Telefonszámaink munkaidőben: (30)508-3266 vagy (30)530-0756

Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció

Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

vlaszlone23 2011-03-02 16:33

Tisztelt Aqua-spa Hotel Cserkeszölő Munkatársai! Mai napon jöttünk el Önöktől :( sajnos, egy csodálatos hétvégét töltöttünk Önöknél! :)Még ha keresnénk hibát, akkor sem találnánk, minden fantasztikus volt, az ellátás, az ételek, a pincérek.a wellness, a tisztaság, szóval MINDEN! :)Külön megemlíteném még masszőrüket, Mártikát, aki felfrissített, neki külön köszönöm mégegyszer!Remélem, még sikerül eljutnunk erre a csodálatos helyre!Köszönjük mégegyszer a Hotel MINDEN KEDVES MUNKATÁRSÁNAK!Kívánunk minden jót és nagyon jó Egészséget! Üdvözlettel: Varga család 2011.02.20.

zrimoni 2010-07-09 14:46

A férjemet 21. házassági évfordulónk alkalmából megleptem egy wellness hétvégével ebbe a szállodába. A hely gyönyörűűűű! A szobák világosak, tiszták, éppen akkora méretűek, amekkorára szükség van, az ágy is kényelmes, és az internethez kérésre adtak egy kábelt, amivel a laptopunkat a szobában rácsatlakoztathattuk díjtalanul a szálloda internet elérésére. A wellness részleg is fantasztikus, külső és belső része is van. Az egyetlen bánatunk az volt, hogy ritkán kapcsolt be a buborék... A személyzet mosolygós, szolgálatkész, annak ellenére, hogy rengeteg gyerek volt a szállodában, nagyon jól kezelték őket.... és a felnőtteket is. A szálloda területén 4 személyes faházak is vannak saját konyhával, fürdővel, nappalival klímával, és gyönyörű fenyő bútorokkal. Ezt onnan tudom, hogy megkérdeztük a recepciós hölgyet, megnézhetnénk-e, és azonnal hozott egy kulcsot, megmutatta, elmesélte.... volt ránk ideje :-))) Emellett bicikli, és quad is bérelhető, és nem utolsó sorban csendes környéken van, alig vannak lakóházak a közelében. Az ételek pedig fantasztikusak, és ahhoz képest, hogy 4*-os szálloda, nagyon olcsók! Mivel mi nem kértünk félpanziós ellátást, először félve ültünk be az étterembe, de amikor kiderült, hogy a legtöbb étel 1500 Ft körül van körettel együtt, a vad ételek 2400 Ft körül szintén körettel együtt, akkor teljesen megnyugodtunk. A kiszolgálás gyors volt, 15 perc alatt kihozták a megrendelt ételt, és a tálalás olyan gyönyörű volt, hogy a telefonommal le kellett fényképeznem. Csak egy apró részlet: A négyzet alakú fehér tányér szélén morzsolt petrezselyemből ki volt rakva az Aqua-Spa felirat :-))) Az étel íze pedig felejthetetlen volt, a szakácsot külön meg is dícsértük. Sajnos csak két éjszakát töltöttünk ott, de tényleg pihenés, felüdülés volt, MINDENKINEK ajánlom.

kfszilvi 2009-07-20 08:34

Nem összetévesztendő az Aqua-Lux Cserkeszőlővel, mint én majdnem a foglalásnál! Az utóbbi 3 csillagos, míg a Spa 4 csillaggal büszkélkedhet, amire rá is szolgált. 4 éjszakát töltöttünk ott a hónap elején, kétségeim voltak, de kellemesen csalódtam. Érkezéskor egy nagyon kedves hölgy fogadott bennünket, amíg kitöltöttük a bejelentő lapokat, ŐCserkeszőlő szállás wellness szálloda felment a szobánkba,leellenőrizni, hogy rendben kitakarították-e! A szobánk tiszta, világos, és jól berendezett volt. (a légkondi, csak teljesen zárt erkélyajtó, és ablak mellett működik) Minden nap a délelőtti órákban rendben kitakarítottak. Melletünk lévő szobába egy újszülött babával érkező család lakott, tartottunk attól hogy nem fogunk aludni az éjszaka, de semmi nem hallatszódott át! A falak nem papír vastagségúak. A wellness részleg családosoknak is kitűnő, mindenféle élményelemekkel,gyermekmedencével.A kinti nagy medencén kívül, gyerekmedence is van, csúszdával, pingvinnel, és egy pezsgőfürdő is emeli a színvonalat. !! Éjszakai fürdőzésre is van lehetőség!! Addig használhatod a kinti medencéket, amíg pikkelyes nem lesz a lábod!Az eggyetlen probláma( nekünk), hogy de. 10 órától lehet minden medencét használni, mivel reggel takarítják! Játszótér természetesen volt, amit agyerekek sosem hanyagoltak! A szállodához közvetlen tartozik 14 luxus bungalló, amihez saját parkoló tartozik, az összes tele volt. Félpanziós ellátást javaslok, mivel az étlapon 3000 fogintnál kezdődnek az árak, és a félpanzió is ennyibe kerül szemályenként, de korlátlan fogyasztással. A konyha jó, a reggelinél volt némi hiányosság, szerintem, de ez belefér. Személyzet hozzáállása pozitív, segítőkészek voltak. Kétségeim voltak, mivel elég sűrűn átutazunk Cserkeszőlőn, mindössze 50 kilóméterre lakunk a szállodától, de kellemesen csalódtunk, a 2008. februárjában átadott 4 csillagos szállodában, családosoknak és pároknak tiszta szívvel ajánlom. Jó pihenést mindenkinek!

További  ajánlatok :  Cserkeszőlő ,    Cserkeszőlő wellness   Last minute Cserkeszőlő 

e-vike 2009-01-19 21:42

Sziasztok! A fenti hotelt ajánlom azoknak, akik tényleg csak pihenni szeretnének, mert Cserkeszőlőn a gyógyfürdőn kívül tényleg nincs semmi, viszont a szálloda tényleg nagyon szép. Az alkalmazottak nagyon kedvesek, segítőkészek, a szobák szépek, konyha is jó. Mindent összevetve egyszer megéri elmenni. :)

Szia feva10! A Wellness részleggel meg voltál elégedve cserkeszőlőn?

Mivel senki nem irt nekem a cserkeszőlői Aqua-spa hotelről ,igy kipróbáltam! Csak dicsérni tudom!! A személyzet nagyon segitőkész,a hotel uj és gyönyörű!!!A Wellness-részleg is szuper volt! Van gyerekmedence is! Sokkal jobb volt,mint vártam! A környéken tényleg nem sok a látnivaló,de mi nem is azért mentünk oda! Szuper hétvégét töltöttünk ott!!!

e-vike 2009-01-14 19:13

Sziasztok! Volt már valaki a cserkeszőlői Aqua-Spa Wellness hotelben?

Hétvégén oda készülünk,aki tud valamit róla légyszi irjon!

Aqua-Spa**** Konferencia és Wellness Hotel,    Cserkeszőlő    Cserkeszőlő wellness akciók   Cserkeszőlő hotelek

Cserkeszőlő Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel akciós wellness ajánlatok

Cserkeszőlő wellness szállás Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel akciós wellness

Wellness szálloda   Wellness Balaton  wellness last minute  Balaton Lastminute  Last Minute Wellness   Szállás Akció  Wellness szállodák  wellness  wellness kezelések   wellness szótár  wellness hétvége   akciós wellness   Balaton wellness   wellness hétvége  wellness  wellnesshotel  wellness hétvégék  wellness hotel   wellness szállodák  wellness akciók  

Dudi 2008-05-20 22:15

Kedves János!(jkocsis) Köszönöm szépen az információt! Üdv:

jkocsis 2008-05-17 17:25

Valaki járt már a fenti 2008.-ban átadott szállodában? Várom a véleményeket! Köszi előre is! Dudi

jkocsis 2008-05-17 17:25

A szálloda és a szolgáltatásai nagyon jók, a szálloda területén kívüli környezet kevés, helyben semmi látnivaló és program. Üdv János

Oldalak:
1