehetőség a szobában, fürdőköntös, naponta belépő a szomszédos Napfényfürdő Aquapolis Szeged (Élményfürdő csúszdaparkkal, Gyógymedence, Nyári fürdő) üzemelő medencéihez (a szálloda vendégei zárt folyosón keresztül közelíthetik meg), valamint 7.00 és 9.30 óra között belépő a Napfényfürdő Aquapolis Szeged Csendes Wellness részlegébe, áfa.
Üdülési csekk elfogadó hely!

Szobafoglalás: Hunguest Hotel Forrás****, Szeged    
 

Gyerekbarát szálloda, Gyerek medence, bébi medence, Gyerekkedvezmények,
hír


GYEREKSAROK: wellness  hotelben kicsi gyerekkel a szülöknek állandó elfoglaltságot jelent az apróságok felügyelete. Igyekeztünk olyan gyerekbarát szállodákat csokorba szedni, ahol külön programokkal gondoskodnak arról, hogy a gyerekek jól érezzék magukat és a szülök  is pihenjenek. Kedvezményes WellnessHotel ajánlatok. 5o -1oo % kedvezménnyel..

Gyerek medence bababarát szálloda !

Szeged fürdőváros Csúszdapark és élményfürdő nyilt,
hír

Szegedi Csúszdapark és élményfürdő

Megnyilt a Szegedi Csúszdapark is az új élményfürdő után, mely 4 csillagos besorolást ért el Magyar Fürdőszövetség Fürdőket Minősítő Szakbizottsága szigorú szempontrendszere alapján a maximálisan elérhető 215 pontból 198-at szerzett meg. Az ANNA  wellness- és élményfürdő - ben  öt medence, szaunák, gőzkabin várja a pihenni vágyókat.

Wellness Controll csapatunk  ezúttal a
HUNGUEST HOTEL FORRÁS  *** -ban szállt meg.  
TELJES CIKK

Anna Fürdő Szeged fürdőpalotája,
hír

Július elején Szeged fürdőpalotája, az Anna Gyógy-, Termál- és Élményfürdő szakmai szempontból is megmérettetett, és az elérhető legmagasabb besorolást, négy csillagot kapta. A Magyar Fürdőszövetség Fürdőket Minősítő Szakbizottsága szigorú szempontrendszer alapján értékeli a magyar gyógyfürdőket: megvizsgálják a fürdők környezetét, megközelíthetőségét, infrastruktúráját, építészeti paramétereit, a higiénés feltételeket, a szolgáltatások és gyógykezelések színvonalát.

Szegedi aquapark    szegedi élményfürdő  szegedi aquapark  Szegedi fürdő 

Háromszor úszom körbe a Hévizi tavat,
hír


A nagyjából ellipszis alakú Hévizi tavat az első alkalommal óvatos mellúszással kellett felmérni, feltérképezni a szabálytalanul homorodó-domborodó kerületet, a tavirózsa mezőket, a partról benyúló fűzfák vízig lenyúló, egyes helyeken víz alatti ágait, a sugárszerűen elrendezett kapaszkodó korlátok helyét és a tavon elhelyezkedő épületekhez futó folyosók tartó betonoszlopainak elhelyezkedését..

Relax Spa Életmód és fogyasztóközpont,
hír

Milyen csodálatos, hogy vannak már „Relax Spa Életmód és fogyasztóközpont”-ok. Ahol személyre szabottan, súly, életmód, kor és sok más adottság alapján egyéni fogyókúrás módszert alakítanak ki a részünkre. Végre egy hely, ahol nem kell éhezni, és közben ugrabugrálni.  A Relax Spa könnyen elérhető Budapest bármely pontjáról, metróval. (cím: II. ker. Fazekas u. 22)  A Batthyányi téri megállótól 5 perc séta.

Napfényfürdő Aquapolis Szeged és a Hunguest Hotel Forrás,
hír

 A hotel épülete a belvárostól alig 10 perc sétára, Újszegeden, a Tisza parton, csodálatos kertvárosi zöldövezetben található, közvetlen tőszomszédságban és természetesen közvetlen összeköttetésben a Napfényfürdő Aquapolis Szeged fürdőkomplexummal.

Élményfürdők Magyarországon,
hír

Fagus Wellness hotel Sopron ,
hír

Sopron wellness szállodákA Hotel Fagus figyelme legkisebb vendégek felé is irányul. Wellness területünkön külön kis medence található, ahol vízi játékokkal szórakozhatnak a gyerekek. A hotel erdővel határos körülkerített kertjében az Európai Unió előírásainak megfelelő, biztonságos játszótér található, így a szülők akár az étterem teraszáról figyelhetik a kicsik játszadozását.  A nagyobbak gyerekek részére kiváló szórakozást jelent a kerti sakktábla és a petanque pálya, melyekkel repül az idő. Rossz idő esetén a gyerekeknek ott a Mini Klub - telis tele játékokkal. Babák, autók, építő kockák, kirakós játékok várják a kisfiukat és kislányokat, akik a szakképzett óvónéni felügyelete mellett csoportos játékokban is részt vehetnek.

Sopron wellness akciók  Sopron szállás  Wellness akciók  Last Minute 

Colosseum Hotel, Mórahalom
szállodák

Colosseum Hotel, Mórahalom - WellnessColosseum Hotel****superior, Mórahalom 
Négycsillagos szállodánk 2011 óta várja vendégeit a Szegedtől csupán 20 km-re található fürdővárosban, Mórahalmon.
Wellness részlegünkön és a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben igazi négycsillagos wellness kényeztetés vár vendégeinkre, ahol a feledhetetlen élményeket összesen 26 medence, 15 szauna, 3 óriáscsúszda, továbbá wellness szolgáltatások és kezelések széles választéka biztosítja.
SZÉP Kártya elfogadóhely!

Hotel Adatok  Wellness AKCIÓK 

Dr. Bajusz Huba plasztikai sebész , Szeged
egyéb szolgáltatások

Dr. Bajusz Huba plasztikai sebész Szeged Szakmai életrajz:
1982-ben általános orvosi diploma a Szegedi Orvostudományi Egyetemen
1982-86 négy év sebészeti gyakorlati idő Szeged, Sebészeti Klinika
1986-ban általános sebészet szakorvosi képesítés
1987-88 két év plasztikai sebészeti gyakorlati idő (Budapest)
1989-ben plasztikai sebészeti szakorvosi képesítés
1993-tól a Forrás Magánklinika vezetője
2007-től a Szent Gellért Magánklinika (Szeged) vezetője

Oldalak:1