Fórum
Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció
Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.
|
khenrik
2012-04-17 06:30
Érdekelne, hogy milyenek a szobák tényleges színvonala (superior szoba), valamint maga a hotel. |
||||
|
Érd
2010-12-31 14:48
Üdv. Mindenkinek ! Tegnap jöttünk haza Galyatetőröl. Mindenkinek ajánlani tudom. A panoráma felejthetetetlen,szó szerint a felhők fölött voltunk. Szikrázó napsütés,havas táj... A személyzet rendkivül udvarias,az ellátás finom,a wellness csodás , különösen a kerti bioszauna. A foglalás gyors és zökkenőmentes volt. Üdv. Józsi |
||||
|
zkata1
2010-10-03 18:34
Nagyon jól sikerült hétvégét töltöttünk itt el, mindenkinek nagyon ajánlom, a szobák és a wellnes részleg is nagyon megfelelő, mi babával voltunk és minden rendben volt. A személyzet nagyon rendes és segítőkész volt, elismerésem nekik. A félpanziós ellátás is nagyon bőséges volt. üdv. Kata |
||||
|
eraama
2009-08-20 09:34
Helló mindenki! A véleményetekre volnék kíváncsi erről a hotelről. 2 gyerekkel mennénk oda nyaralni, túrázni, wellnesselni. Jó 5-let? |
||||
|
eraama
|
||||
|
eraama
Sziasztok!Egyedül mennék a környékre kerékpártúrára,szeretnék véleményeket kérni a lehetőségekről, tapasztalatokról!Köszi mindenkinek! |
||||
|
Rozsa
2008-11-15 20:39
Sziasztok! Olyan kisgyermekes családot keresünk akik már bejelentkeztek a decemberi wellnes hétvégére, esetleges kapcsolatfelvétel, illetve tartalmas időtöltés céljából.Mi fiatalos negyvenes házaspár vagyunk 5 és fél éves kisfiúval. |
||||
|
Rozsa
2008-11-15 20:39
Szia, A Galyában a recepció mellet van 1 X-box szoba, tele van mindig gyerekkel. Mi a 14 éves lányunkat alig tudtuk kihivni. ott 5 perc alatt a gyerekek összebarátkoznak. Szóval, gyorsan lesz barátotok. mi is jövünk... csak már nagyok a gyerekek.. :-) |
||||
|
pingvin
2008-11-04 13:51
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,volt e már valaki pár napot Mátrában? Ha igen legyen olyan szíves és meséljen milyen volt és melyik szállást tudja ajánlani! Előre is köszi! Üdv.:sati91 |
||||
|
pingvin
2008-11-04 13:51
Szia,
Én Voltam a Mátrában egy csapatépitőn a hunguest Grandhotel Galyaban, ez egy nagyon jó 4*os szálloda, nagyon omoly wellness részleggel, minden igényt kielégit...svédasztalos reggeli és vacsora hihetetlenül bőséges és irtó finom volt minden... én ezt minden képpen ajánlom. |
||||
|
jzsigo
2008-10-18 18:28
Sziasztok!Volt-e valaki wellneszelni Galyatetőn, s ha igen, milyen?Köszi jutka |
||||
|
jzsigo
Szia! Ez engem is érdekelne, nagyon szépeket írnak róla! |
||||
|
jzsigo
Én csak a legjobbakat mondhatom. Kétgyerekkel voltunk a nyáron, pazar volt. Gyönyörű időt fogtunk ki, de a szoba is csodálatos volt, a kaja is, a wellness pedig pazar. Mindez 1000 méter magasan csodszép panorámával. Megyünk vissza! Szívből ajánlom; a barátaink meglátogattak bennünket itt fenn, és a következő héten már ők is itt üdültek.... |
||||
|
kkornel2
2008-08-15 14:32
Sziasztok! Mindenkinek nagyon ajánlom a szállodát! Óriásit pihentem, bármikor visszamennék szívesen, főleg pici babával menjetek! |
||||
|
fsoltesz_erzsebet
2008-07-31 20:59
Köszi az infot Edit, nem baj, ha nem túl nagy a nyüzsgés Galyatetőn, mivel szörnyen fáradtak vagyunk és valódi pihenésre vágyunk. Ha jó a kaja és a welness, már remélem sikerül egy kicsit kikapcsolni. Szia: Zsóka |
||||
|
MAGYAR EDIT
2008-07-30 14:46
szia zsóka! látom érdekel galyatatő! a fűrdőháza nagyon jó ,az étel is kiváló, de a szobák nagyon kicsik:) szerintem unalmas hely! edit |
||||
|
fsoltesz_erzsebet
2008-07-28 21:08
Infokat várok Grandhotel Galya-ról. Sziasztok : Zsóka |
||||
|
sznréka
2008-05-19 08:10
Szia Rozsa! Köszi az infot. Úgy dönttünk kipróbáljuk, már kértem is árajánlatot! Remélem ti is jól fogjátok magatokat érezni! Várom a tapasztalatokat! |
||||
|
dEva14
2008-03-19 16:50
Menjetek el feltétlenül, a medence nagy, gyerekeknek is van külön. A parkról nem is beszélve tényleg tudsz pihenni velük együttm mert ott vannak veled csak nem lógnak rajtad.Tutti hely nagyon jó négycsillagos áron.
GALYATETŐ MÁTRA WELLNESS SZÁLLODÁK MÁTRA HÉTVÉGE WELLNESS AKCIÓK WELLNESS SZÁLLODÁK LAST MINUTE AJÁNLATOK wellness Akciók MÁTRA Mátra szállás Mátra Galyatető wellness Forum Wellness hotel Galya Galyatető hotel Mátra szállás Mátra szállodák |
||||
|
dEva14
2008-03-19 16:50
Valóban csodás 2 nap volt és diszkrét pihizni kirándulni lehet de tökéletes hely a gyerekekkel is.Ajánlom mindenkinek A személyzetnek minden jót, elismerésem Üdv deva |
||||
Oldalak: | 1 |
Top 20