Telefonszámaink munkaidőben: (30)508-3266 vagy (30)530-0756

Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció

Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

P.IMI 2009-05-04 11:16

SZIASZTOK! VOLT VALAKI AZ ALMÚLT ÉVBEN A SILVERBEN HAJDUSZOBOSZLÓN? KB.2 ÉVE VOLTUNK MINDEN SZÉP ÉS JÓ VOLT,KIVÉVE AZ EBÉD AZT SAJNOS LEKELETT MONDANI OLYAN ROSSZ VOLT,NEM MI VOLTUNK AZ EGGYETLEN AKI LEMONDTA,VÁLTOZOTT MÁR AKI TUDJA IRJON.további szép napot.icamama

P.IMI 2009-05-04 11:16

Üdv! December végén voltunk a SILVER-ben a barátnőmmel, félpanzióban.Mindketten nagyon elégedettek voltunk, minden friss és jóizű volt (szakács vagyok egy 1.osztályú étteremben, tehát kritikus szemmel néztem a dolgokat, hibát így sem találtam...)ui: bocs a késői válaszért, 5 perce regisztráltam... IMI

Rozsa 2008-08-29 13:31

Szeptemberben eltöltünk ott egy hétvégét a férjemmel, egy céges rendezvény keretein belül. Szeretném tudni mire számítsunk, jó véleményetek van-e róla???Köszönöm!

Rozsa 2008-08-29 13:31

Hajdúszoboszló wellness hotel SILVER  Hajdúszoboszló wellness hotel SILVER Hajdúszoboszló wellness hotel SILVER

INFO:   Hajdúszoboszló 
Nyaralás üdülési csekkel  
Hajdúszoboszló Üdülési
csekk elfogadó hely

Hajdúszoboszló Akciós árak  
Hajdúszoboszló szállodák 
Hajdúszoboszló szállás  
Hajdúszoboszló wellness hétvége  
Last minute wellness   Hajdúszoboszló  Wellness akciók Hajdúszoboszló 

Szia Szilvi, a hotel 2 épületböl áll, szép és igényes.

Az egyiknek saját strandja van, medencékkel, a másik, uj épületnek viszont jobbak az élménymedencéi.   Szabadon lehet átmenni bármelyik épületbe. Ha hüvös van, akkor a termál jobb, ha kánikula, akkor a strand rész jobb. A koktélok fantasztikusak, de elég drágák, plusz a miénket még borsosan elszámolták. A parkoló is 2.ooo Ft volt naponta.. huh.. az ételek nagyon jók.

Minden van. Legjobb a házi parasztkolbász. de volt sok halféle és gyümölcs is. Szerintem mindenki megtalálja amit szeret. nekem tetszett.

Rozsa 2008-07-15 16:53

Sziasztok, Járt már valaki a hajdúszoboszlói hotel silverben? Mi 1 éves gyerekkel szeretnénk menni, tudni szeretném előtte, hogy mik a tapasztalatok. köszi. az előbb rossz témával ment... bocsi

Rozsa 2008-07-15 16:53

Szia, mi voltunk. Van kicsi gyereknek napernyös pancsoló, klassz napágyak, medencék. Nagyon sok gyerek volt. Jó lesz nektek.... üdv.

Hajdúszoboszló wellness szálloda - hotel Silver külső élménymedence Hotel SILVER hajdúszoboszló wellness szálloda - wellness hétvége - wellness akciók Hotel SILVER hajdúszoboszló wellness szálloda - wellness hétvége - wellness akciók

HAJDÚSZOBOSZLÓ GYÓGYFÜRDŐ   HAJDÚSZOBOSZLÓ   HAJDÚSZOBOSZLÓ SZÁLLÁS 
HAJDÚSZOBOSZLÓ WELLNESS    HAJDÚSZOBOSZLÓ ÜDÜLÉS  SZÁLLÁS HAJDÚSZOBOSZLÓ

KALMÁR ERIKA 2008-03-24 21:04

Sziasztok! Azt szeretném megtudni,hogy volt-e már valaki a Hotel Silverben amióta lefedték a külső medencéket.Ha igen akkor milyen és érdemes-e elmenni egy hosszú hétvégére? Köszi

Oldalak:
1