Fórum
Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció
Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.
|
bogoka
2009-02-05 12:27
Tudna- e valaki a hévízi Hotel Spa-ról valami tapasztalatot írni. Még nem voltunk, nem tudom mi várható? |
||
|
bogoka
2009-02-05 12:27
Kicsit lejjebb írtam a Hotel Spa-ról. "szeretném, ha segítenétek" címszó alatt. |
||
|
bogoka
2009-01-29 12:11
Héviz Spa és Wellness Hotel Fitt. Mi a vélemény róla? A jót és a rosszat is szeretném ha megosztanátok velem.Jó fürdőzést mindenkinek:cila1 |
||
|
bogoka
Kedves Cila1! Mi tavaly május végén, voltunk a Spa-ban, akkor még Hotel Hetes Ház volt neve. |
||
|
bogoka
Bogoka! Örülök,hogy válaszoltál, mostmár el is ment a kedvem a szállótól.Az ajánlatuk nem igy szólt.Akkor hova menjünk Hévizen,, ami ár-érték arányba megfizethető? Üdv Cila1 |
||
|
bogoka
Két különböző !!!Ne keverjétek a HOTEl HETEST, (most Spa Hévíz,ami a kórház szomszédságában van, és a Spa és Wellness Hotel Fittet. Az utóbbit tavaly újították fel. Spa & Wellness Hotel Fit**** H-8380 Hévíz, Kossuth Lajos u. 76. Az előbbivel kapcsolatosan osztom bogoka véleményét,az utóbbiban viszont még nem jártunk, de barátok dicsérték. HÉVIZ WELLNESS HOTELEK: NaturMed Hotel Carbona**** HOTEL EURÓPA FIT ****superior Spa & Wellness Hotel Fit**** , Hévíz Danubius Health Spa Resort Aqua |
||
|
bogoka
Cila1. :Ár és érték arányában nekünk Hévízen a Hotel Palota a kedvenc, bőséges büféreggelivel és büfévacsorával,valamint jó a wellness részlege is nagyon,és központban van, mindenhez közel. |
||
|
bogoka
Én a Spa Hévízről /volt Hetes Ház/ írtam rossz tapasztalatokat, ne haragudj, ha félreértettem valamit. A Hotel Fittről sajnos nem tudok semmit. A Hotel Palotát nagyon dícsérték az ismerőseim, én csak kívülrl láttam, nagyon szép. Üdv |
||
Oldalak: | 1 |
Top 20