Fórum
Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció
Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.
|
P.IMI
2009-05-04 11:16
SZIASZTOK! VOLT VALAKI AZ ALMÚLT ÉVBEN A SILVERBEN HAJDUSZOBOSZLÓN? KB.2 ÉVE VOLTUNK MINDEN SZÉP ÉS JÓ VOLT,KIVÉVE AZ EBÉD AZT SAJNOS LEKELETT MONDANI OLYAN ROSSZ VOLT,NEM MI VOLTUNK AZ EGGYETLEN AKI LEMONDTA,VÁLTOZOTT MÁR AKI TUDJA IRJON.további szép napot.icamama |
||||
|
P.IMI
2009-05-04 11:16
Üdv! December végén voltunk a SILVER-ben a barátnőmmel, félpanzióban.Mindketten nagyon elégedettek voltunk, minden friss és jóizű volt (szakács vagyok egy 1.osztályú étteremben, tehát kritikus szemmel néztem a dolgokat, hibát így sem találtam...)ui: bocs a késői válaszért, 5 perce regisztráltam... IMI |
||||
|
Rozsa
2008-08-29 13:31
Szeptemberben eltöltünk ott egy hétvégét a férjemmel, egy céges rendezvény keretein belül. Szeretném tudni mire számítsunk, jó véleményetek van-e róla???Köszönöm! |
||||
Rozsa
2008-08-29 13:31
Szia Szilvi, a hotel 2 épületböl áll, szép és igényes. Minden van. Legjobb a házi parasztkolbász. de volt sok halféle és gyümölcs is. Szerintem mindenki megtalálja amit szeret. nekem tetszett. |
||||
|
Rozsa
2008-07-15 16:53
Sziasztok, Járt már valaki a hajdúszoboszlói hotel silverben? Mi 1 éves gyerekkel szeretnénk menni, tudni szeretném előtte, hogy mik a tapasztalatok. köszi. az előbb rossz témával ment... bocsi |
||||
|
Rozsa
2008-07-15 16:53
Szia, mi voltunk. Van kicsi gyereknek napernyös pancsoló, klassz napágyak, medencék. Nagyon sok gyerek volt. Jó lesz nektek.... üdv.
HAJDÚSZOBOSZLÓ GYÓGYFÜRDŐ HAJDÚSZOBOSZLÓ HAJDÚSZOBOSZLÓ SZÁLLÁS HAJDÚSZOBOSZLÓ WELLNESS HAJDÚSZOBOSZLÓ ÜDÜLÉS SZÁLLÁS HAJDÚSZOBOSZLÓ |
||||
|
KALMÁR ERIKA
2008-03-24 21:04
Sziasztok! Azt szeretném megtudni,hogy volt-e már valaki a Hotel Silverben amióta lefedték a külső medencéket.Ha igen akkor milyen és érdemes-e elmenni egy hosszú hétvégére? Köszi |
||||
Oldalak: | 1 |
Top 20