Fórum
Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció
Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.
|
Flou
2010-07-06 18:57
Mi tavaly decemberben voltunk egy hosszú hétvégén Mezőkövesden a párommal együtt. A hotel nem okozott csalódást számunkra. A szobák \"jól\" felszereltek voltak: Ízlésesen berendezett, a fürdőszoba is kiváltotta a megelégedésünket. Továbbá állítható hőszabályzó van- decemberben- erre szükség is volt, mivel eléggé fázós vagyok, de mindig be tudtam állítani az optimális hőmérsékletre a szoba levegőjét. A szálloda fürdőkomplexumával kifejezetten meg voltunk elégedve. Található benne egy úszómedence, két gyógymedence és egy élménymedencének mondható medence, amelynek szabadtéri része is van. Szaunák is állnak a rendelkezésre, finn szauna, infra szauna, gőzkamra, sókamra stb. Csak ajánlani tudom, hogy a szaunázás után mártózzunk egyet az úszómedencébe, mivel üdítő élmény! (Nekem a Kneipp medence túl hideg volt:) ) Amivel talán kevésbé voltunk megelégedve, az az ételválaszték volt, bár így is találtunk mindig valamit, amit fogyaszthattunk a reggelik és a vacsorák alkalmával. Mi ajándék masszázst is kaptunk, ez is hozzájárult, hogy kellemesen és pihentetően tudjuk eltölteni a hétvégét. Összességében meg vagyok elégedve a hotellel, úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom, és remélem, hogy majd még eljutunk ide idén is! |
||
|
dtunde_aniko
2010-01-24 13:29
Amennyiben valaki csendes környezetben szeretne kikapcsolódni, választhatja ezt a szállodát. A személyzet figyelmes, az építmény igényes kivitelezésű, a konyhája nagyon jó, bőséges és izletes a föztjük. Talán pincérből van kevés, mert bizony nem tudják időben elszedni a koszos tányérokat. A vacsoránál élő zene szól, igaz néha túl hangosan. A rend és tisztaság jellemzi az épületet és a szobákat. A szobák tágasak, világosak, szép nagy erkéllyel. Amivel nem találkoztam sehol a világon Dél-Afrikától Japánig: a fürdőszobában olyan magasra szerelték a WC kagylót, hogy amikor ráültem a lábaim nem érték a padlót. Szerintem valami kezdő szerelőre bizták ezt a munkát. Gondolom rájöttek a tévedésre ezért egy kis fellépőt ie elhelyeztek a kagyló alá. A masszöröknek jó kezük van, érdemes élni a lehetőséggel. A víz minden medencékben tiszta és cserélik is. A szaunák a gőzkabin (ez inkább gyenge ködkabin!)kivételével jók, csak kevés van belőllük. A Naturista feliratot leszerelhetővé kellene tenni, mert olykor egész nap ott áll üressen, a másikok meg túlzsúfoltak. A szálloda tervezőjének róható fel a medencék mérete és közelsége, a kevés pihenőhely, és áltatában a wellness résznek a szükre szabása. Amennyiben tele a szálloda, akkor bizony nagyon zsúfolt ez a rész. A sókamrában nem érezni a sós levegőt, a sótéglák még nem oldodnak kellőképpen, valami hiányzik itt is.Talán az étterem helyén is fürdő részt kellett volna kialakítani, akkor talán megfelelő teret biztosítottak volna a fürdőzéshez. A konferencia termek megfelelnének étteremnek, a konferenciaturizmus amúgy is hanyatlik. A fenti hiányosságok mellett is ajánlani tudom e hotelt, mert pihenésre, kikapcsolódásra nagyon alkalmas. neje, 2009. december 7 |
||
|
dtunde_aniko
Üdv! Kb.90 % ig egyetértek a fentiekkel.Nekem az ételek minősége azért nem volt 100%-os. A reggelinél nem volt gond, de a vacsoránál több fogás is izetlen volt,van ami langyos de inkább hideg és rágós volt. De mivel tényleg volt miből válogatni, igy találtam meleg-jóizű-nem rágós főételt, igy nem volt gáz.De az idei wellneshétvégés félpanziókhoz hasonlitva ez a sereghajtó(Silver hotel, Hajduszoboszló:100%? Galyatető:100%) üdv:Imi |
||
|
dtunde_aniko
Kedves Pihenésre vágyók! Eltöltöttünk pár napot ebben a szép hotelben. Megérkezésünkkor nem találtunk parkolóhelyet a sok vendég miatt. A medencék zsúfolásig tele voltak, vacsora után szerettünk volna még fürdeni, de sajnos megdöbbenve tapasztaltuk, hogy a két gyógyvizes medencéből leeresztették a vizet, épp fertőtlenítették. A jacuzzis medence vize pedig nem volt 30-32 C fokos, ahogy azt kiírták, csak dideregtünk a vizben. A jégbarlang, gőzkabin egyáltalán nem működött, várták a szerelőt. A sőkamra is hol működött, hol nem, elektromos kontakt hiba miatt, várták a szerelőt. Vacsoránál több fogás íztelen volt, a pincérek kedvesek, udvariasak voltak. A szoba tiszta és tágas, de az ágy nagyon kényelmetlen volt.Egy sima heverő tetején egy matrac volt elhelyezve, ami besüllyedt, mint egy teknő. A masszázs és kozmetikai kezelés igazi felfrissülést nyújtott. A hotel csendes, nyugodt környezetben terül el, a hiányosságok ellenére kikapcsolódásra tudjuk ajánlani ezt a hotelt. |
||
|
dobosimre
2009-11-02 21:04
Véleményeket, észrevételt szeretnék kéri a Balneo hotelről Zsórifürdőről. |
||
|
akosz.akosz
2009-06-07 17:57
Sziasztok! Zsóri-fürdőre nyugodtan menjetek el de tényleg csak nyáron érdemes. Ha szezonon kivül mentek akkor a 4 csillagos BALNEO HOTEL ZSÓRIT ajánlom. A szálloda NAGYON SZÉP. Kényelmes tágas szobák minden igényt kielégitő wellness részleg. Ez a szálloda sajnos annak ellenére, hogy szuper jó minden tekintetben bennünk nagyon rossz emléket hagyott. A nyitási akcióra mentünk 3 házaspárral együtt és az egyik házaspár férfi tagja akivel hosszu évek barátsága füzött össze a harmadik nap reggelén meghalt /infarctus/ Ezért mi megfogadtuk, hogyí soha többé nem megyünk oda. De nektek tudom ajánlani biztos, hogy nem csalódtok benne. Úszómedence- élménymedence ami kint a szabadban folytatódik és 2 gyógyvizes medencéje van. A konyhája minden elismerést megérdemel. Az étlapon szerepel a hagyományos és a reform konyha bőséges választéka. A személyzet magatartása kifogástalan. MENJETEK! Márta! Tényleg készülünk julius első hetében Mosonmagyaróvárra jó lenne friss infót hallani róla. Lehet, hogy találkozunk? Üdv. Akosz |
||
|
jakabjuli
2009-06-06 23:20
Üdvüzlet Mindenkinek! (csak-csak bővül a visszajelzők száma, ezért pedig ÓRIÁSI KÖSZÖNET AZOKNAK , AKIK EZT MEGTESZIK, MOST NEKED PUPI! Kedves Pupi! Örültem részletes visszajelzésednek, de nagyon sajnálom, hogy a Hajnal Hotellel így jártatok! Viszont,- írásod alapján,- megdöbbent és riaszt a híres Zsóry-fürdő jelenlegi állapota! Szerettem volna kirándulással összekötni a városi fürdőt, de így lehet, hogy hanyagolom. Mi február elején voltunk Zsóry-fürdőn, de nem voltunk bent a városifürdőben,igaz az új, tőle nem messze található abszolút új Hotelben (írhatom, mert itt ezen a honlapon is hirdették az akkori novembertől tartó nyitási akciójukat, annyira jó volt csoda, jó mert hideg volt és a thermál medencéből ki is lehetett menni-gyalogolni, mert nagyon kevesen voltak, wellness is kiváló, és az étkek, no az is pazar,: "Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness"-ben), most nekem nagyon drága a hotel, igaz csupa kulturális programmal kötik össze, odajönnek az előadók a szállodába) Ha lesz kedvezőbb áraik, vagy megtehetitek, próbáljátok ki!!! ÜDV: JULI |
||
Oldalak: | 1 |
Top 20