Telefonszámaink munkaidőben: (30)530-0756 vagy (30)508-3266

Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel
scenic58 2014-10-16 18:20

Remek hétvége, finom ételek, kellemes kikapcsolódás!

Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel
dnikol012 2014-10-16 12:46

Fantasztikusan éreztük magunkat ebben a pár napban Cserkeszőlőn az AquaSpa konferencis és wellness hotelben. Nagyon kedves volt mindenki és isteniek az ételek. Ha pihenni támad kedvünk legközelebb is bizotsan ezt a hotelt választjuk. Mindenkinek bátran ajánlom.

dnikol012 2014-10-16 12:25

Fantasztikusan éreztük magunkat ebben a pár napban Cserkeszőlőn. Nagyon kedves volt mindenki és isteniek az ételek. Ha pihenni támad kedvünk legközelebb is bizotsan ezt a szállodát választjuk.

Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel
Kissneaniko 2014-10-16 11:44

Szuper hétvégét töltöttünk baráti társaságban a hotelben! A kiszolgálás, mint már többször tapasztaltuk kiváló volt! Az ételek finomak és választékosak voltak. Minden elismerésem azoknak akik ezen fáradoznak!!

Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel
scenic58 2014-10-13 20:19

Remek hétvége, finom ételek, kellemes kikapcsolódás!

TimiL2 2014-10-11 07:51

Kedves fórumozók! Lencsés Tímea vagyok, a Pannon Egyetem végzős hallgatója. Szakdolgozatomat a wellness turizmus és az egészséges táplálkozás témakörében írok. Kérlek benneteket, járuljatok hozzá a dolgozatom sikerességéhez egy kitöltéssel. A kérdőív 5 percet vesz igénybe és teljesen anonim. https://docs.google.com/forms/d/1wT1TgO-3G740kv066mQJDfhdgJEmF7_b0UiBzaNAX9g/viewform?usp=send_form Előre is köszönöm

hrobertne2 2014-07-30 11:51

Kellemes napokat töltöttünk el a szállodában, jól éreztük magunkat. Sajnos egy-két negatív élmény is volt (klíma nem működött rendesen a három szoba közül kettőben, az egyik fürdőszoba egy kicsit penészes volt). Többet vártam egy 4*-os Spa hoteltől! Ennek ellenére köszönjük! Üdvözlettel: Horváth Róbertné

Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel
medina25 2014-05-15 13:58

Mindennel elégedettek voltunk. A faház otthonos és kényelmes, az ételek finomak, a wellness kitünő. Harmadik alkalommal voltunk itt, és megyünk is még amikor csak tehetjük. Bárkinek szívesen ajánlom.

Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel
Kissneaniko 2014-05-13 10:50

Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk Cserkeszőlőn. A faház nagyon kényelmes és komfortos, ideális szálláshely. Az ételek nagyon finomak és nagy a választék. A személyzet figyelmes és segítőkész. A szolgáltatásokat amiket ajándékba kaptunk a csomagon belül, nagyon precízen és időben megkaptuk. Köszönet érte!! Csak néhány észrevétel, amin esetleg javítani lehetne, mert azt mondják az építő jellegű kritika elősegíti a további profi működést: - a wellness részleg valószínűleg, túl volt klórozva, mert nagyon érezni lehetett a kellemetlen klór szagot, - a termálvizes jakuzzi sokszor volt jóval hűvösebb, mint 38-40 fok, és a jakuzziba belépve, a csak egy lépcsőfok a fiataloknak nem, de az idősebb vendégeknek gondot jelenthet, mivel túl nagyot kell lépni (kifelé menet) és mivel a termálvíz csúszós. Ezáltal véleményem szerint nagyobb a baleset veszélye. Ezeken kívül minden szuper!!!!

klaszlone78 2014-05-04 08:59

Nagyon kellemes 3 napot töltöttünk el. Minden nagyon szép volt és a kiszolgálás is nagyon jó. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak velünk, a szállás pedig tökéletes. Még biztos visszatérünk ide.

Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel
Kissneaniko 2014-03-25 13:45

A kora tavaszi hosszú hétvégén minden igényünket kielégítette a Hotel. A finn típusú faházak otthonosa, kényelmesek és tiszták, nagyon szépen rendben tartottak. A szolgáltatások színvonalasak és korrektek voltak. Rendkívül finom és nagyon választékos volt az ételkínálat. A személyzet segítőkész és kedves!! Ha valaki úgy dönt, hogy pihenésre vágyik annak szívesen ajánlom figyelmébe az Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotelt!!! Üdv. Kissné Anikó

redit20 2014-03-12 12:28

Nagyon színvonalas hétvégében volt részünk, mindenben megfelelt az elvárásainknak. Gyönyörű, modern luxusapartmanban laktunk,tágas, tiszta és kényelmes volt. Az ételek változatosak és ízletesek voltak. A wellness részleg kiváló, nem volt zsúfolt, maximálisan élvezhető, bár az ivóvizet hiányoltuk a szauna mellől. Szép a gyógyfürdő is, bár inkább felnőtteknek ajánlott.Pici negatívum, hogy egy hétfői reggelen is elvártuk volna a "vasárnapi" ételválasztékot. Bármikor megismételnénk a hétvégét.

Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel
ledacskisslaszlo 2014-03-07 11:19

Maximálisan meg vagyok elégedve.Szép volt a szobánk,kedves volt a kiszolgálás,finomak voltak az ételek.A wellness részleg is kifogástalan,és külön jó volt,hogy üzemeltették a kinti termálvizes jakuzzit is. Mindenkinek szívesen ajánlom pihenésre,kikapcsolódásra.

bkalman_marta 2014-02-11 07:46

MINDENNEL MEG VOLTAM ELÉGEDVE.SZÁLLODA NAGYON SZÉP TISZTA, REGGELI VACSORA VÁLASZTÉKOS. A KISZOLGÁLÓ SZEMÉLYZET KEDVES SEGITŐKÉSZ. MINDENKINEK TUDOM BÁTRAN AJÁNLANI BENESNÉ

Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel
jistvanne5 2014-01-10 14:03

Élmény fürdőben készült fotók.

jistvanne5 2014-01-10 13:54

Nagyon jól éreztük magunkat,bár a szobában " elég büdös volt".Az ételek nagyon finomak voltak,a kiszolgálás udvarias,remek volt. Köszönjük!

jistvanne5 2014-01-10 13:50

Nagyon jól éreztük magunkat,bár a szobában " elég büdös volt".Az ételek nagyon finomak voltak,a kiszolgálás udvarias,remek volt.

meva116 2014-01-07 17:37

Az eltöltött npok csodalatos pihenesel teltek.valodi meglepetes volt szamunkra a szinvonal.es hat nem utolso sorban szeretnenk dicserni a szakacsok munkajat.szamunkra a ferjemmel ez volt a masodik naszutunk.köszönjük megegyszer.

soson 2014-01-04 22:06

Hideg a fedett medence vize; elviselhetetlenül forró szabadtéri jacuzzi, valamint a gőzkabin vize, aminek hőfoka nem szabályozható; az elvártnál jóval melegebb merülő fürdő; a szaunáknál nincs ivókút, ami pedig egészségügyi szempontból alapvető volna; a szobában van ugyan wifi, de a jel gyengesége miatt véletlenül sem lehet kapcsolódni; vezetékes internet többnyire nincs. Ott tartózkodásunk első vacsorája alkalmával a csévingekben feltálalt étel jóindulattal is csak langyos volt.

Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel
tkatalin24 2013-12-30 15:36

Megmondom őszintén minden super volt,de volt egy kis kellemetlenség is azért.Csomag neve:Békés karácsony Csrekeszőlőn.Acsomag tartalmában volt egy :ajándék bekészités a szobába cimü megjegyzés.Kiváncsivá tett bennünket.Aztán jött a meglepetés:2X2 szem szaloncukor volt.Elképesztő.Ha nem akarnak adni,ne tegyék,de ezt leirni.....???? Méltatlan a hotel szinvonalához.

Oldalak:
123