Fórum
Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció
Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.
|
pupek jutka
2009-11-27 17:47
Sziasztok ! Ígértem , hogy beszámolok az őszi pihenésünkről . Kb 5 voltunk a Hévízi Danubius hotelben , és már ugyan írtam róla mindíg mikor vissza jöttünk, de most is csak legekben tudok írni !!! Az előre foglalt ídőpontra nagyon beteg lettem félve hívtam fel a szállodát , hogy lemondjam ezt az ídőpontot illetve egy héttel később foglaljak . Nagyon kedvesen közölte a recepcios , hogy ez legyen a legkevesebb / semmiféle ködbér szóba sem jött , pedíg a foglalási feltételekben benne volt / inkább igyekezzek meg gyogyulni . Csak az a bibi , hogy tóra néző szobát / ide kértem az első foglalásnál / már nem tud adni . Na mondtam ez most a legkevésbé sem érdekel fő , hogy tudunk menni egy hét múlva . Mikor meg érkeztünk a recepcios hölgy közölte , hogy mégis lett a megszokott oldalra szobánk , és útolagos engedelmemmel át írta a szoba foglalást ! Annyira jól esett !!!! Na ezt még fokozta , hogy a szobában egy tál sütike volt bekészítve , na itt volt az hogy majd el olvadtam . Egy kis figyelmesség és a vendég máris HEPI !! A szobák szépek , nagyon tiszták, a wellness csúcs, a kaja isteni !!! Na szóval nekem ez a szálloda csillagos 5 !!! |
||||
|
mannyan
2009-06-23 17:48
Sziasztok, Tud valaki a fenti két szállodáról vmi infót adni? Előre is köszi: Mariann |
||||
|
mannyan
2009-06-23 17:48
Azt elfelejtettem irni, hogy a Hévizi szállodáról szeretnék infót! Köszi |
||||
|
pingvin
2008-11-26 11:03
sziasztok Hévíz danubius health spa szeretnék többet tudni róla.remélem valaki volt már köszönöm |
||||
|
pingvin
2008-11-26 11:03
Hévizen 2 Danubius Helth Spa szálloda is van. Aqua**** és a Héviz****+. Nem tudom,h. melyikre gondolsz, Én az Aquat ismerem személyesn, de szerintem ugyan az a kat. a Héviz is.Az aquabanb az a jó,h. all inclusive ellátás van, annyit ehetsz ihatsz ennek keretén belül, amennyit akarsz. Persze vannak fizetős italok is, arra rá kell kérdezni,h.tudd,h. mi az all. inc, része és mi nem. Árban is jobb mint a Héviz... nagyon jó a wellness részleg, elég nagy ahoz,h. ne legyen tul zsufolt. |
||||
|
marcsi82
2008-11-04 13:59
Járt Valaki ebben a szállodában?Mi februárban mennénk házassági évfordulót+születésnapot ünnepelni.Várom a véleményeket köszi Vica |
||||
|
marcsi82
2008-11-04 13:59
lenyügöző szálloda, város központjában van csak 500 m re a hévizi nagyfürdőtöl.. mi igazából át sem mentünk a fürdőbe, mert annyira nagy fürdőrészlege van a szállodának, h. fölösleges...iszonyatosan jó a wellness részlege. Szobánk nagyon szép volt, pont a tóra nézett. Ha valahova az ember visszavágyik, akkor ez az a hely. |
||||
|
Rozsa
2008-10-17 13:27
Szeretnék segítséget a döntésben. Hévizre szeretnék menni barátnömmel. Dilemma: Hotel Europa Fit vagy Danubius HSR? Nem csupán az étkezés szemszgéből, inkább a szolgáltatások, szorakozási lehetőségek, stb. Köszi Rozália |
||||
|
Rozsa
2008-10-17 13:27
Szia Rozália, Szerintem a DHSR Aqua. Több medence van, és nagyon szép a kert. Ugy tudom a DHSR-nek van saját zeneraka is, és este élő zene van a vacsihoz.. de lehet hogy az csak szombaton... |
||||
|
szülinap
2008-03-12 12:14
Szeretnék véleményeket olvasni a hévízi Danubius szállodákról,melyik a jobb szerintetek,hol jobb a "pancsoló" |
||||
|
szülinap
Hévíz: Egyértelmüen a Danubius health Spá-t / Thermál hotel Hévíz/ Mi már 2x voltunk de már le van foglalva Május 1-re. A " pancsoló" szuper mindent megtalálsz !! A kaja is ízletes és bőséges egyszóval szuper minden!! |
||||
|
szülinap
köszi, nagy segítség volt a döntésben! Ha félpanziót foglalunk,azért ott tudunk ebédelni valahol-nem aranyárért? Az italfogyasztás(üdítő) ugye nincs benne a vacsorába? Az új élményrész üzemel áprilisban Vagy csak "jóidőben"? |
||||
|
szülinap
Hévíz: Ebédelni van lehetőség a szállodában nem olyan vészes /2főre egytálétel kb. 3000 / de kisétálhatsz rengeteg étterem van és még jól is esik egy séta. Az ital elég húzós nincs benne az árban de kérhetsz egy kancsó vízet nem ciki mi is ezt tettük annál is inkább mert csak ez oltja a szomjat /nekem/ Az élmény medence egész évben üzemel !!! /fütött/ És nefeledjétek el a kinti rönkszaunát ahol pénteken du. és vasárnap de. szauna-show-van ami számomra nagy élmény volt!!Ha ide mentek majd kérlek írj egy pársort hogy milyen volt? Hogy én vagyok oda a szállodáért vagy jó volt Nektek is. Üdv.Jucus |
||||
|
szülinap
Most foglaltam le a hévízi Danubius health Spa szállodában a szobát!Nagyon kedvesen informáltak mindenről, Szerintem még van húsvétra is helyük!
|
||||
Oldalak: | 1 |
Top 20