Telefonszámaink munkaidőben: (30)508-3266 vagy (30)530-0756

Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció

Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Ilona68 2010-10-13 14:07

Én is megosztok veletek egy kis wellness-hoteles tapasztalatot. A gyeremkeimmel Zalakaroson a MenDan-ban töltöttünk egy hétvégét, és megmondom őszintén függők lettünk! A programok, az ellátás, a tágas és kényelmes szoba, a látványos fürdő részleg... minden levett minket a lábunkról. A kicsiknek különösen tetszett, hogy a játszóházban millió játék között egész nap foglalkoztak velük, én kipróbáltam egy eredeti indiai masszázst, de alig tudtam választani a rengeteg ajánlat közül. Biztosan visszatérünk, és ajánlom mindenkinek, mi szilveszterre tervezzük, fantasztikus programuk lesz. Ti merre terveztek wellness-szilvesztert?

madthew938 2010-08-17 17:46

Augusztus 9-13 közötti időszakban tartózkodtunk a hotelban, melyről szeretnék néhány észrevételt írni:

Pezsgőfürdős szobánk volt. A pezsgőfürdővel az volt a probléma, hogy 2 funkciógomb egyáltalán nem működött, a képernyőn megjelent a gomb világító jele, de a gép nem csinált rá semmit. (video erről: http://www.youtube.com/watch?v=abpjQ8x_LbE) Gondoltuk - mivel nem kevés pénzbe került a szoba - szólunk a recepcióra, hogy valaki nézze meg hogy mi a gond a pezsgőfürdővel. A recepciós kolléga nem törődött a problémánkkal, lerázós szöveggel akarta elintézni a dolgot ("Ezek a jakuzzik ilyenek") Erősködésemre tett egy igéretet, hogy megnézik, de senki se foglalkozott a későbbiekben sem a problémánkkal. Ez egy elég nagy negatívum egy ilyen szintű (és árszintű) hotelben. Kisebb, de szerintem figyelmet érdemlő problémák: a hotelben már reggel fél 8-kor, valamint az ebéd utáni pihenőidőben is rendszeresen porszívóztak, ami nagyon behallatszott a szobába, emiatt minden reggel porszívóhangra ébredtünk. A kajával megvoltunk elégedve, nagyon finomak voltak az ételek és bőséges volt a választék, azonban nemdohányzóként nagyon zavart minket, hogy az étterem megterített részének kb fele dohányzó asztal volt, gyakran már csak ezeken a helyeken volt szabad asztal. Szerintem egy ilyen színvonalú hotel nem engedhetne meg magának ilyen hibákat.

Itt nézz körül:  Zalakaros szállás    Zalakaros wellness   Zalakaros üdülés akciók   Zalakaros hotelek

bogoka 2009-03-04 16:34

Véleményeket szeretnék kérni a Zalakarosi MenDan és a Balatonfüredi Flamingó hotelről? Nyáron szeretnénk menni egy 6 éves gyerekkel.

bogoka 2009-03-04 16:34

Kedves Tim1! Mi egy hete jöttünk haza a MenDan-ból.Három éjszakát töltöttünk ott és mindennel meg voltunk elégedve.Kivéve a pincérekkel, sohasem mosolyogtak!A reggeli és a vacsora változatos, volt nagyon finom étel, de volt olyan is, amit otthagytunk, mert annyira sós volt, hogy nem lehetett megenni.Azért mindenki talált magának való ételt. A wellness részleg nagyon jó, van gyerekmedence is. A Flamingóról annyit tudok, hogy nagyon komoly wellness részlege van. Mi még nem voltunk ott, de az ismerőseink nagyon dícsérték.

Nadzsu 2008-10-13 15:17

Sziasztok! Aki volt már a Mendanban, és talált kishazánkban hozzá hasonló helyet, ami utána nem lenne csalódás, kérem ossza meg velem. Idén Siófokon az Azúrban voltunk, de visszasírtuk a Mendant. Köszi előre is! Tinca

Szia Tinca! Ajánlom Neked a hévizi Hotel Európa Fittet. 3 éven keresztül jártunk vissza. Csodálatos 4* +-os hotel. Az idén a zalakarosi Karos Spa-ban voltunk. Ez a szálloda is nagyon tetszett. Csak Zalakaros nagyon nyugis hely. 2007-ben Tapolcán voltunk a Pelion Hotelben. Azt is tudom ajánlani első sorban augusztus 20-a környékén, mert akkor nagyon sok rendezvény van a városban. Üdv. Csiri

Danubius Hotel Aqua, all incl. ellátással:)

Ez hol van??? "Danubius Hotel Aqua, all incl. ellátással:)"

Szia Smeva, elolvastad a cikket? igy kezdödik: a Hévizi Danubius Hotel Aqua .. akkor gondolom, Hévizen van. :-)

Szia Smeva! Hévízen javaslom még a Hotel Carbonát. De hasonló kaliberű Zalakaroson a Hotel Karos, Sárváron több Danubius-os szálloda is van, de nagyon jó a Park Inn és a Vitalmed is. Jó utat!

Tinca 2008-09-03 23:27

szuper volt a kaja királyság a hely csodálatos a szobák fantasztikusak egyszóval csodás volt!!!!

Tinca 2008-09-03 23:27

Igen, és ami még fontos, viszonylag barátságos áron élvezheted a luxuskörülményeket.

poth zsuzsanna 2007-02-02 09:29

Példaértékü lehetne minden szálloda számára. Csodálatos hely a személyzetről és az ellátásról nem is beszélve. Negyedszer voltunk a szálloda vendégei de amikor csak tehetem vissza fogok menni. Gratulálunk Hajrá MenDan

kittike 2007-01-31 17:59

mi is voltunk a szüleimmel a mendan hotelban nekem nagyon tetszett ajánlom mindenkinek

eli 2007-01-15 15:58

Azért visszamennék mégegyszer mert isteni volt!
Csak hát az árak! Nem voltunk tisztában a internet használattal és a gyerekem az /ebnevelde/cimű kutyákat etette s tudtuk hogy ingyen van!! De haza utazásnál láttuk a számlán a 6800ft-os netezést! Végem volt!

2 nap 110ezer/2 gyerek  2felnőtt/  Kicsit sok ugye!?  Hát szerintem belefért volna az ingyen net a két napba?

Zalakaros Hotel MenDan wellness centrum és Aqualand Zalakaros tavaszi wellness ajánlatok Zalakaros Wellness Hotel MenDan tavaszi wellness ajánlatok Zalakaros hotel MenDan szoba - Wellness hétvége akciók - Zalakaros wellness szállodák

Hotel Adatok   Wellness_AKCIÓK   Zalakaros szállás  wellness akciók Zalakaros
MenDan Thermal Hotel Zalakaros vélemények   MenDan Thermal Hotel**** 

Oldalak:
1