Telefonszámaink munkaidőben: (30)508-3266 vagy (30)530-0756

Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció

Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

raczne.tunde 2010-01-31 09:02

Köszi a reagálásokat! Az úszómedence nekünk sem fog hiányozni! Menüs lesz a vacsi, ami annyit jelent, nem leszünk 20-an a szállodában! Azért az mégsem svédasztalos! De legalább nem lesz zsúfoltság! Remélem éhezni azért nem fogunk?! Még a fűtés miatt aggódom, de remélem fázni nem fogunk az appartmanban! (Nem tudom miért aggódom ennyire! Talán a vegyes beszámolók miatt!) Köszi Imi a biztatást!

P.IMI 2010-01-21 18:29

Bocsánat, a kérdés valahogy sikerült eltüntetnem (múltkor is ez volt...)Szóval a választ megírtam, a kérdést meg pótólni kéne, hogy a többiek is tudják hogy miről is van szó.Bocsi még1x: Imi

Vargáné T Márta 2009-07-08 23:27

Köszönöm Kedves "Cika" részletes tájékoztatásod! Üdvözlettel/Szia! V. Márti

slaszlone24 2009-07-08 17:10

Kedves Vargáné T. Márta! Érdeklődtél a fenti Hotel iránt. Mi a férjemmel a két ünnep között / 2008.12. hó karácsony-szilveszter/ töltöttünk ott egy kis időt. A hotel barátságos az ellátás jó ,bár az étterem része nem olyan nagy. Félpenziós ellátást vettünk igénybe, reggelire és vacsorára is általában 7-8 féle lehetőségből tudtunk választani, ami izletes és finom vol. Nekem nagyon tetszett a wellnes rész, ill. az amit mi igénybe vettünk belőle. Ez a szaunákra / többféle van/, az élmény medencére és a Jaccuzira korlátozódott. Arrol nem tudok ,hogy lenne úszómedencéje, szeretünk úszni, így az számunkra általában fontos. Véleményem szerint van annyi elfoglaltsági lehetőség, hogy hűvösebb nyári napokra is ad kikapcsolódásra lehetőséget. Maga az egész Wellnes részleg keleties jellegűen van berendezve, ami szintén érdekességként jelentkezik. Összegezve: jól éreztük magunkat, egy pár napos kikapcsolódásra szerintem élményt nyújt. Üdv: Cika

Rozsa 2009-06-24 21:44

Valaki tud róla valamit hogy valóban így van ahogy itt látom az interneten hogy "Kétágyas szobában 17.500 Ft/ 2 fő/ éj " a SEMIRA NYÁRI AKCIÓ mert érdekelne??? Ha valaki tud róla valamit kérem írjon vissza!! Előre is Köszi: Zoli

Hotel Balaton Semira Day Spa CSOMAG AJÁNLATOK

Ez az oldal amiről beszéltem!

Sziaszok, EZEN A WEBOLDALON minden akció érvényes. Foglald le itt a szobafoglalás gombbal, és ha a Hotel nem a kiirt áron adja oda a szobát hivd fel a jobboldalon FENT lévő Szobafoglalás telefonszámot. Tuti elintézik neked! A wellnesshetvege.hu csapata megbizható. Hajrá.

khena777 2009-06-23 20:01

Sziasztok! Járt már itt valaki? Mik a tapasztalatok? Előre is köszönöm. Üdv: Ági

Szia Ági, mi voltunk.. szocreál szálloda, de a WELLNESS az vadi uj, és nagyon igényes. A kaja - hát már nem emlékszem , tehát nem volt se jó se rossz. Van Aquapark, külön kell fizetni a belépőt. és van egy nagyon szép tó is pár km-re, lehet csónakázni. Ilyen időben szerintem jó hely, nem drága. majd irj hogy milyen volt...

Rozsának köszönöm az infót. A hotel képeit újra megvizsgálva, tényleg látszik, h a szoba nem a "legfrissebb" berendezésű. Végülis a harkányi Hotel Dráva Thermal Resort mellett döntöttünk. Reméljük jó lesz. Ha valaki esetleg járt már ott, légyszi írja meg a tapasztalatait. Köszönöm.

papóca 2009-01-04 16:19

Bocsika, de én már a jovo húsvétot szervezem, és orulnék, ha valaki véleményt, információt adna a szállodáról.

A szálloda kivülről nem annyira szép kicsit szocreál, de a szobák felújitottak, a wellness rész marokkói design-ja nekem nagyon bejött. Sokféle szauna van, úgyhogy nem volt olyan, hogy várni kellett volna! A pezsgőfürdőből is kortyolgathatod a koktélodat!!! : ) A szálloda mögött van egy nagy parkoló - fizetős ezt tudnod kell! A vacsi svédasztalos rendszerű, és abszolút finom volt.2 féle leves, 3 féle főétel, köretek, süti, gyümölcsök, salátabár. A vacsihoz az ital nincs benne az árban! Kedves a személyzet, soha sem fogyott el a kaja, állandóan figyeltek, hogy minden legyeln, úgyhogy szerintem minden rendben van a szállodával.3 csillagos, és annak abszolút megfelel! (amúgy szállodában dolgozok, tudom miről beszélek!) Amikor a párommal mentem éppen egy masszázsos akció volt, 2*20 perc volt még pluszban, ugyanazon az áron amiért most is hirdetik. 19900Ft/fő/2éj, abszolút megérte! Annyira jól sikerült a nyaralás, hogy a valentin napot is ott töltjük majd! Ha esetleg kicsit többet áldozol a "húsvétolásra" a Mendán is nagyon szuper Zalakaroson, mondjuk az egy csillaggal több. Ha mégis a Semira mellett mellett döntesz ki ne hagyd a városnézést és a skanzent!

Kedves eteterfon, koszonom a véleményedet, Érdekes amit írtál, azt hiszem segített a dontésben.

Kedves Sanci! Örülök, hogy tudtam segiteni, még egy ötlet: bármelyik szállodába bemehetsz és megkérheted a recist,hogy mutassanak neked szobát /ha esetleg éppen arra jársz /és a wellnesst is, és igy tudod mire számithatsz! Ha esetleg Budapesti szálloda is érdekelne, szintén tudok ajánlani : ) amúgy nem a Semirában dolgozok : )

Volna még egy kérdésem: A szálloda internetes oldalából számomra nem világos, hogy gyógyvíz van e a medencékben, vagy csak melegített /lehet, hogy illene tudnom, talán mentség, hogy kulfoldi vagyok/ Kaptam nagyon jó ajánlatot a zalakarosi Hotel Freya-ból is, ha esetleg van információd, írdd meg. Koszi, és boldog újévet minden fórumozónak!

Szia Sanci, Szerintem a Semira vize nem gyógyviz, mert szép tiszta szine volt, viszont nekünk tetszett. Nagyon szép és jól felszerelet a wellness részlege. Freya ugy tudom, össze van kötve folyosóval a Zalakarosi fürdövel. Ott van gyógyviz is. Milyen az a jó ajánlat? A Semirának találtam a Last Minute oldalon brutál jó árat most... itt a jobb oldalon kattints a kis kis hölgyre..19.9oo Ft 2 éjszaka. Üdv.

az ajánlat a húsvéti unnepekre 44 400.ft/személy/3 éjszaka, félpanzió,

és belépő a furdőbe.   Szerintem nem rossz.

További infok:  Hotel Balaton Semira Day Spa***, Zalaegerszeg   jelenlegi Wellness ajánlatok   

vicacica2 2008-10-31 08:52

2 éjszakát töltöttünk el ebben a szállodában, nagyszerű volt, félpanziós ellátás is jó volt, a pincérek figyeltek nagyon arra, hogy semmi ne fogyjon el! A wellness rész szuper, a jacuzzi és a bioszauna volt a két kedvencem! Komoly városnézést is csaptunk, bátran ajánlom, csak ki kell fogni egy jó kis csomagos ajánlatot!!!

Hát mi most jöttünk haza a Semira hotelből (vendégek kedvéért Balaton hotel, mert ez van csak kiírva!),mondhatni inkább MENEKÜLTÜNK!! Aki járt már igényes szállodában, az biztos nem ezt választja!!! A neten lévő képei alapján egész másnak tűnt, ezért szavaztuk meg mi is, de már akkor rosszat sejtettünk, mikor az útról megpillantottuk az épületet..... Igénytelen, leharcolt panelépület, a szobákban ezer éves bútor, 20 éves megsárgult fürdőkád, üres szappantartóval, lepattogzott berendezésekkel, iszonyú zajos helyen, 1 órával a vacsora zárása előtt már alig volt 4 főre elegendő ennivaló az étteremben, és ordított a technozene a bárpultból, ezt "élveztük" egész vacsora alatt, 2 dl rostos üdítőt pedig 520 Ft-ért számoltak hozzá a már fizetett vacsoráért (ami egyébként így is 3.000,- Ft fejenként!!!).... Nem kérdeztek meg minket arról sem, hogy a csomagban foglalt 2 masszázst mikor szeretnénk igénybe venni a 3 nap alatt, ők egyszerűen elénktoltak egy papírt a kijelölt időponttal.... ez micsoda módi? Jobb helyeken vagy előre megérdezik, hogy mikor óhajtja a kedves vendég, vagy a szállodába érkezve egyeztethet időpontot a csomagja alapján...... Itt esély sem volt ilyesmire. Ott is hagytuk reggel a hotelt és átmentünk egy sokkal színvonalasabb 4 csillagos balatonparti wellness-szállodába OLCSÓBB ÁRON! No comment. Aki nem akar csalódni, az messziről kerülje el....

Köszi, hogy irtatok, mi most terveztünk egy hosszú hétvégét a Semira Day-be, de akkor kihagyjuk! Az interneten tényleg csábítóak a képek, de egy udvarias pincér nem kárpótolja a lepukkadt szobákat!

Oldalak:
1