Telefonszámaink munkaidőben: (30)508-3266 vagy (30)530-0756

Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció

Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

bogoka 2009-02-05 12:27

Tudna- e valaki a hévízi Hotel Spa-ról valami tapasztalatot írni. Még nem voltunk, nem tudom mi várható?

bogoka 2009-02-05 12:27

Kicsit lejjebb írtam a Hotel Spa-ról. "szeretném, ha segítenétek" címszó alatt.

bogoka 2009-01-29 12:11

Héviz Spa és Wellness Hotel Fitt. Mi a vélemény róla? A jót és a rosszat is szeretném ha megosztanátok velem.Jó fürdőzést mindenkinek:cila1

Kedves Cila1! Mi tavaly május végén, voltunk a Spa-ban, akkor még Hotel Hetes Ház volt neve.

Spa & Wellness Hotel Fit****, Hévíz      Jelenlegi Wellness akciók Héviz  Héviz wellness  Héviz

Először is, nem azt a szobát kaptuk, amit eredetileg lefoglaltak nekünk, az eredeti erkélyes lett volna. Másodszor, a menüválasztásos vacsoránál mondta a pincér, hogy mit fogunk kapni vacsorára, azt nem tudom, hogy ki választotta ki helyettünk, mert mi még az étlappal sem találkoztunk. Egy medence van, egy finn és egy infraszauna. Inkább német nyelvterületről vannak vendégek, abból is az idősebb korosztály. 

A Fittről nem tudok semmit.

Bogoka! Örülök,hogy válaszoltál, mostmár el is ment a kedvem a szállótól.Az ajánlatuk nem igy szólt.Akkor hova menjünk Hévizen,, ami ár-érték arányba megfizethető? Üdv Cila1

Két különböző !!!Ne keverjétek a HOTEl HETEST,  (most Spa Hévíz,ami a kórház szomszédságában van, és a Spa és Wellness Hotel Fittet.   Az utóbbit tavaly újították fel.  Spa & Wellness Hotel Fit**** H-8380 Hévíz, Kossuth Lajos u. 76.  Az előbbivel kapcsolatosan osztom bogoka véleményét,az utóbbiban viszont még nem jártunk, de barátok dicsérték.

HÉVIZ WELLNESS HOTELEK: 

NaturMed Hotel Carbona****     HOTEL EURÓPA FIT ****superior     Spa & Wellness Hotel Fit**** , Hévíz    Danubius Health Spa Resort Aqua 

Cila1. :Ár és érték arányában nekünk Hévízen a Hotel Palota a kedvenc, bőséges büféreggelivel és büfévacsorával,valamint jó a wellness részlege is nagyon,és központban van,  mindenhez közel.   

Bövebb Infok:   Palace Hotel**** , Héviz   Wellness akciók Héviz hotel PALACE   

Én a Spa Hévízről /volt Hetes Ház/ írtam rossz tapasztalatokat, ne haragudj, ha félreértettem valamit. A Hotel Fittről sajnos nem tudok semmit. A Hotel Palotát nagyon dícsérték az ismerőseim, én csak kívülrl láttam, nagyon szép. Üdv

Oldalak:
1