Telefonszámaink munkaidőben: (30)508-3266 vagy (30)530-0756

Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció

Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

ktunde17 2010-09-16 08:05

3 éjszakát töltöttünk a szállodában. Érdemes volt ezért több száz kilométert megtennünk. Tömören jellemezve : kedves, segítőkész személyzet, rend, tisztaság,finom és bőséges kaja, kitűnő programok, klassz wellness részleg. A szálló vendégeként " Smink nélkül" programsorozat egyikébe csöppentünk, mely felejthetetlen élmény számunkra. A hotelt mindenkinek ajánlom. A szálloda vezetésnek mindezért köszönet. Érezhető az igyekezet, a hozzáértés, csak így tovább !!!

ktunde17 2010-09-16 08:05

Tegnap érkeztünk haza, és már ma el akartam mondani, hogy mennyire jól éreztük magunkat. A szálloda ugyan régi, de tiszta, izléses, az ételek finomak, a személyzet csillagos ötös. Az árak békebeliek, a város és a nevezetességei gyönyörüek. Érdemes időt szakitani és megnézni a könyvtárat, a kincstárat is a paprikás neveztességek mellett. Az biztos hogy nem egyenszálloda. Mindenkinek ajánlom.

timi66 2009-06-28 15:30

Köszönöm a tanácsaidat kedves jakabjuli! Utánajárok a dolgoknak!

jakabjuli 2009-06-28 13:24

Bocsánat Kedves Timi66! Elnéztem a kérdésedet: NEM ; arról érdeklődtél járt-e valaki közülünk ebben a hotelben? HANEM: "Foglalt már valaki szállást ezen a weboldalon keresztül a Hotel Kalocsába? Mi a véleményetek?" A hotelről való információ az és jó, amit az előző szakaszban olvashattál=4.old-2009-05-22 bejegyzésem. Hogy itt foglaltam-e arra nem esküszöm meg. Mégegyszer bocs!! Üdv: JULI

jakabjuli 2009-06-28 10:13

Szia "timi66" Bár az tapasztalataim nem az ideiek, de azt kérdezed Járt-e valaki ebben a hotelben. Ha visszamész a 4.oldalra és 2009-05-22-én leírt tapasztalataimat /jakabjuli-név/ megnézed, akkor egy kis segítséget onnan is nyerhetsz. Nekem nagyon sokat jelent és sok ötletet kapok, ha visszalépek az előző oldalakra. Igaz nem mindig friss tapasztalatokat látunk, de az elsőn,-éppen amelyiken vagyunk sem biztos, hogy frissek az infók. Ajánlom a leírtakat sok szeretettel: Neked és Fórumozó Társainknak is! Üdv: JULI

timi66 2009-06-27 22:29

Sziasztok! Foglalt már valaki szállást ezen a weboldalon keresztül a Hotel Kalocsába? Mi a véleményetek?

Deák Marcsi 2009-06-11 00:00

Sziasztok!Szeretném megkérdezni olyan embertől aki volt már ebben a Hotelben vagy hallott róla,hogy milyen maga a Hotel,a szállás,stb.!Sürgősen szeretnék választ kapni ha lehet!!!Előre is köszönöm.Üdv:Kopácsi Péter

Deák Marcsi 2009-06-11 00:00

Szia Péter! Érdeklődnék, hogy végül voltál itt és mik a tapasztalataid? Családommal rövid nyaralást tervezünk ide. Köszi Marcsi

jakabjuli 2009-05-22 19:23

Kpeter74! Azt hiszem szórakozik velem az infó! Tegnap megpróbáltam nem hosszan, de részletesen véleményt nyilvánítani, de a rendben gomb megnyomása után mégsem jelenítette meg ez az oldal, pedig új témaként írtam!!! Megpróbálom rövidebben! Fantasztikus egy szálloda az ezer éves magyar város főterén! Régi stílus modern tartozékokkal, szép szobákkal, éteremmel. Nem nagy, de megfelelő wellnessrészleg nagy tisztasággal az épület pinceszintjén. Klassz félpanzióval (reggeli), de a vacsorát élőzenével a hotel kertjében szolgálták fel minden nap (ja! 3éj/ 4 napot töltöttünk tavaly előtt) Felsorolhatatlan ételválasztékkal leves, egyéb előétel, főétel és desszert tekintetében egyaránt + gyümölcsök garmadával! Az ínyencségeket már ne is említsem! Érdeklődjetek mert mi nyáron voltunk és szerveztek hajókázást, igény szerint kirándulást a Gemenci term véd. területre. Máltán lehet büszke a szálloda a kiváló magyar vendéglátására! A város látni valói + hab a tortán. Csak ajánlani tudom! Üdv: Juli!

Korall 2009-02-25 15:54

Sziasztok! Szeretnék infot a fennt nevezett szállodáról. Volt már valaki ott? Köszi a segítséget előre is.

marcsi82 2009-02-03 13:46

Kalocsával és wellnessével valakinek élménye?

marcsi82 2009-02-03 13:46

Élménymedencéjük jó meleg és mérete is jó,külső és belső jacuzzijuk is van, gőzkabin, szauna és csobbanó medence,fitnessterem is van. Masszázsra is befizettünk, ühyesek a masszörök.De nem egy óriási Galya vagy Lővér féle wellnesst kell elképzelni, de persze itt az ár is kedvezöbb...

Kiraly Judit 2008-07-23 21:46

Volt már valaki a Hotel Kalocsa-ban?Érdekelne hogy milyen véleményetek van róla.

Kiraly Judit 2008-07-23 21:46

Szia ,most jöttem haza a barátaimmal voltam,remek a kiszolgálás,figyelmes és körültekintő személyzet,mindenkinek ajánlom!a Hotel Kalocsa isteni .

Allmann Zsuzsanna 2008-02-29 20:06

Sziasztok! A Hotel Kalocsáról szeretnék érdeklődni, kinek milyen tapsztalata van a szállodáról?? Ajánlott?? Köszönettel várom az információkat!

Allmann Zsuzsanna 2008-02-29 20:06

Szia! Bátran merem ajánlani aHotel Kalocsát. A kiszolgálás, a kaja, a wellness rész tökéletes. Zs.

mammy2 2007-10-22 16:06

Sziasztok! Volt valaki már közületek Kalocsán a Wellnes Hotelben? Szeretnék a honlapjánál egy kicsit bővebbet tudni, de olyantól aki már járt ott és nem a személyzettől. Köszi

Dudi 2007-09-01 12:10

Családommal a Wellness Hotel Kalocsába, készülünk nyaralni, két kicsi gyerekkel, eddig még nem jártunk ott, nem is hallottunk róla semmit, de ha bárkinek van személyes tapasztalata, nagyon megköszönném!

Szia! Én most voltam párommal 4 napot a Hotel Kalocsában. A személyzet rendkívül kedves és udvarias. A fürdőszoba gyönyörű volt,a szoba pedig átlagos. A kaja isteni,bőséges. Szerencsére volt élő zenés,gyertyafényes vacsora is.:) A medence,pezsgőfürdő,szauna nem nagy,de mi nyár közepén is többször voltunk úgy lent a wellness részlegben,hogy senki más nem volt. Egyszerre max. 3 család. Összességében nekünk nagyon tetszett...:) és az ára is nagyon kedvező volt.

Barátokkal voltunk júniusban a Hotel Kalocsában Csodás hétköznapok akció keretében 3 napot. Tényleg csodás volt, rengeteg kultúrális nézni való van a városban, mivel érseki város, a szálloda egyszerű, tiszta, az ott dolgozók igen kedvesek, félpanzióra semmi kifogás nem lehet, finom, ízletesek az ételek és bőségesek is. A wellness részleg viszont nagyon kicsi, ha sokan vannak az már nem kényelmes senkinek, csak ez az egy pobléma volt, egyébként király volt minden.

Oldalak:
1