Telefonszámaink munkaidőben: (30)508-3266 vagy (30)530-0756

Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció

Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

eniko.g 2010-06-24 23:19

Júniusban voltunk a hotelben. Mindennel meg voltunk elégedve. Akár a szállodán belül el lehetne tölteni az egész hétvégét, mert a wellness-részleg sok lehetőséget kínál, ezen kívül konditerem, profi bowlingpálya, gyerekeknek játszótér is van. A büféreggeli és vacsora bőséges és változatos volt,a hagyományos ételek mellet gyerekeknek és akár vegetáriánusoknak megfelelő fogások is voltak szinte minden este. Egyetlen számunkra hiányzó dolog volt, hogy napközben a hotelben nem volt lehetőség péksütemény, szendvics vásárlására, mások ezt a svédasztalos reggelitől elhozott süteményekkel és gyümölcsökkel oldották meg. :( A pihenést és kisebb sétákat, túrákat kedvelők számára megfelelő hely. Kisgyerekes családoknak is nagyon ideális, a 2 és 4 éves gyerekeink nagyon jól érezték magukat.

yca 2009-03-07 21:06

Tudna valaki véleményt írni erről a helyről? Előre is köszönöm!

yca 2009-03-07 21:06

Ha csak pihenni mentek, akkor a hely tökéletesen megfelelő. Nagyon jó a wellnessrészlege, szépek a szobák, a kaja is bőséges. Az Erzsébet szárnyból nagyon szép a kilátás. Nagyon jó a levegő a Mátrában, de a falu nagyon lepusztult.Majd írd meg a véleményedet utána.Üdv!

andrea34 2008-04-09 16:04

Itt tavaly ősszel voltunk. Egyszerűen csodás volt!!!!! Nagyon szép idő volt végig. Nagyokat sétáltunk. A szálloda és az étterem is csodás volt! Bőségesen kaptunk reggelit és vacsorát is! Nyugodt szívvel tudom ajánlani őket!

Parádfürdő Erzsébet Park Hotel hotel látkép Mátra wellness szálloda

Erzsébet Park Hotel Parádfürdő wellness részleg  Mátra wellness szálloda

További ajánlatok .: Mátra Wellness akciók Parádfürdő  Mátra szállás   Mátra szállodák  Parádfürdő  Mátra wellness   Mátra wellness   Mátra hotel   Mátra wellness szálloda   Wellness hotel Mátra   Galyatető szállás  Wellness akciók belföld  Galyatető   Lastminute belföld   Wellness hétvége  Wellness akciók   Mátra Wellness akciók Parádfürdő   Erzsébet Park Hotel vélemények FORUM   belföldi nyaralás  belföldi wellness akciók   belföldi akciós utak

gombocartur 2008-03-11 17:30

Üdv minden Olvasónak! Az alliteráció véletlen, de mindkét helyet személyes tapasztalatból ajánlom! Parádfürdő: Erzsébet Park Hotel - nyugalom a Mátra szívében. Tavaszodik, sok a kirándulási,túrázási lehetőség, a délután-este pedig eltölthető a wellness-részlegen:úszómedence, ülőfürdő, jakuzzi (ez mondjuk elég kicsi), finn- és infraszauna, gőzkamra, csobbanó medence. A masszőrnő csodákra képes, és érdemes félpanziót választani, mert irtó finom és bőséges az ellátás. Püspökhatvan: VM Hotel, egy biofarm volt előbb, mellé épült a hotel,19.századi kinézettel, de maximális kényelemmel. A wellness-részleg nem túl nagy, de a kiszolgálás maximális, és a kaja itt is tuti! Pesthez is közel van. A település faragott fa-szoborparkját is érdemes megnézni! gombocartur

masszőrnőröl irhatnál részletesebben/csodákról/

Szóval a masszőrnőről a parádfürdői szállóban: az első nap hátmasszázst kértem. Több helyen próbáltam már hasonlót, és nem értettem azokat, akik képesek elaludni egy masszázs alatt. Nos, itt nekem is majdnem sikerült, és nem azért, mert gyenge kezű lett volna, kifejezetten kellemes volt. Másnap egy talpmasszázsra neveztem be, és nem véletlenül szerepel a névjegyén, hogy gyógymasszőr, egészségügyi problémáim nem voltak titkok előtte. A problémásabb részeknél egy kicsit kellemetlen volt, de teljesen tűrhető. A csoda alatt egyébként a teljes elazulást értettem.

Oldalak:
1