Wellness Wellness
Telefonszámaink munkaidőben: (30)530-0756 vagy (30)508-3266

Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

motto10 2015-01-30 11:38

Négy napot töltöttünk az Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotelben. nagyon szép a szálló,jó a wellness részleg. nagyon udvarias és segítőkész,vendégbarát a személyzet és kiváló a konyha. Nagyon jól éreztük magunkat.

Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel
albertferenc 2014-12-28 13:41

Három csodás napot töltöttünk Cserkeszőlőn. Az Aqua-Spa hotelben a személyzet és a kiszolgálás is kiváló volt. A félpanzió választéka, íe és mennyisége kifogástalan. A csomag tartalmazott arc és test masszázst is, ami igencsak kellemes volt. Egyetlen hibaként, csak a külső jakuzzi esetenként alacsony hőfokát tudjuk felhozni.

Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel
aflori 2014-12-28 13:16

Dec.13-15 között három csodás napot töltöttünk a feleségemmel Cserkeszőlőn, az Aqua-Spa Hotelben.A személyzet, a kiszolgálás, a szoba kifogástalan volt.A félpanzió mind választékban, mind minőségben és mennyiségében is nagyon jó. A csomag egyéb szolgáltatásai (pl.masszázs, stb.) igazi frissítő hatásuak voltak. Kár, hogy a kültéri jacuzzi hőmérséklete néha kissé alacsony volt!

Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel
pusi 2014-12-16 21:15

Kellemes 3 napot tölthettünk a cserkeszőlői Aqua Spa Hotelben.Bungalowt választotttunk, mert első alkalommal is elnyerte tetszésünket és kényelmünket szolgálta. Köszönet jár mindenért. A gasztronómia, a wellness, a masszírozó Mártika, a manikűrös Mariann, és a kozmetikus Orsi is csak a kényelmünket fokozta. Ha tehetjük, visszamegyünk és mindenkienk ajánljuk.

bjudit156 2014-10-28 06:49

Mi most voltunk először Cserkeszőlőn az Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotelben.Egy baráti ajánlás során döntöttünk, hogy a hosszú hétvégét itt töltjük el. Nem bántuk meg, új építésű luxus apartmanban laktunk, és mint a cím is adja mintha otthon lettünk volna. Az ételek finomak voltak, üdvözlet a séfnek és mindenkinek akik ott dolgoznak azért, hogy mi pihenhessünk. A gyógyvíz kiváló, a wellness részleg úgyszintén.

ktiborne7 2014-10-26 16:02

Cserkeszőlőn negyedszer voltunk, ebből 2 alkalommal az Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotelben. Rendkívül jól éreztük magunkat és a tavasszal ismét visszatérünk egy kellemes kikapcsolódásra. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akár hosszabb időre is.

elekesne@gmail.com 2014-10-24 22:13

3 napot töltöttünk Cserkeszőlőn, és minden kifogástalan volt. Az ételek finomak voltak, a wellnes kellemes, a szoba komfortos, kedves személyzet, csak ajánlani tudom mindenkinek. Párommal voltam, és biztos megyünk még, ha kikapcsolódásra vágyunk.

Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel
scenic58 2014-10-16 18:20

Remek hétvége, finom ételek, kellemes kikapcsolódás!

Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel
dnikol012 2014-10-16 12:46

Fantasztikusan éreztük magunkat ebben a pár napban Cserkeszőlőn az AquaSpa konferencis és wellness hotelben. Nagyon kedves volt mindenki és isteniek az ételek. Ha pihenni támad kedvünk legközelebb is bizotsan ezt a hotelt választjuk. Mindenkinek bátran ajánlom.

dnikol012 2014-10-16 12:25

Fantasztikusan éreztük magunkat ebben a pár napban Cserkeszőlőn. Nagyon kedves volt mindenki és isteniek az ételek. Ha pihenni támad kedvünk legközelebb is bizotsan ezt a szállodát választjuk.

Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel
Kissneaniko 2014-10-16 11:44

Szuper hétvégét töltöttünk baráti társaságban a hotelben! A kiszolgálás, mint már többször tapasztaltuk kiváló volt! Az ételek finomak és választékosak voltak. Minden elismerésem azoknak akik ezen fáradoznak!!

Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel
scenic58 2014-10-13 20:19

Remek hétvége, finom ételek, kellemes kikapcsolódás!

TimiL2 2014-10-11 07:51

Kedves fórumozók! Lencsés Tímea vagyok, a Pannon Egyetem végzős hallgatója. Szakdolgozatomat a wellness turizmus és az egészséges táplálkozás témakörében írok. Kérlek benneteket, járuljatok hozzá a dolgozatom sikerességéhez egy kitöltéssel. A kérdőív 5 percet vesz igénybe és teljesen anonim. https://docs.google.com/forms/d/1wT1TgO-3G740kv066mQJDfhdgJEmF7_b0UiBzaNAX9g/viewform?usp=send_form Előre is köszönöm

hrobertne2 2014-07-30 11:51

Kellemes napokat töltöttünk el a szállodában, jól éreztük magunkat. Sajnos egy-két negatív élmény is volt (klíma nem működött rendesen a három szoba közül kettőben, az egyik fürdőszoba egy kicsit penészes volt). Többet vártam egy 4*-os Spa hoteltől! Ennek ellenére köszönjük! Üdvözlettel: Horváth Róbertné

Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel
medina25 2014-05-15 13:58

Mindennel elégedettek voltunk. A faház otthonos és kényelmes, az ételek finomak, a wellness kitünő. Harmadik alkalommal voltunk itt, és megyünk is még amikor csak tehetjük. Bárkinek szívesen ajánlom.

Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel
Kissneaniko 2014-05-13 10:50

Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk Cserkeszőlőn. A faház nagyon kényelmes és komfortos, ideális szálláshely. Az ételek nagyon finomak és nagy a választék. A személyzet figyelmes és segítőkész. A szolgáltatásokat amiket ajándékba kaptunk a csomagon belül, nagyon precízen és időben megkaptuk. Köszönet érte!! Csak néhány észrevétel, amin esetleg javítani lehetne, mert azt mondják az építő jellegű kritika elősegíti a további profi működést: - a wellness részleg valószínűleg, túl volt klórozva, mert nagyon érezni lehetett a kellemetlen klór szagot, - a termálvizes jakuzzi sokszor volt jóval hűvösebb, mint 38-40 fok, és a jakuzziba belépve, a csak egy lépcsőfok a fiataloknak nem, de az idősebb vendégeknek gondot jelenthet, mivel túl nagyot kell lépni (kifelé menet) és mivel a termálvíz csúszós. Ezáltal véleményem szerint nagyobb a baleset veszélye. Ezeken kívül minden szuper!!!!

klaszlone78 2014-05-04 08:59

Nagyon kellemes 3 napot töltöttünk el. Minden nagyon szép volt és a kiszolgálás is nagyon jó. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak velünk, a szállás pedig tökéletes. Még biztos visszatérünk ide.

Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel
Kissneaniko 2014-03-25 13:45

A kora tavaszi hosszú hétvégén minden igényünket kielégítette a Hotel. A finn típusú faházak otthonosa, kényelmesek és tiszták, nagyon szépen rendben tartottak. A szolgáltatások színvonalasak és korrektek voltak. Rendkívül finom és nagyon választékos volt az ételkínálat. A személyzet segítőkész és kedves!! Ha valaki úgy dönt, hogy pihenésre vágyik annak szívesen ajánlom figyelmébe az Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotelt!!! Üdv. Kissné Anikó

redit20 2014-03-12 12:28

Nagyon színvonalas hétvégében volt részünk, mindenben megfelelt az elvárásainknak. Gyönyörű, modern luxusapartmanban laktunk,tágas, tiszta és kényelmes volt. Az ételek változatosak és ízletesek voltak. A wellness részleg kiváló, nem volt zsúfolt, maximálisan élvezhető, bár az ivóvizet hiányoltuk a szauna mellől. Szép a gyógyfürdő is, bár inkább felnőtteknek ajánlott.Pici negatívum, hogy egy hétfői reggelen is elvártuk volna a "vasárnapi" ételválasztékot. Bármikor megismételnénk a hétvégét.

Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel
ledacskisslaszlo 2014-03-07 11:19

Maximálisan meg vagyok elégedve.Szép volt a szobánk,kedves volt a kiszolgálás,finomak voltak az ételek.A wellness részleg is kifogástalan,és külön jó volt,hogy üzemeltették a kinti termálvizes jakuzzit is. Mindenkinek szívesen ajánlom pihenésre,kikapcsolódásra.

Oldalak:
123