Fórum
Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció
Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.
|
Ilona68
2010-10-13 14:07
Én is megosztok veletek egy kis wellness-hoteles tapasztalatot. A gyeremkeimmel Zalakaroson a MenDan-ban töltöttünk egy hétvégét, és megmondom őszintén függők lettünk! A programok, az ellátás, a tágas és kényelmes szoba, a látványos fürdő részleg... minden levett minket a lábunkról. A kicsiknek különösen tetszett, hogy a játszóházban millió játék között egész nap foglalkoztak velük, én kipróbáltam egy eredeti indiai masszázst, de alig tudtam választani a rengeteg ajánlat közül. Biztosan visszatérünk, és ajánlom mindenkinek, mi szilveszterre tervezzük, fantasztikus programuk lesz. Ti merre terveztek wellness-szilvesztert? |
||||
|
madthew938
2010-08-17 17:46
Augusztus 9-13 közötti időszakban tartózkodtunk a hotelban, melyről szeretnék néhány észrevételt írni: |
||||
|
bogoka
2009-03-04 16:34
Véleményeket szeretnék kérni a Zalakarosi MenDan és a Balatonfüredi Flamingó hotelről? Nyáron szeretnénk menni egy 6 éves gyerekkel. |
||||
|
bogoka
2009-03-04 16:34
Kedves Tim1! Mi egy hete jöttünk haza a MenDan-ból.Három éjszakát töltöttünk ott és mindennel meg voltunk elégedve.Kivéve a pincérekkel, sohasem mosolyogtak!A reggeli és a vacsora változatos, volt nagyon finom étel, de volt olyan is, amit otthagytunk, mert annyira sós volt, hogy nem lehetett megenni.Azért mindenki talált magának való ételt. A wellness részleg nagyon jó, van gyerekmedence is. A Flamingóról annyit tudok, hogy nagyon komoly wellness részlege van. Mi még nem voltunk ott, de az ismerőseink nagyon dícsérték. |
||||
|
Nadzsu
2008-10-13 15:17
Sziasztok! Aki volt már a Mendanban, és talált kishazánkban hozzá hasonló helyet, ami utána nem lenne csalódás, kérem ossza meg velem. Idén Siófokon az Azúrban voltunk, de visszasírtuk a Mendant. Köszi előre is! Tinca |
||||
|
Nadzsu
Szia Tinca! Ajánlom Neked a hévizi Hotel Európa Fittet. 3 éven keresztül jártunk vissza. Csodálatos 4* +-os hotel. Az idén a zalakarosi Karos Spa-ban voltunk. Ez a szálloda is nagyon tetszett. Csak Zalakaros nagyon nyugis hely. 2007-ben Tapolcán voltunk a Pelion Hotelben. Azt is tudom ajánlani első sorban augusztus 20-a környékén, mert akkor nagyon sok rendezvény van a városban. Üdv. Csiri |
||||
|
Nadzsu
Danubius Hotel Aqua, all incl. ellátással:) |
||||
|
Nadzsu
Ez hol van??? "Danubius Hotel Aqua, all incl. ellátással:)" |
||||
|
Nadzsu
Szia Smeva, elolvastad a cikket? igy kezdödik: a Hévizi Danubius Hotel Aqua .. akkor gondolom, Hévizen van. :-) |
||||
|
Nadzsu
Szia Smeva! Hévízen javaslom még a Hotel Carbonát. De hasonló kaliberű Zalakaroson a Hotel Karos, Sárváron több Danubius-os szálloda is van, de nagyon jó a Park Inn és a Vitalmed is. Jó utat! |
||||
|
Tinca
2008-09-03 23:27
szuper volt a kaja királyság a hely csodálatos a szobák fantasztikusak egyszóval csodás volt!!!! |
||||
|
Tinca
2008-09-03 23:27
Igen, és ami még fontos, viszonylag barátságos áron élvezheted a luxuskörülményeket. |
||||
|
poth zsuzsanna
2007-02-02 09:29
Példaértékü lehetne minden szálloda számára. Csodálatos hely a személyzetről és az ellátásról nem is beszélve. Negyedszer voltunk a szálloda vendégei de amikor csak tehetem vissza fogok menni. Gratulálunk Hajrá MenDan |
||||
|
kittike
2007-01-31 17:59
mi is voltunk a szüleimmel a mendan hotelban nekem nagyon tetszett ajánlom mindenkinek |
||||
|
eli
2007-01-15 15:58
Azért visszamennék mégegyszer mert isteni volt! 2 nap 110ezer/2 gyerek 2felnőtt/ Kicsit sok ugye!? Hát szerintem belefért volna az ingyen net a két napba?
Hotel Adatok Wellness_AKCIÓK Zalakaros szállás wellness akciók Zalakaros |
||||
Oldalak: | 1 |
Top 20