Fórum
Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció
Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.
|
tomsics
2011-12-12 16:53
Bocsánat, de lemaradt a hotel neve!!! |
||
|
tomsics
2011-12-12 16:47
2011.12.06.-08.ig voltunk a szállodában, mindennel megvoltunk elégedve, szép tiszta minden, a wellness részleg nagyon jó, reméljük vissza tudunk még menni, csak ajánlani tudom mindenkinek!!! |
||
|
*stella*
2010-02-25 11:23
Pár hónapja voltam a szállodában szintén céges rendezvényen. Összességében nem tetszett a szálloda :( nagy ködben érkeztünk és nehezen találtuk meg, a recepciós sajnos nem tudott útbaigazítani, de valahogy csak odaértünk. A kaja nagyon rossz volt, első nap svédasztalos étkezés volt, a következőkön már étlapról választottunk, de egyik esetben sem sikerült jót enni :(. A wellness részleg "elmegy", de nem tetszett, későn nyit, nincs sokáig nyitva, így a napi program mellett nem nagyon tudtuk élvezni. A szoba maga szép volt, de a többi lerontotta az élményt. |
||
|
bogoka
2009-06-14 12:43
Szia Bogoka! Láthattad itt a fórumozó oldalon, hogy rákérdeztem: "magyar.csaba" hozzászóló által Neked írt válaszra. Választ nem kaptam, hogy arról a ceglédi thermál hotelről beszél, melynek nevében ez a jelző is szerepel. Régebben a hotel megnyitásakor itt is reklámozták magukat. Ilyen butaságot azért nem írnék Arról a helyről, ahol a szálloda található CEgléd, nagyon régi magyar városunk, számtalan emlékhely templom, rengeteg látnivaló akad, de Kossuth toborzó-városáról már általános iskolai-közép és felsőfokú tanulmányaink során is hallhattunk. Ez a szálloda cak 4 km-re van a város központjától, maguk is hírdetnek programokat ismerőseim szerint: városnéző sétát Cegléden, -Biciklitúra a környéken – Pusztavacsra, Csemőre, Nagykőrösre, Tápiószelére, -tanyalátogatást Tápiógyörökre,-Lovaglási, lehetőséget Tápiószentmártonban a Kincsem Lovasparkban ez már messzebb van 17km-re. Még egyszer jó ismerőseimtől hallottam nagyon szép a környék és a város. Sajnos a hotelben még nem jártam, de az állítólag nagyon szuper (csak erről írt fórumozó társunk ) köszönjük neki az infót. Most épült kb 2 éve, de 4*-ért már lehet! "Bár a környéken nincs semmi látnivaló"-ra reagáltam és Bogoka-Neked és a többieknek is segíteni! Üdvözlettel Szia: Varga Márti |
||
|
bogoka
2009-06-14 12:43
Kedves Vargáné T Márta! Köszönöm szépen az információt! Sajnos nem mehettünk, mert teltház volt a szállodában, így Zalakarosra mentünk, de szeretnénk ceglédre is eljutni. Ha ezt nem írtad volna nekem, akkor fel sem tűnik, a Magyar Csaba nekem válaszolt, mert ezt még januárban kérdeztem. |
||
|
Vargáné T Márta
2009-06-11 22:42
Kérdésem van Önhöz, "magyar.csaba" névvel Fórumozó Társunk! A ceglédi Thermál Hotel Aquarellről írta véleményét? Üdvözlettel: Varga Márti |
||
|
magyar csaba
2009-06-11 11:45
Járt már valaki a Hotel Aquarellben Cegléden? |
||
|
magyar csaba
2009-06-11 11:45
Tavaly voltunk, nagyon igényes, nagyon jó. Bár a környéken nincs semmi látnivaló. |
||
|
Tóth Orsolya
2009-01-27 20:37
Az elmúlt hétvégén síelni szerettünk volna a Mátrában, de az időjárás nem engedte... Így keveredtünk a ceglédi Aquarell hotelbe! De nem bántuk meg!!! Nagyon jó hely! Kényelmes, tiszta szobák, figyelmes személyzet mindenhol! A reggeli és a vacsora finom, bőséges és választékos volt! A wellnes részleg nekünk tökéletesen megfelelt! Mindez korrekt áron!!! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! Mi biztos, hogy visszamegyünk még! Üdv! |
||
|
zsuzsa85
2008-10-21 15:28
Sziasztok! Mi múlt hétvégén voltunk Cegléden, a Hotel Aquarellben. Szerintem csúcsszuper hely, kellemes meglepetés volt. |
||
|
pingvin
2008-08-19 17:28
Sziasztok! Ismeri valaki ezt a szállodát? No és milyen az Aquapark? T. Gabi |
||
|
pingvin
2008-08-19 17:28
a Szálloda vadonat uj, nagyon profi. A kaja irtó jó, a szobák tizták, nagyok, modernek, nagyon kedves a kiszolgálás. Saját wellnessrészlege van, élménymedencével, még termálmedence is van, szaunák, masszázs... mi irtó jól éreztük magunkat. Az Azuaparkban is voltunk, a napibelépő 3500felnőtteknek, 1900gyerekeknek. Fürdő ut 27 alatt van és a fürdő vasuttal tudtok oda menni. Szuper csak ennyit mondhatok.Überel a szálloda és az azuapark is. |
||
|
ildik
2008-03-31 17:11
már kétszer voltunk másfél hónap leforgása alatt, minden nagyon jó, a kaja túlságosan is, a masszázsokat nem szabad kihagynotok,jó pihenést és feltöltődést |
||
|
Detty3
2008-03-26 11:55
bmesics küldök Neked e-mailt. |
||
|
Detty3
Sziasztok! Én a párommal októberben voltam itt, igaz a lakosztályban! Sokat utazunk wellness szállodákba, de eddig ez volt a legjobb!!! A lakosztály tökéletes volt az évfordulónk eltöltésére, készségesek és rugalmasak voltak mindenben!!! Biztos, hogy fogunk még jönni! Mariann |
||
|
Detty3
Szia! Mi is majd az Aquarellbe szeretnénk menni. Milyen volt a vacsora, a reggeli és a wellnes részleg? Detti |
||
|
bmesics
2008-03-11 19:54
Még nincs egy éves a szálloda. Szuper! 40 perc Pestről, nagyon jó a wellness-részleg és tényleg gyermekbarát. Kajában nagy a választék. Mi szuperior szobát választottunk, aminek a nappalijában jacuzzi is volt. |
||
|
bmesics
2008-03-11 19:54
kusz_ildit kérdezném, ha nem túl nagy kérés , (nyáron a nyugati határszélről pont az említett szállodába indulunk egy 9 és 6 éves gyermekkel), hogy részletesebben is elmesélnéd azt ott szerzett élményeidet (pozitív, negatív egyaránt érdekelne bennünket, csak, hogy mire készüljünk...)bmesics@sztgnet.hu |
||
Oldalak: | 1 |
Top 20